stankra6 Vloženo 23. Únor 2013 Sdílet Vloženo 23. Únor 2013 (editace) double... prosím smazat Editováno: 23. Únor 2013, autor: stankra6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 23. Únor 2013 Sdílet Vloženo 23. Únor 2013 (editace) Ještě jsem otravoval bratra a pro váš návrh, nechal nafotit mykynu s kapucí co mám od Čongů z Hatí( Znojmo) za 250 kč BMW PS : od VW už nemám Editováno: 23. Únor 2013, autor: stankra6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 23. Únor 2013 Sdílet Vloženo 23. Únor 2013 Tady někdo nosil melouny ve velkém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 23. Únor 2013 Sdílet Vloženo 23. Únor 2013 Měl jsem něco v krvi, tak jsem se vyrovnával... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 25. Únor 2013 Sdílet Vloženo 25. Únor 2013 Zdravím, tak návrhy na potisky odeslány včera Drakovi První úkol splněn! Jak už se uspořádá, kde jaký potisk bude, už je na Drakovi Ale hlavně teda nevím, jestli píšete Drakovi soukromé zprávy, kde mu píšete velikosti, protože tady se vás moc neozvalo, kdo jakou velikost chce... Tak to napravte Uzávěrka všeho se blíží!!! Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 27. Únor 2013 Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 Jardo dej sem rychle foto at vsichni vidi jak to bude vypadat, nechtel bych potom slyset pomluvy, ze to melo byt tak a tak. Cus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 23. Březen 2013 Sdílet Vloženo 23. Březen 2013 tady to asi zvadlo, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 25. Březen 2013 Sdílet Vloženo 25. Březen 2013 Nějak nám zmizel "Drak z Okurkova", Jardo co se s Tebou děje? Dej o sobě vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 25. Březen 2013 Sdílet Vloženo 25. Březen 2013 Asi ma hodně prace v praci pečený křidla mu uletla tak lita se supem a chyta je. Promin Jardo SO GOT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 25. Březen 2013 Sdílet Vloženo 25. Březen 2013 Taťulda asi chtěl napsat přesněji SO GOOD Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 25. Březen 2013 Sdílet Vloženo 25. Březen 2013 No prvně jsem chtěl napsat No Gud, ale přece nejsem nacek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.