5icz Vloženo 8. leden 2014 Sdílet Vloženo 8. leden 2014 Ok, takze to jakoby zkusit posouvat po sroubu, vyzkousim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 8. leden 2014 Sdílet Vloženo 8. leden 2014 tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 8. leden 2014 Sdílet Vloženo 8. leden 2014 A kde je casteji problem? na vnitnim nebo vnejsim silentbloku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 8. leden 2014 Sdílet Vloženo 8. leden 2014 toto som myslel... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 8. leden 2014 Sdílet Vloženo 8. leden 2014 Super, diky, jsi expert Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 8. leden 2014 Sdílet Vloženo 8. leden 2014 dôležité,aby ti to pomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 18. Únor 2014 Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 Dnes vymeneno a parada uz to neplave :-) najeto 135 tisic km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zipoman Vloženo 19. Únor 2014 Sdílet Vloženo 19. Únor 2014 Můžu připojit svůj dotaz, mam Supa 2 a děsně bouchá na nerovnostech. Například na kostkách je cejtit vše. Octávii co mám se lehce přehoupne bez zvukové či otřesové kulisy a SUP bouchne a cukne. Co to může být? Najeto 230 tis, tyčky přední i zadní nové, tlumiče OK. mam podezření na sileny, dělají i takovéto rány do podvozku? Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 19. Únor 2014 Sdílet Vloženo 19. Únor 2014 mam podezření na sileny, dělají i takovéto rány do podvozku? áno môžu,hlavne zadné.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zipoman Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 Díky, mam je koupené ještě z dob Octavie, jak je na tom zadek s možností vyměnit, řídící tyče nejsou utrhnutý tedy někde jinde musí být vykloktáno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 dúfam,že nie z doby OI? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zipoman Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 Ne ne mam tu zesílené puky z O2, pročetl jsem i tvé minulé příspěvky ohledně montáže demontáže a chci se zeptat, jak moc dodržovat výměnu šroubů jak je popsáno v příručce? Je to opravdu nutné? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 ak máš možnosť ich výhodne zohnať,tak ich vymeň.. ak nie,tak daj na závit tmel proti povoleniu,alebo to dotiahni na predpísané uťahovacie momenty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 Tak,dnes výměna Haldexu s rozvodovkou-šíleně to hučelo.Také jsem cítil zezadu vibrace,tak rovnou výměna hardy spojky-na fotce je vidět jak se guma separovala.Teď tichounko a bez vibrací :-) příští týden udělám ty ramena a také tyčky stabíku-pro jistotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 22. Únor 2014 Sdílet Vloženo 22. Únor 2014 to je klasika pri tých hardy spojkách , a väčšinou po objednaní je na ne slušná čakačka ... inak ten starý dif rozoberieš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 22. Únor 2014 Sdílet Vloženo 22. Únor 2014 Hardina stojí ve škodovce 7700,-Kč a fakt se čeká,já to měl na druhý den za 3900 od dodavatele co dodává do prvovýroby. Diferák rozdělávat nebudu,za 1) nemám na to čas,za 2)ložiska do toho stojí víc,než za kolik jsem sehnal celý zánovní.Jen z toho shodím Haldex,ten se může hodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 22. Únor 2014 Sdílet Vloženo 22. Únor 2014 ja by som sa konkrétne pozrel iba či sú KO ložiská alebo zuby .... olej s toho zvykne tiecť čistý inak za hardy spojku super cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 22. Únor 2014 Sdílet Vloženo 22. Únor 2014 Vůbec to nemá smysl rozebírat.Proč?Nové díly jsou dražší než seženeš celou rozvodovku.Jak jsem psal,je to ztráta času,mám dost jiné práce.Stáhnu z toho Haldex a zbytek jde do šrotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 23. Únor 2014 Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 Mňa nenapadlo to opravovať , len pozrieť čo tam konkrétne odišlo . Jednu som si tu už rozobral , tá neskutočne hučala lebo ju vypustili a naplnili haldex , bola z O1 , špony na ložiskách , ozubenie ko ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 23. Únor 2014 Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 práce mám dost tak se s tím nechci zdržovat,ale možná ji hodím pod bank a v létě mrknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 23. Únor 2014 Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 daj vedieť ked tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerky18 Vloženo 26. Září 2014 Sdílet Vloženo 26. Září 2014 Tak dnes som bol pozerat opat volu tych ramien nakolko auto zase zacalo mavat zo strany na stranu. V priecnych spodnych ramenach v zadu je opat vola. Mate skusenosti zeby tomu mohli pomahat aj tie horne ramena vzadu? Nechce sa mi dat 100eur len tak na skusku + spolocne s novymi spodnimi tie budem musiet kupit. Taktiez sa ukazala vola v pravom dolnom prednom ramene vpredu nantej stranenkdenje ten hlinikovy domcek. Da sa vymenit v nom len samotny silentblok alebo treba cele? (1ks 120eur) zevraj skoda ma nato nejaky specialny stahovak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 28. Září 2014 Sdílet Vloženo 28. Září 2014 jeden silentblok nestojí 120eur určite ,to oba , inak neviem teda ,daj to niekomu kto sa rozumie a popajsruje to a povie čo treba meniť ,,, ale na predku bežne silentbloky a na zadku spojovacie spodné ramená , a aj to len tie staré typy , tam iné neochádza , teda jo ale po 450tkm a viac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerky18 Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Zle som to trosku napisal. Cele rameno stoji 120 ks teda radsej by som menil len silentblok ten ktory je v tom hlinikovom domceku. Nato mi vsak moj mechanik povedal ze na neho je potrebny stahovak od skody ktory nema tak preto sa pytam aky treba atd ci si ho budem vediet zohnat, alebo ist fakt do skody za trosku ine peniaze....zadne priecne co su dole su vybite po roku opat a to som kupoval swag. Idu na reklamaciu tak uvidime... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 30. Září 2014 Sdílet Vloženo 30. Září 2014 odfoť mi čo presne chceš meniť lebo s tohoto popisu ma nič nenapadá ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.