Publikováno Říjen 14, 201212 r Pozdravujem Vas, mal by som otazku ohladom SII, ci je možné nadstaviť štartovanie podmienené stalačnou spojkou?, Vymenil som vozidlo OII s DSG automatom a tam som startoval bez nutnosti slacenia pedalu, teraz mam Superb II ale startovanie funguje aj bez stlacenej spojky, a niektore viem ze to maju nadstavene. Ide mi o to ze mam tendenciu spojku nestlacat zo zvyku...aby sa mi nestalo ze tam omylom budem mat rychlost. Je to mozne nadstavit vagom? Dakujem za info.
Říjen 14, 201212 r načo 2 rovnaké témy? http://forum.skodaho...32#entry1675332 .... EDIT Luďa: Druhý téma (viz odkaz) sem smazal Upraveno Říjen 14, 201212 r od Luďa
Říjen 14, 201212 r Autor sorry za duplicit. prispevok, spadol mi net nevedel som ze to ulozilo... prosim admina o zmazanie... - kazdeho to ucia asi ale 80tisic km najazdenych na automate,.. clovek si zvykne... a paci sa mi to ked to funguje s nutnostou spojky... Takze ziadna odpoved?
Říjen 14, 201212 r Autor pracujem s autami, denne sedim vo viacerych... o to nejde, proste ma to napadlo mal som v rukach superbov co mali toto aktivne, je to len otazka netreba to rozoberat Upraveno Říjen 15, 201212 r od žralok Citace předchozího příspěvku !
Červenec 12, 201411 r Funkce potřeby spojky se dá jak aktivovat tak deaktivovat. Včetně hlášky na Maxi-Dotu při startovacím logu(v případě deaktivace od sw 0400 a výše). Upraveno Červenec 12, 201411 r od ferda25
Červenec 13, 201411 r Jako proč? A proč jen pro ženy? Nás kdysi v autoškole, mezi jinými užitečnými radami (třeba nestát celou dobu na křižovatce na spojce), učili taky startovat se sešlápnutou spojkou. Sešlápnout spojku ke startu je stejně automatický úkon jako uchopit a otočit klíčem v zapalování. Dnes jsem to dceru musel učit já. Od té doby na křižovatce vyřazuje rychlost a startuje se spojku.
Červenec 13, 201411 r Pretože mám skúsenosti, že ženy sadnú a štartujú.....Ale dobre, nechcel som nikoho uraziť, keď vidím, že je problém... U chlapa sa mi ešte nestalo, že by niekto rozprával, že mu pri štarte auto skočilo.... Ale určite sa nájde šikovný jedinec. Upraveno Červenec 13, 201411 r od Albion
Červenec 14, 201411 r Já bych naopak potřeboval povolit, aby šlo nastartovat bez stlačeného brzdového pedálu (DSG). Občas chci nastartovat a nechci lézt dovnitř (když je vedro nebo naopak ometám auto).
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.