Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Pozdravujem Vas,

mal by som otazku ohladom SII, ci je možné nadstaviť štartovanie podmienené stalačnou spojkou?, Vymenil som vozidlo OII s DSG automatom a tam som startoval bez nutnosti slacenia pedalu, teraz mam Superb II ale startovanie funguje aj bez stlacenej spojky, a niektore viem ze to maju nadstavene. Ide mi o to ze mam tendenciu spojku nestlacat zo zvyku...aby sa mi nestalo ze tam omylom budem mat rychlost.

Je to mozne nadstavit vagom?

Dakujem za info.

• Autor

sorry za duplicit. prispevok, spadol mi net nevedel som ze to ulozilo... prosim admina o zmazanie...

- kazdeho to ucia asi :) ale 80tisic km najazdenych na automate,.. clovek si zvykne... a paci sa mi to ked to funguje s nutnostou spojky...

Takze ziadna odpoved?

• Autor

pracujem s autami, denne sedim vo viacerych... o to nejde, proste ma to napadlo mal som v rukach superbov co mali toto aktivne, je to len otazka netreba to rozoberat :)

Upraveno od žralok
Citace předchozího příspěvku !

• 1 rok později...

Ale aj mňa to zaujíma.

Dá sa to aktivovať?

Funkce potřeby spojky se dá jak aktivovat tak deaktivovat. Včetně hlášky na Maxi-Dotu při startovacím logu(v případě deaktivace od sw 0400 a výše).

Upraveno od ferda25

Dá se aktivovat přes VAG ? nebo to umí jen tvé šikovné ručičky :)

To je predovšetkým skvelá pomôcka pre ženy. ..

Jako proč?

A proč jen pro ženy?

Nás kdysi v autoškole, mezi jinými užitečnými radami (třeba nestát celou dobu na křižovatce na spojce), učili taky startovat se sešlápnutou spojkou.

Sešlápnout spojku ke startu je stejně automatický úkon jako uchopit a otočit klíčem v zapalování.

Dnes jsem to dceru musel učit já. Od té doby na křižovatce vyřazuje rychlost a startuje se spojku.

Pretože mám skúsenosti, že ženy sadnú a štartujú.....Ale dobre, nechcel som nikoho uraziť, keď vidím, že je problém...

U chlapa sa mi ešte nestalo, že by niekto rozprával, že mu pri štarte auto skočilo....

Ale určite sa nájde šikovný jedinec.

Upraveno od Albion

můj S2 má z výroby - manuál. Bez spojky netočí starter.

Já bych naopak potřeboval povolit, aby šlo nastartovat bez stlačeného brzdového pedálu (DSG).

Občas chci nastartovat a nechci lézt dovnitř (když je vedro nebo naopak ometám auto).

• 2 týdny později...

Dnes som odskúšal...ide mi naštartovať bez stlačenia spojky.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.