psurn Vloženo 16. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 Ahoj kluci, stává se mi, že po nějaké době z ničeho nic přestane fungovat PP okno spolujezdce. Stačí ale pouze vyndat a zandat pojistku a opět funguje normálně. Pojistka jde vyndat celkem ztuha a řekl bych, že kontakt v poj. skříňce má. Když okno nefunguje, tak nikde nic necvaká a ovladač u spolujezdce taky nejde. Předem díky za případnou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 není třeba ta pojistka zoxidovaná? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 17. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 Kontakty jsem čistil a jde do skříňky ztuha, takže předpokládám že jsou vodivé. Pokud myslíš samotnou pojistku, že je vadná, to mě nenapadlo. Zkusím ji zítra vyměnit. Ono to totiž zlobí dlouho, ale okno obyčejně nešlo po zimě a stačilo vyndat-zandat. Teď se mi to ale stalo dvakrát krátce za sebou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 Někde bude určitě oxidace ve spoji. A co takhle svorkovnice v rámu dveří? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 22. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2012 Dnes jsem vyměnil pojistku a jsem zvědav, jak to dlouho vydrží. Ještě jsem si všiml, že když PP okno nejde ovládat ovladači na dveřích, tak nelze taky ani jedno okno centrálně podržením klíčku ve dveřích spustit nebo vytáhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 22. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2012 ještě bych zkusil konektory v A sloupku vytáhnout, zkontrolovat a prostříkat kontaktolem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 5. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2012 Díky za rady, okno zatím funguje, na konektory v A sloupku jsem se díval včera, nevím jak je správně vyjmout či rozpojit aby se něco neulomilo, tak jsem pouze odkrytím gumy nastříkal wd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 5. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2012 no.. používat wd místo kontaktolu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 5. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2012 Mělo by mít čistící a protikorozní vlastnosti, tak snad pomůže. Mrzí mě ale, že jsem je neměl rozpojené, kolem je takový plastový rámeček a v té chvíli jsem nevěděl jak na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 5. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2012 každý konektor má nějaký pojistný zobáček.. stačí zmáčknout a jde to vyndat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 14. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2012 Okno opět nefunguje, až se oteplí, zkusím ještě rozdělat a pročistit kontakty ve svorkovnicích v A sloupku. Napadlo mě taky, že by mohla být špatná elektronika u motorku ve dveřích. To by byla zřejmě oprava o dost nákladnější . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 6. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2013 Zní to asi hloupě, ale nedaří se mi vyndat konektory v A-sloupku. Je tam špatný přístup a kolem konektorů je bílý plastový rámeček na kterém je připevněna krycí guma. Mám obavy někde víc zapáčit... potřeboval bych podrobněji poradit jak na to? Předem díky za případné info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 Je tam zobáček, který je třeba odjistiti Myslím zhora Vem si malé zrcátko a uvidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 ten bílý rámeček má 4 zuby, které ho drží.. když budeš mít smůlu, tak se ti zobáčky zlomí.. tam bys jedině musel zevnitř na ty zobáčky zatlačit a vytlačit je ven.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gabbo Vloženo 27. Březen 2013 Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 Nazdar, pokrocil jsi nejak s timhle problemem? Mam uplne stejny problem, okno prestane fungovat, staci vyndat a zandat pojistku a zase to funguje. Jo a pokud prestane fungovat okno u spolujezdce, tak mi prestane fungovat automaticky dojezd okna u ridice.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 27. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 Dojezdy se mi taky rozladily, zatím jsem prováděl jen výše uvedené, tedy konektory pouze prostříkal zvenčí. Okno mi teď již funguje asi 2 měsíce, což je déle než tomu bylo na konci roku. Takže nevím, mohlo pomoci WD anebo se to brzy opět projeví. Ještě mě napadl akumulátor, jak ho máš starý nebo nabitý? Já jsem pořizoval koncem ledna nový, původní byl přes 8 let. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gabbo Vloženo 28. Březen 2013 Sdílet Vloženo 28. Březen 2013 Baterku mam kupovanou loni na jare takze tam by problem nemel byt.. Videl bych to na nejaky zkrat nebo zoxidovany kontakt jelikoz poprve se to projevilo na podzim po celodennim vytvalem desti.. Moc se mi kvuli tomu nechce kupovat sprej na kontakty kdyz nevim jestli nebude zbytecny, zkusim se nejdriv radeji poptat znamych jestli ho nekdo nema a pak uvidime.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.