Přejít na obsah

pojistka PP okna spolujezdce

psurn

Doporučené příspěvky

Ahoj kluci, stává se mi, že po nějaké době z ničeho nic přestane fungovat PP okno spolujezdce. Stačí ale pouze vyndat a zandat pojistku a opět funguje normálně. Pojistka jde vyndat celkem ztuha a řekl bych, že kontakt v poj. skříňce má. Když okno nefunguje, tak nikde nic necvaká a ovladač u spolujezdce taky nejde. Předem díky za případnou radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kontakty jsem čistil a jde do skříňky ztuha, takže předpokládám že jsou vodivé. Pokud myslíš samotnou pojistku, že je vadná, to mě nenapadlo. Zkusím ji zítra vyměnit. Ono to totiž zlobí dlouho, ale okno obyčejně nešlo po zimě a stačilo vyndat-zandat. Teď se mi to ale stalo dvakrát krátce za sebou.

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 4 týdny později...

Zní to asi hloupě, ale nedaří se mi vyndat konektory v A-sloupku. Je tam špatný přístup a kolem konektorů je bílý plastový rámeček na kterém je připevněna krycí guma. Mám obavy někde víc zapáčit... potřeboval bych podrobněji poradit jak na to? Předem díky za případné info.

Odkaz ke komentáři

• o 2 měsíce později...

Nazdar, pokrocil jsi nejak s timhle problemem? Mam uplne stejny problem, okno prestane fungovat, staci vyndat a zandat pojistku a zase to funguje. Jo a pokud prestane fungovat okno u spolujezdce, tak mi prestane fungovat automaticky dojezd okna u ridice..

Odkaz ke komentáři

Dojezdy se mi taky rozladily, zatím jsem prováděl jen výše uvedené, tedy konektory pouze prostříkal zvenčí. Okno mi teď již funguje asi 2 měsíce, což je déle než tomu bylo na konci roku. Takže nevím, mohlo pomoci WD anebo se to brzy opět projeví. Ještě mě napadl akumulátor, jak ho máš starý nebo nabitý? Já jsem pořizoval koncem ledna nový, původní byl přes 8 let.

Odkaz ke komentáři

Baterku mam kupovanou loni na jare takze tam by problem nemel byt.. Videl bych to na nejaky zkrat nebo zoxidovany kontakt jelikoz poprve se to projevilo na podzim po celodennim vytvalem desti.. Moc se mi kvuli tomu nechce kupovat sprej na kontakty kdyz nevim jestli nebude zbytecny, zkusim se nejdriv radeji poptat znamych jestli ho nekdo nema a pak uvidime..

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...