Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

zdravim mam problem s prednima mlhovkama. svitej moc do stran a do zeme...totalne nepouzitelne.sem zvyklej s felicie tam svitili luxusne tak se chci zeptat jestli se daj nejak stelovat nebo rucne seridit nebo jestli mam koupit pridavny

• Autor

budou pasovat mrizky s kulatejma mlhovka z prvni fabie po fejsliftu na tu pred fejs???

pochybuji, jinak mlhovky se dají štelovat jen do stran - vyndej plat vedle mlhovky a je tam šroubek. Smiř se však s tím, že na Fabii nikdy pořádně svítiti nebudou.

Na předface ještě ano, potom to už stojí za prd, nejhorší mlhovky má však OI. Seřizování mlhovek je samozřejmě horizontální - logicky.

• 1 rok později...

Ahojte.

Ja mám tiež menší problém so zle svietiacimi hmlovkami. Ale u mňa je problém ten, že celé vnútro hmloviek mám mokré, zarosené a navyše tá strieborná odrazná plocha je akoby celá opadaná, takže hmlovky ako keby ani nesvietili. Preto sa chystám kúpiť nové, no za originál sa mi nechce dávať takmer 50€. Preto uvažujem nad nejakou lacnejšou alternatívou. Našiel som rúzne značky (Diamond, Arrow, TYC, ZKW). Máte niekto skúsenosť s niektoru z týchto značiek? Nechcem do toho investovať zbytočne veľa, ale zase aby som to nemusel po roku kupovať znova.

Ďakujem.

Jo jo,to mlhovky dělávají vlivem vlhkosti. Diamont je taková docela běžná náhrada a cenově dostupná. Ty bych doporučil.

na predfacelift verzi stoji mlhovky celkove za nic ( i origo ) , nekdy vecer si je zkus jen tak testnou zapnute pouze s obryskama, to je jako bys jel po tmě :wallbash:

Upraveno od ladiktm

To som si všimol hneď od začiatku, že v porovnaní s feliciou ako keby tam hmlovky ani neboli. Ale chcem ich vymeniť hlavne kvôli tomu, že je v nich voda, tak aby sa mi tam niečo neskratovalo keď ich raz za rok zapnem.

recht, facko a fileta mely jeste poctive mlhovky ze skla  ktere poradne svitily.

Dnes mas spodni svetla u koncernu i s funkci Cornering a stejne ve vinglu nevidis :-(

Tak som objednal tie Diamond. Uvidíme ako dlho vydržia :)

A ešte možno taká otázočka trošku mimo. Vzadu má Fabia jednu, alebo dve hmlovky? Zistil som, že mi svieti iba ľavá, ale ešte som nemal čas to pozrieť.

len jednu a to na ľavej strane  :kol-31:

Tak potom to mám v poriadku :) Diky ;)

auto ma nebo nema tazne na prives?

Ťažné nemám. Prečo?

tak ti funguje jak má :-)

Pri ťažnom musia svietiť obe? To som nevedel. Diky za info.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.