Publikováno Říjen 20, 201212 r zdravim mam problem s prednima mlhovkama. svitej moc do stran a do zeme...totalne nepouzitelne.sem zvyklej s felicie tam svitili luxusne tak se chci zeptat jestli se daj nejak stelovat nebo rucne seridit nebo jestli mam koupit pridavny
Říjen 23, 201212 r Autor budou pasovat mrizky s kulatejma mlhovka z prvni fabie po fejsliftu na tu pred fejs???
Říjen 29, 201212 r pochybuji, jinak mlhovky se dají štelovat jen do stran - vyndej plat vedle mlhovky a je tam šroubek. Smiř se však s tím, že na Fabii nikdy pořádně svítiti nebudou.
Říjen 29, 201212 r Na předface ještě ano, potom to už stojí za prd, nejhorší mlhovky má však OI. Seřizování mlhovek je samozřejmě horizontální - logicky.
Leden 18, 201411 r Ahojte. Ja mám tiež menší problém so zle svietiacimi hmlovkami. Ale u mňa je problém ten, že celé vnútro hmloviek mám mokré, zarosené a navyše tá strieborná odrazná plocha je akoby celá opadaná, takže hmlovky ako keby ani nesvietili. Preto sa chystám kúpiť nové, no za originál sa mi nechce dávať takmer 50€. Preto uvažujem nad nejakou lacnejšou alternatívou. Našiel som rúzne značky (Diamond, Arrow, TYC, ZKW). Máte niekto skúsenosť s niektoru z týchto značiek? Nechcem do toho investovať zbytočne veľa, ale zase aby som to nemusel po roku kupovať znova. Ďakujem.
Leden 18, 201411 r Jo jo,to mlhovky dělávají vlivem vlhkosti. Diamont je taková docela běžná náhrada a cenově dostupná. Ty bych doporučil.
Leden 18, 201411 r na predfacelift verzi stoji mlhovky celkove za nic ( i origo ) , nekdy vecer si je zkus jen tak testnou zapnute pouze s obryskama, to je jako bys jel po tmě Upraveno Leden 18, 201411 r od ladiktm
Leden 19, 201411 r To som si všimol hneď od začiatku, že v porovnaní s feliciou ako keby tam hmlovky ani neboli. Ale chcem ich vymeniť hlavne kvôli tomu, že je v nich voda, tak aby sa mi tam niečo neskratovalo keď ich raz za rok zapnem.
Leden 19, 201411 r recht, facko a fileta mely jeste poctive mlhovky ze skla ktere poradne svitily. Dnes mas spodni svetla u koncernu i s funkci Cornering a stejne ve vinglu nevidis :-(
Leden 21, 201411 r Tak som objednal tie Diamond. Uvidíme ako dlho vydržia A ešte možno taká otázočka trošku mimo. Vzadu má Fabia jednu, alebo dve hmlovky? Zistil som, že mi svieti iba ľavá, ale ešte som nemal čas to pozrieť.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.