Přejít na obsah

Klepanie motora na lavej strane.


niccollass

Doporučené příspěvky

Nazdar chalani, potreboval by som poradit. Vymenil som vsetky vahadla aj hydrostely a stale je tam pocut klepanie od vacie, za studena je slabsi, no po zahriati, ako by boli vacky v haji. Skontroloval som to uz asi 3 krat a ziadne opotrebenie som nenasiel. Po poslednej vymene to bolo tichcsie no asi po 15 km sa znova prajavil ten zvuk naplno. Mam podzrenie, ze jedno z ulozeni hydrostely ma volu. Ale to je len moj nazor, ma niekto nejaky svoj nazor, co by to mohlo byt??? Vopred dakujem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

Hlavy na obou stranách jsou stejné, je mýtus, že se kazí buď levá nebo pravá strana, vždycky je tam důvod, proč odejde jedna nebo druhá (třeba okruh chlazení, ucpaný sací koš, odvětrání, atd.). Jinak klepání by mohlo být třeba čepem na pístu. Bylo by dobré sundat kryty ventilů a hydroštely zkontrolovat

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

saci kos je cisty, chaldenie je v poriadku a aj odvetravanie bolo menene pred 20 000 km,... uz som dal aj kryt vaciek dole a vsetko je ok, mam pocit, ze niektore vedenie hydrostely je nierne opotrebene. keby bol cap na pieste, bolo by to vydiet na stene valca, ci sa mylim??? inac dakujem za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...