milichky Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 Nechápu proč by měl někdo splácet něco co ještě nemá a platit úroky z úvěru?? To je lepší si do té doby ty peníze šetřit a položit větší akontaci, aby nebyl úvěr tak vysoký..;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 4. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 Angel@Devil: a co máš u Rapida ve smlouvě za termín? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Angel@Devil Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 Právě že nemám žádný termín To mě zaráží a velmi zneklidňuje měl jsem si to líp pohlídat. A teď taky přemýšlím nad tím, že jsme mohl vzít auto někde, kde už mají něco předpřipravené do výroby , kurnik. Jenže já blb už zaplatil i zálohu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 (editace) Zavolej svému prodejci. Oni ti to auto jednou budou muset vyrobit. Možná. Editováno: 4. Červen 2013, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Angel@Devil Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 (editace) tak to je fakt krásná představa psal jsem prodejci už včera ráno, jako kdy bude auto zaplánovaný a zda došla záloha. Samozřejmě se neozval. Nějak se mi to jejich elektronické jednání nelíbí Ať jsem psal jinam, tak vždy přišla rozumná a celkem svižná odpověď. Tady je ticho po pěšině a když přijde odpověď tak jen strohá a skoro mi to připadá tak, abych neotravoval zavolám a uvidím Editováno: 11. Červen 2013, autor: Angel@Devil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 (editace) nestresuj ja objednaval 21.5. a taky neznam tyden vyroby (na objednavce mam dodani do 8-16ti týdnů) a jak jsem psal nekde jinde ja i prodejce pochybujeme ze se to stihne do dovoleny tzn nejakyho 12.7....takze to jeste bude asi zajimavy...a bud rad ze jsi stihl objednat jeste tuhle freshovou verzi s auto klimou a senzory...,ted uz to mozny neni Verze 77kw Editováno: 4. Červen 2013, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 (editace) takze po dnesni komunikaci s prodejcem - vsechny 77kw má muj prodejce zaplanovany na 31kt ...... Editováno: 7. Červen 2013, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milichky Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 To je nemilé.. Snad ti to stihnou vyrobit, než se změní ta výbava. Hodně štěstí. :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ssebo Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 (editace) Tak jestli budu čekat půl roku na auto, které mělo být vyrobeno za 6-8 týdnů, tak mě pěkně nase.....! Teď jsem v 8 týdnu a pořád nic konkrétního nevím. To jsou opravdu tak neschopní? No paráda, teď zjišťuji, že akční model fresh pěkně změnili, doufám, že se to netýká již objednaných aut.. Parkovací senzory i climatronic totiž chci! Tak zítra zase budu žhavit drát s prodejcem... :-( Editováno: 4. Červen 2013, autor: Ssebo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 (editace) nemyslim si ze by jen tak mohli zmenit vybavu/cenu u objednanyho auta, podle me to proste vyrobit musej MA S TIM NEKDO ZKUSENOST?.... to ze 77kw od meho prodejce jdou na 31kt to neznamena ze tvoje pujde taky az takhle... Editováno: 4. Červen 2013, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 jak uz sem nekde psal,.. my objednavaly do firmy novyho Transita CUSTOM a prodejce tvrdil cekacku max. 3 mesice, tudiz to vychazi na zacatek srpna, ale bylo nam receno ze to je fakt max. cekaci doba a ze to muze byt i klidne driv,.... tak uvidime jak bude na tom Ford s porovnani se skodovkou ikdyz je pravda ze to je auto uplne jine kategorie Doufam ze zadne problemy nenastanou ..... je v planu ho pekne projet jeste na dovolenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 4. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 (editace) vidím,že název tématu sedl do slova a do písmene "Čekání na Rapida" bude lepší s objednáním Rapida posečkat.. Editováno: 4. Červen 2013, autor: manfroto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Angel@Devil Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 (editace) nestresuj ja objednaval 21.5. a taky neznam tyden vyroby (na objednavce mam dodani do 8-16ti týdnů) a jak jsem psal nekde jinde ja i prodejce pochybujeme ze se to stihne do dovoleny tzn nejakyho 12.7....takze to jeste bude asi zajimavy...a bud rad ze jsi stihl objednat jeste tuhle freshovou verzi s auto klimou a senzory...,ted uz to mozny neni Verze 77kw Tak já byl včera u prodejce a dle jeho informací auta co objednával minulý týden by měly být vyrobeny do 31KT. Že mu to údajně slíbili když s nimi mluvil, tak nevím. Jsem vlastně na pomezí, buď mi to změní a já odstoupím a nebo to nechají a já koupím (pač maxiblbost nepotřebuji,ale bez parkováků bych se u Rapida neobešel, klimu neřeším). Jen by mě zajímalo, jestli budu ještě ve staré variantě a nebo už v měkčených plastech (což je mi úplně jedno, pač mi to nevadí) Sranda musí být Editováno: 5. Červen 2013, autor: Angel@Devil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 to uz by bylo v novy variante...mymu prodejci slibili do zacatku dovoleny nicmene to ma naplanovany taky na 31kt tak uvidime držme si palce ale nevim k cmeu by mi byly mekceny plasty proste misto fabii a toled tam budou vyrabet vic rapidů no:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 5. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 takže se to zlepší po celozávodce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 (editace) Jo určitě,v pondělí objednáš a v úterý odjedeš novým vozem. Závisí to přece na mnoha faktorech,zase se ptáš na něco,co ti nikdo nemůže zodpovědět. Chlape,ty jsi nepoučitelný. Editováno: 5. Červen 2013, autor: Pawouk Editace překlepu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 5. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 Angel@Devil: to nemáš napsán ani přibližný termín? to je mazec.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 na objednavce dole urcite ma pocet tydnu ne? (např. 8-16) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 5. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 56-112 dní?? to snad raději nějakou skladovku,jestli existuje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Angel@Devil Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 Nemám, včera jsem to zkoumal. Dostal jsem od prodejce pouze závaznou objednávku - tj. že závazně objednávám u nich auto Škoda Rapid, viz. specifikace,datum, podpisy a poučení, že škodovka může shromažďovat os. údaje. K tomu tu zmíněnou specifikaci auta - tj, typ, barva, výbava atd. a poučení co je v záruce, jak dlouho platí atd.. K tomu pak zálohovou fakturu a to je vše. Ani žádný prospekty,poučení o právech, podmínky nebo nevím co ještě...prostě nic. Taky už jsem psal nejvyššímu, pač se mi ani nelíbí jednání prodejce - nekomunikativní, neodpovídá na maily...vůbec nic, proto jsme včera naběhl do prodejny a zjišťoval. Když nad tím přemýšlím, tak si říkám, že jsem měl zvolit jiného, ochotnějšího prodejce. Sic bych to měl třeba dál,ale jednání by bylo úplně jiné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 5. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 tak to je mi líto,s tím termínem je to divné..příště už tam nepujdeš.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 (editace) Angel@Devil: neco takovyhleho si nedostal??Dole je dodaci doba. Ja dostal jen tohle a katalog teda...kazdej prodejce to ma asi jiny:) Editováno: 5. Červen 2013, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Angel@Devil Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 Dostal jsem podobný soupis, ale nikde tam není datum nebo termín dodání. Pokud by byl, bylo by mi vše jasnější a neřekl bych ani slovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 Mám teď celkem dilema, jestli vzít skladovku nebo počkat, co v aznp vymyslí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 (editace) záleží jaký budou vylepšení standardních věcí (plasty, odhlučnění apod.) na novým rapidu a jeslti budou mít hodnotu těch parkovacích senzorů a automatický klimy a oproti tomu přidání maxidotu takže clekem rozdíl cca 15tis czk (10 senzory + 10 klima - 5 maxidot) Editováno: 5. Červen 2013, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.