Červen 4, 201312 r Nechápu proč by měl někdo splácet něco co ještě nemá a platit úroky z úvěru?? To je lepší si do té doby ty peníze šetřit a položit větší akontaci, aby nebyl úvěr tak vysoký..;-)
Červen 4, 201312 r Právě že nemám žádný termín To mě zaráží a velmi zneklidňuje měl jsem si to líp pohlídat. A teď taky přemýšlím nad tím, že jsme mohl vzít auto někde, kde už mají něco předpřipravené do výroby , kurnik. Jenže já blb už zaplatil i zálohu
Červen 4, 201312 r Zavolej svému prodejci. Oni ti to auto jednou budou muset vyrobit. Možná. Upraveno Červen 4, 201312 r od Pawouk
Červen 4, 201312 r tak to je fakt krásná představa psal jsem prodejci už včera ráno, jako kdy bude auto zaplánovaný a zda došla záloha. Samozřejmě se neozval. Nějak se mi to jejich elektronické jednání nelíbí Ať jsem psal jinam, tak vždy přišla rozumná a celkem svižná odpověď. Tady je ticho po pěšině a když přijde odpověď tak jen strohá a skoro mi to připadá tak, abych neotravoval zavolám a uvidím Upraveno Červen 11, 201312 r od Angel@Devil
Červen 4, 201312 r nestresuj ja objednaval 21.5. a taky neznam tyden vyroby (na objednavce mam dodani do 8-16ti týdnů) a jak jsem psal nekde jinde ja i prodejce pochybujeme ze se to stihne do dovoleny tzn nejakyho 12.7....takze to jeste bude asi zajimavy...a bud rad ze jsi stihl objednat jeste tuhle freshovou verzi s auto klimou a senzory...,ted uz to mozny neni Verze 77kw Upraveno Červen 4, 201312 r od rogerer
Červen 4, 201312 r takze po dnesni komunikaci s prodejcem - vsechny 77kw má muj prodejce zaplanovany na 31kt ...... Upraveno Červen 7, 201312 r od rogerer
Červen 4, 201312 r To je nemilé.. Snad ti to stihnou vyrobit, než se změní ta výbava. Hodně štěstí. :-)
Červen 4, 201312 r Tak jestli budu čekat půl roku na auto, které mělo být vyrobeno za 6-8 týdnů, tak mě pěkně nase.....! Teď jsem v 8 týdnu a pořád nic konkrétního nevím. To jsou opravdu tak neschopní? No paráda, teď zjišťuji, že akční model fresh pěkně změnili, doufám, že se to netýká již objednaných aut.. Parkovací senzory i climatronic totiž chci! Tak zítra zase budu žhavit drát s prodejcem... :-( Upraveno Červen 4, 201312 r od Ssebo
Červen 4, 201312 r nemyslim si ze by jen tak mohli zmenit vybavu/cenu u objednanyho auta, podle me to proste vyrobit musej MA S TIM NEKDO ZKUSENOST?.... to ze 77kw od meho prodejce jdou na 31kt to neznamena ze tvoje pujde taky az takhle... Upraveno Červen 4, 201312 r od rogerer
Červen 4, 201312 r jak uz sem nekde psal,.. my objednavaly do firmy novyho Transita CUSTOM a prodejce tvrdil cekacku max. 3 mesice, tudiz to vychazi na zacatek srpna, ale bylo nam receno ze to je fakt max. cekaci doba a ze to muze byt i klidne driv,.... tak uvidime jak bude na tom Ford s porovnani se skodovkou ikdyz je pravda ze to je auto uplne jine kategorie Doufam ze zadne problemy nenastanou ..... je v planu ho pekne projet jeste na dovolenou
Červen 4, 201312 r Autor vidím,že název tématu sedl do slova a do písmene "Čekání na Rapida" bude lepší s objednáním Rapida posečkat.. Upraveno Červen 4, 201312 r od manfroto
Červen 5, 201312 r nestresuj ja objednaval 21.5. a taky neznam tyden vyroby (na objednavce mam dodani do 8-16ti týdnů) a jak jsem psal nekde jinde ja i prodejce pochybujeme ze se to stihne do dovoleny tzn nejakyho 12.7....takze to jeste bude asi zajimavy...a bud rad ze jsi stihl objednat jeste tuhle freshovou verzi s auto klimou a senzory...,ted uz to mozny neni Verze 77kw Tak já byl včera u prodejce a dle jeho informací auta co objednával minulý týden by měly být vyrobeny do 31KT. Že mu to údajně slíbili když s nimi mluvil, tak nevím. Jsem vlastně na pomezí, buď mi to změní a já odstoupím a nebo to nechají a já koupím (pač maxiblbost nepotřebuji,ale bez parkováků bych se u Rapida neobešel, klimu neřeším). Jen by mě zajímalo, jestli budu ještě ve staré variantě a nebo už v měkčených plastech (což je mi úplně jedno, pač mi to nevadí) Sranda musí být Upraveno Červen 5, 201312 r od Angel@Devil
Červen 5, 201312 r to uz by bylo v novy variante...mymu prodejci slibili do zacatku dovoleny nicmene to ma naplanovany taky na 31kt tak uvidime držme si palce ale nevim k cmeu by mi byly mekceny plasty proste misto fabii a toled tam budou vyrabet vic rapidů no:)
Červen 5, 201312 r Jo určitě,v pondělí objednáš a v úterý odjedeš novým vozem. Závisí to přece na mnoha faktorech,zase se ptáš na něco,co ti nikdo nemůže zodpovědět. Chlape,ty jsi nepoučitelný. Upraveno Červen 5, 201312 r od Pawouk Editace překlepu.
Červen 5, 201312 r Nemám, včera jsem to zkoumal. Dostal jsem od prodejce pouze závaznou objednávku - tj. že závazně objednávám u nich auto Škoda Rapid, viz. specifikace,datum, podpisy a poučení, že škodovka může shromažďovat os. údaje. K tomu tu zmíněnou specifikaci auta - tj, typ, barva, výbava atd. a poučení co je v záruce, jak dlouho platí atd.. K tomu pak zálohovou fakturu a to je vše. Ani žádný prospekty,poučení o právech, podmínky nebo nevím co ještě...prostě nic. Taky už jsem psal nejvyššímu, pač se mi ani nelíbí jednání prodejce - nekomunikativní, neodpovídá na maily...vůbec nic, proto jsme včera naběhl do prodejny a zjišťoval. Když nad tím přemýšlím, tak si říkám, že jsem měl zvolit jiného, ochotnějšího prodejce. Sic bych to měl třeba dál,ale jednání by bylo úplně jiné.
Červen 5, 201312 r Angel@Devil: neco takovyhleho si nedostal??Dole je dodaci doba. Ja dostal jen tohle a katalog teda...kazdej prodejce to ma asi jiny:) Upraveno Červen 5, 201312 r od rogerer
Červen 5, 201312 r Dostal jsem podobný soupis, ale nikde tam není datum nebo termín dodání. Pokud by byl, bylo by mi vše jasnější a neřekl bych ani slovo.
Červen 5, 201312 r záleží jaký budou vylepšení standardních věcí (plasty, odhlučnění apod.) na novým rapidu a jeslti budou mít hodnotu těch parkovacích senzorů a automatický klimy a oproti tomu přidání maxidotu takže clekem rozdíl cca 15tis czk (10 senzory + 10 klima - 5 maxidot) Upraveno Červen 5, 201312 r od rogerer
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.