Leden 23, 20178 r @YosefDynamic mně osobně nezaujal :-/ Lišta Piano Black se mi vůbec nelíbí a je na ní vidět sebemenší škrábaneček. Pedály ok, ale ty daj případně dokoupit (rozmařilost). Sedadla jsou fajn ale jedinný co na nich je fajn je prodloužený sedák. Operky hlavy se mi nelíbí a přes to spodní boční vedení mám problém vystoupit. Dealer mi půjčil na vyzkoušení i Monte Carlo a ty sedačky fakt oželím.
Leden 23, 20178 r Kdepak. V paketu Style Plus jsou 16" Dione Spíš jsem dlouho váhal s paketem Plus Advance - KESSY - Front Assist - parkovací senzory vpředu a vzadu Upraveno Leden 23, 20178 r od Whisperer
Leden 23, 20178 r Jo to vím, že v Paketu Style Plus jsou ale přehlédl jsem, že jej máš v první zprávě uveden. Výbava pěkná, tak ať to klapne s prodejcem.
Leden 23, 20178 r před 1 hodinou, Arnysek napsal: Zeptám se, mám možnost koupit od příbuzných rapida 1,2 tsi 63kw, do provozu 04/2013, najeto 45000, aut. klima, multifuknční volant, vyhřívané sedačky, vše v barvě, alu kola, tovární parkovací senzory, servisováno ve škodovce, čerstvě po servisce a stk..nedávají k tomu zimáky, ty bych musel koupit....chtějí za to 200k. Moc, málo? Tak sem ti moderátor přesunul příspěvek z konkurence. No já myslím, že by to byl dobrej obchod pro obě strany. Příbuzný v bazaru víc nedostanou a ty jej za 200tKč také asi neseženeš. Další velké plus pro tebe, že znáš historii vozu. Co barva OK metalíza? Zda ti vyhovuje výbava vozu? Koukni na netu jak se cenově pohybují podobné vozy.
Leden 24, 20178 r ARNYSEK: ............. urcite to ber, pokud to teda neni po nejakych bourackach .... nedavno jsem hledal neco znamymu, chtel FII. combi, nakonec se z toho vyklubal Rapid. S totoznou vybavou jakou maji tvoji znamy, akorat bez automat. climy, vyhrivany prdele a + 40 000 km nez maji znami byla cena stejna,... taky byla plna servisni historie. Takze pokud je to vsechno OK, sahni po tom a anecekej
Leden 27, 20178 r Tak dnes objednáno a podepsáno.....zbývá jen čekat CarCard Upraveno Leden 27, 20178 r od Whisperer
Leden 27, 20178 r Odhad je ca 12 týdnů. Na tu cenu nekoukej. Docela slevil a finální cena je 424 900 CZK
Leden 27, 20178 r před 1 minutou, Rypicong napsal: tak design jasný, ale cenově zas tak mimo není Lepší Rapid, který se mi líbí v plný polní než auto s kompromisy. A já mám hranici 440K max.
Leden 28, 20178 r on ten Yeti by měl lepší výbavu i motor ale to je jedno, ať slouží já už bych do Rapidu nešel, funkčně skvělé auto, ale rozvrzaný, s dětskýma nemocema a už né za dobrý peníze
Leden 28, 20178 r Zvažoval a právě proto chvátnul. Po faceliftu zmizí čtyřválec 81kW a tříhrnek nechci :-(
Leden 28, 20178 r Sedmičku? Ty máš DSG? Měl jsem na víkend půjčenou předváděčku a to ticho je parádní Na druhou stranu, přecházím z Dacia Logan MCV 2014 takže si polepším v jakýmkoli případě.
Leden 28, 20178 r DSG nemám, sedmičku jako motor 77kW 1.2 TSI. Jo jak to máš se sun setem? Ten tam myslím není, budeš dávat na okna fólie?
Březen 10, 20178 r Za 420 K jsem nedavno kupoval skladovku Volkswagen Golf Variant Maraton edition, kde je uz velice slusna vybava a také 1.2 TSI 81 KW . Dat za Rapida 425 K to uz je bud laska, které se neda odolat, nebo nevim, ale každého věc.
Březen 10, 20178 r Kdepak láska. Ta u mně patří Mercedesu, ale na ten nikdy mít nebudu Prostě se mi líbí narozdíl od Golfu, který je ..... "není můj šálek kávy" ;-) 100 lidí = 100 chutí
Březen 10, 20178 r přidal bych 30tis (a šla by ještě větší sleva ) a je za to Ford Focus s 1.5Ecoboost v Titanium
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.