Publikováno Říjen 26, 201212 r Čo to všetko obnáša a je to môžnosť dorobiť do O2 FL? V CZ to už od 45 KT ponúkajú do Surerba a Yetiho za 800,-Kč, tak predpokladám, že to nebude nejáká prevratná a komplikovaná funkcia
Říjen 26, 201212 r Jedná se o programovou záležitost. Co jsem o tom četl, tak je to spíše na obtíž, ale vlastní zkušenost nemám.
Listopad 2, 201212 r Ano, tak jsem o tom slysel, algoritmus snad vychazi z vyhodnocovani jizdniho stylu, coz samozrejme vede k tomu, ze to spolehlive byt nemuze. Pokud to ale nebude vylozene otravne, muze to byt i v tomto provedeni prinosem. Pro O2FL by to asi nemel byt problem, ma stejnou elektriku, a asi se aktivuje jen novou polozkou v Maxiku... Cim to dela vystrahu ? Mam elektricke sedacky, ocekaval bych tedy napr. kratke zavibrovani sedacky doprovazene nejakym akustickym a svetelnym signalem na Maxiku ? Ma nekdo jiz zkusenost ?
Listopad 11, 201212 r Jedna se funkci, ktera vyhodnocuje reakce ridice pri jizde zacerstva a postupny vyvoj reakci a to zejmena pohyby volantu. Jako signalizace se objevi hrnecek na maxidotu s hlaskou. Tuto informaci posila do maxidotu gateway. Funkce se aktivuje jako prizpusobeni kanalu 5, kde se zmeni hodnota nula na jedna. V panelu pristroju neni treba zadne prizpusobeni ani kodovani. Bohuzel to umi jen nektere gatewaye a u nekterych treba updatovat software. U Superba tyden stareho to stacilo jen aktivovat v gateway a funguje to, k jinym modelum zatim nemam zadne info ani zkusenost. Toto jsou zarucene informace. Taky jeste nevim, jestli toto podporuji vsechny maxidoty, protoze v principu by to mely umet vsechny posledni vozy Octavia Superb i Yeti. Az budu vedet vice, ozvu se.
Listopad 13, 201212 r Oproti predchozimu textu nove doplnuji, ze funkci je treba take nakodovat v panelu pristroju. Upraveno Leden 18, 201312 r od žralok
Listopad 30, 201212 r To si jako nechám updatovat software a můžu tam mít tyto novinky??? a je problém sehnat software???
Listopad 30, 201212 r Není to až tak jednoduché, protože zatím lze řešit pouze zakoupením správného typu jendotky u VW...Škodovka zatím softwarovou úpravu nepustila pro servisy.
Prosinec 1, 201212 r To stojí, když si kupuješ nové auto. Za těch 800,- ti to aktivují. Ale u mého yetiho není co aktivovat proto jsem se ptal na update software. Abych si s tim v MAXIKU mohl pohrát...
Prosinec 1, 201212 r Už to nepůjde ani na prvních S2, O2 a Yeti...je to sofwarově omezeno..a budíky mají jiný typ HW s tím vyšším softem, a proto jediná cesta je výměna budíků... Upraveno Prosinec 1, 201212 r od ferda25
Prosinec 1, 201212 r U staré O2 navíc výměna serva za 3 generaci a změna software + charakteristiky..pokud už není typ serva se softwarem začínajícím na 1K0
Prosinec 1, 201212 r Jak jsem psal to bohužel ne.. Jinak funkce úspěšně otestována a na Superbu 2 MR 2010...
Prosinec 4, 201212 r Bez načtení gateway diagnostikou se nic nezjistí...měřené hodnoty skupina 6 nesmí být hodnota 4 v žádné z těch načtených hodnot. Pak už to není problém. Jak je hodnota 4 tak jedině zatím nová gtaeway a pak možná časem se bude dohrávat softwarová úprava. Opět jako mnoho dalších věcí to nebude jen o VAGu.
Prosinec 4, 201212 r Pro opravdové fajnšmekry, který to prostě chcou...tak gateway v servise vyjde kolem 5.000,-
Leden 17, 201312 r Chlapi, netušíte, jak zjistím, že to umí zobrazit i můj maxidot,? Jak mohu tu hlášku ohledně únavy "ručně" vyvolat? Mám O2 MJ2010, servo 3gen., podvolantovku mám pro max výbavu a gateway jsem si na zkoušku půjčil takovou, co tuhle funkci podporuje. Vím, že ta hláška jde nějak vyvolat, ale zapomněl jsem jak. Díky za předem za help!
Leden 17, 201312 r mam SII 2010 a VCDS. mohol by som poprosit o presnejsi postup, ze ako to pripadne nakodovat? dakujem za pomoc. Upraveno Leden 18, 201312 r od farkihome
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.