DavidSK Vloženo 26. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2012 Čo to všetko obnáša a je to môžnosť dorobiť do O2 FL? V CZ to už od 45 KT ponúkajú do Surerba a Yetiho za 800,-Kč, tak predpokladám, že to nebude nejáká prevratná a komplikovaná funkcia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 26. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2012 Jedná se o programovou záležitost. Co jsem o tom četl, tak je to spíše na obtíž, ale vlastní zkušenost nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 2. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2012 Ano, tak jsem o tom slysel, algoritmus snad vychazi z vyhodnocovani jizdniho stylu, coz samozrejme vede k tomu, ze to spolehlive byt nemuze. Pokud to ale nebude vylozene otravne, muze to byt i v tomto provedeni prinosem. Pro O2FL by to asi nemel byt problem, ma stejnou elektriku, a asi se aktivuje jen novou polozkou v Maxiku... Cim to dela vystrahu ? Mam elektricke sedacky, ocekaval bych tedy napr. kratke zavibrovani sedacky doprovazene nejakym akustickym a svetelnym signalem na Maxiku ? Ma nekdo jiz zkusenost ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 9. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2012 V Tiguanu to na maxidotu zobrazí hrneček s kafem ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikim Vloženo 11. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2012 Jedna se funkci, ktera vyhodnocuje reakce ridice pri jizde zacerstva a postupny vyvoj reakci a to zejmena pohyby volantu. Jako signalizace se objevi hrnecek na maxidotu s hlaskou. Tuto informaci posila do maxidotu gateway. Funkce se aktivuje jako prizpusobeni kanalu 5, kde se zmeni hodnota nula na jedna. V panelu pristroju neni treba zadne prizpusobeni ani kodovani. Bohuzel to umi jen nektere gatewaye a u nekterych treba updatovat software. U Superba tyden stareho to stacilo jen aktivovat v gateway a funguje to, k jinym modelum zatim nemam zadne info ani zkusenost. Toto jsou zarucene informace. Taky jeste nevim, jestli toto podporuji vsechny maxidoty, protoze v principu by to mely umet vsechny posledni vozy Octavia Superb i Yeti. Az budu vedet vice, ozvu se. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikim Vloženo 13. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2012 (editace) Oproti predchozimu textu nove doplnuji, ze funkci je treba take nakodovat v panelu pristroju. Editováno: 18. leden 2013, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 30. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2012 Takhle to vypadá v reálu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olint Vloženo 30. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2012 To si jako nechám updatovat software a můžu tam mít tyto novinky??? a je problém sehnat software??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 30. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2012 Není to až tak jednoduché, protože zatím lze řešit pouze zakoupením správného typu jendotky u VW...Škodovka zatím softwarovou úpravu nepustila pro servisy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olint Vloženo 30. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2012 A to bude asi dost mastný.... co??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 30. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2012 Za 800,- nebo za kolik je to v ceníku je to zadarmo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olint Vloženo 1. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2012 To stojí, když si kupuješ nové auto. Za těch 800,- ti to aktivují. Ale u mého yetiho není co aktivovat proto jsem se ptal na update software. Abych si s tim v MAXIKU mohl pohrát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 1. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2012 a do predpotopni O2 to je asi sen,ze 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 1. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2012 (editace) Už to nepůjde ani na prvních S2, O2 a Yeti...je to sofwarově omezeno..a budíky mají jiný typ HW s tím vyšším softem, a proto jediná cesta je výměna budíků... Editováno: 1. Prosinec 2012, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 1. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2012 U staré O2 navíc výměna serva za 3 generaci a změna software + charakteristiky..pokud už není typ serva se softwarem začínajícím na 1K0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 1. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2012 elektornika volnatu 1K0 953 549 AQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 1. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2012 Hmm já myslel servo adresa 44 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 1. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2012 1K1 909 144 M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 1. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2012 Jak jsem psal to bohužel ne.. Jinak funkce úspěšně otestována a na Superbu 2 MR 2010... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motyll Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 Takže O2 MR 2012 (RV 07/11) je jistá šance...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 Bez načtení gateway diagnostikou se nic nezjistí...měřené hodnoty skupina 6 nesmí být hodnota 4 v žádné z těch načtených hodnot. Pak už to není problém. Jak je hodnota 4 tak jedině zatím nová gtaeway a pak možná časem se bude dohrávat softwarová úprava. Opět jako mnoho dalších věcí to nebude jen o VAGu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 Pro opravdové fajnšmekry, který to prostě chcou...tak gateway v servise vyjde kolem 5.000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 Jaké je číslo Gateway? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikim Vloženo 17. leden 2013 Sdílet Vloženo 17. leden 2013 Chlapi, netušíte, jak zjistím, že to umí zobrazit i můj maxidot,? Jak mohu tu hlášku ohledně únavy "ručně" vyvolat? Mám O2 MJ2010, servo 3gen., podvolantovku mám pro max výbavu a gateway jsem si na zkoušku půjčil takovou, co tuhle funkci podporuje. Vím, že ta hláška jde nějak vyvolat, ale zapomněl jsem jak. Díky za předem za help! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkihome Vloženo 17. leden 2013 Sdílet Vloženo 17. leden 2013 (editace) mam SII 2010 a VCDS. mohol by som poprosit o presnejsi postup, ze ako to pripadne nakodovat? dakujem za pomoc. Editováno: 18. leden 2013, autor: farkihome Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.