Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Čau, včera jsem byl v servisu na bežné prohlídce... Vyměnili filtry a když jsem jel domu, tak auto na 2000 otáček vůbec netáhne, turbo sepne, otacky vyletí a jinak nic. Spotreba je cca stejna. Zrychlení je tak z nuly na 100 za 100 s.... Jinak mi k tomu začala svítit kontrola emise do dílny. Mám přijet v pondělí. Netušíte, co mi tam pos...i? At vím, co a jak... Autům moc nerozumím :-) díky....

No to je ono. Ty se tady objevíš, jen když potřebuješ poradit, když se ti něco posere. Tvůj poslední příspěvek je ohledně cvakání blinkrů a to bylo 8.června 2011 v 06:34. Nikomu neporadíš a jen sháníš rady. Myslíš, že je to vůči ostatním fér?

Jinak bych to napíchl na diag a podíval se na váhu vzduchu. Ale nejraději bych ti řekl, že kde ti to posrali tak ať ti to tam opraví.

• Autor

Vždyť to pisu, ze autům nerozumím, proto chodím k odborníkům ....

tak potom ti fakt ostáva jediná možnosť,zaviesť to tam kde ti to robili..jednoducho niečo pos*ali (zabudli niečo zapojiť)..skús pozrieť či ti netečie trebárs niekde nafta,alebo neuvidíš odpojený konektor...ale nakoľko píšeš,že tomu nerozumieš,tak veľa nezistíš :(

těžko říct.pokud měnili i palivový filtr tak se doporučuje ten nový namočit do nafty.Nebo to je někde zavzdušněné,nebo máš někde prasklou hadici od turba a přisává to falešný vzduch.Určitě to jdi urgovat tam kdes to nechal dělat a nenech se odbýt.

Jak říká vick.Dost pravděpodobný je ten palivák jestli ho měnili.Kolegovi ho měnili na octávě a nový nezalili naftou jak je i v popisu a měl stejný problémy.

• Autor

Super, díky moc. V pondělí dam vědet, jak jsem pochodil...

včera při výměně výdojek ve světlech jsem odstrojoval vše co překáží pak zpětná montáž.zkušební jízda jak to svítí a ejhle auto nejede turbo maká spotřeba stejná jen to bylo líný jako poslanec čr.Orosení čela,že je turbo v hájí.VAG nic tak rozborka podruhé a našel jsem dvě vypadlé hadičky asi podtak na pravé straně motoru v úrovní výfuku vpředu směrem k chladiči.Vypadly když jsem tahal spodek vzduchového filtru ven.po nasazení auto maká opět jak má.Koukni na to .P.S jsou to dvě hadičky jedna tvrdá průměr cca 4mm druhá opletená cca 8mm

• Autor

Ahoj, tak už vyřešeno... Byla vypadlá podtlaková hadička, opraveno za 10 min. a auto jede konečně jak má. Příště asi do Škoda servisu.... Díky moc za rady a pomoc.

• Autor

A ještě mi zjistili, ze mi v kastliku u spolujezdce stále sviti svetylko a vybiji mi baterku :-) a já, ze proč jsem občas nenastartoval...

• 1 rok později...

před pár lety cca 6. jsem měl ten samej problém u octávky 1.9tdi a prohodili hadičky u toho filtru.. než se na to přišlo čím to je tak se prohodilo turbo,hlava,eletrika a nevím co ještě.. trvalo to kolem roku....

snad pomůže... jen vzkušenost...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.