Přejít na obsah

Výměna filtru, ztráta výkonu a emise do dílny

Ondra Zabranský

Doporučené příspěvky

Čau, včera jsem byl v servisu na bežné prohlídce... Vyměnili filtry a když jsem jel domu, tak auto na 2000 otáček vůbec netáhne, turbo sepne, otacky vyletí a jinak nic. Spotreba je cca stejna. Zrychlení je tak z nuly na 100 za 100 s.... Jinak mi k tomu začala svítit kontrola emise do dílny. Mám přijet v pondělí. Netušíte, co mi tam pos...i? At vím, co a jak... Autům moc nerozumím :-) díky....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No to je ono. Ty se tady objevíš, jen když potřebuješ poradit, když se ti něco posere. Tvůj poslední příspěvek je ohledně cvakání blinkrů a to bylo 8.června 2011 v 06:34. Nikomu neporadíš a jen sháníš rady. Myslíš, že je to vůči ostatním fér?

Jinak bych to napíchl na diag a podíval se na váhu vzduchu. Ale nejraději bych ti řekl, že kde ti to posrali tak ať ti to tam opraví.

Odkaz ke komentáři

tak potom ti fakt ostáva jediná možnosť,zaviesť to tam kde ti to robili..jednoducho niečo pos*ali (zabudli niečo zapojiť)..skús pozrieť či ti netečie trebárs niekde nafta,alebo neuvidíš odpojený konektor...ale nakoľko píšeš,že tomu nerozumieš,tak veľa nezistíš :(

Odkaz ke komentáři

těžko říct.pokud měnili i palivový filtr tak se doporučuje ten nový namočit do nafty.Nebo to je někde zavzdušněné,nebo máš někde prasklou hadici od turba a přisává to falešný vzduch.Určitě to jdi urgovat tam kdes to nechal dělat a nenech se odbýt.

Odkaz ke komentáři

včera při výměně výdojek ve světlech jsem odstrojoval vše co překáží pak zpětná montáž.zkušební jízda jak to svítí a ejhle auto nejede turbo maká spotřeba stejná jen to bylo líný jako poslanec čr.Orosení čela,že je turbo v hájí.VAG nic tak rozborka podruhé a našel jsem dvě vypadlé hadičky asi podtak na pravé straně motoru v úrovní výfuku vpředu směrem k chladiči.Vypadly když jsem tahal spodek vzduchového filtru ven.po nasazení auto maká opět jak má.Koukni na to .P.S jsou to dvě hadičky jedna tvrdá průměr cca 4mm druhá opletená cca 8mm

Odkaz ke komentáři

• o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...