zwan Vloženo 29. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2012 Zdravím, lze použít zvedák + tažné oko s Felicie na Fabii I? Zjistil jsem, že v autě mám zvedák na feldu. Zvedák ma jionu barvu a obj.č. Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sladek Vloženo 29. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2012 zvedák na Feldu je stejný jako na Fabču.Zrovna včera jsem měnil gumy a obě auta jsem zvládnul jedním heverem.Ale tažné oko nevím,nezkoušel jsem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 29. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2012 hever je více méně univerzální. Tažným okem si nejsem jistý, ale není nic jednoduššího, než to vyzkoušet - buď půjde našroubovat, nebo nepůjde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 29. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2012 Oko 100% nepude-vlastní zkušenost. Má jinej průměr závitu. Hever je univerzál. Já loni s heverem z FAB I měnil kola na FEL. Opačně to de taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.