Listopad 14, 201212 r Svíčkama nic nevyřešíš... Já tyto V6tky udělal jen dvě... Passat tam sem dal kdysi uplně nejstaršího Stag300 (montáž 2007) ....ovšem uplné "žůžo" to nebylo...(nestíhalo, věčný check) SuperB na ukecání zákazníka sem dal BRC (montáž 2012) ... to auto nerozeznáš jestli jede na BA či LPG....akorát hlásilo chybu účinosti katalyzátorů (možná stáří...nevím) Ve finále hold cenový rozdíl...
Listopad 14, 201212 r Autor Mam tam magic3 a nemuzu si stezovat taky to nerozeznam, a hlasi mi to take jen lambdu a ucinnost katů.
Prosinec 22, 201212 r Autor Tak mensi update. ve stredu najeto 800km bez problemu po dalnici sem to svihal hlava nehlava. Den pote a dnes brutalni skubani zase preblikavani kontrolky tak sem se trosku oprel do plynare at si nemysli ze si udela volno :-) zjisteny vadne vstriky, magic fx asi to moc kvalitka nebude, nabidl mi budto reklamaci a vymenu za stejne, ale pry se polaci cukaji s vymenama za nove.. ze pry jen repasujou. A nabidl mi valteky jako dalsi moznost. Cetl jsem tady na ne docela spinu. jak to tedy s nema je ? Jake vstriky by jste mi doporucili? Za valteky chce 2000,- Dikes
Leden 11, 201312 r Autor tak vstriky zrepasovane zatim tyden a v pohode. Otazka je na jak dlouho sam sem zvedav
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.