mysak9 Vloženo 11. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2012 (editace) Zdravím, nevím jesi to mám ve správné sekci, jestli ne, tak se omlouvám. Chtěl bych se zeptat, majitelů Octavii 1.8 20v, když pípne benzinka a zobrazí se na palubce tak kolik cca ještě na to ujedete KM. Jsem novým majitelem a tak bych se chtěl jen tak pro info zeptat, vím, že to bude různé ale tak přibližně. Všem moc děkuji Editováno: 12. Listopad 2012, autor: žralok Zvětšení písma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 11. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2012 Rezervu máš 7 litrů tak si udělej představu jak daleko dojedeš. Každý motor stejného typu,nemá stejnou spotřebu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coomi Vloženo 14. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2012 Já mám za to,že jetam 9 litrů. Dvakrát se mi povedlo dojet do sucha a bylo to tak cca 100km. Záleží na stylu jízdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 14. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2012 Mně se líbí jak řešíte vyřešené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.