Publikováno Listopad 17, 201212 r zdravím shanim nějakeho dobreho čalounika kterej umí opravit sedačku poškrabanou nevíte o někom superb alacantra kuže bežova? jsem z MB díky
Listopad 17, 201212 r Ahoj našel sem tohle osobní zkušenost nemám snad to pomůže http://www.autointerier.cz/index.php
Květen 15, 201312 r Mam dotaz ohledne calouneni sedadel ... Jaka vybava musi byt objednana aby kozene sedacky byly "dirkovane" ? Viz priloha Upraveno Květen 15, 201312 r od kully
Květen 15, 201312 r Tak to nevím, ale docela bych o tom pochyboval, když jsou odvětrávaný jen přední sedačky.
Květen 15, 201312 r Na zadnich sedadlech jsou taky dirky. Ted akorat nevim s jakou vybavou davaji "dirkovanou" kuzi
Květen 16, 201312 r Interier na fotkach je z L & K, ale ventilovane sedacky se daji dat i do nizsi vybavy v jinych barvach a me zajima jestli i v te jine barve a vybave s ventilovanyma sedackama bude dirkovana kuze
Květen 16, 201312 r Ventilace má vždy dírky. Nevím ovšem, zda i vzadu, kde ventilace není. Předpokládám, že v zájmu zachování designu to bude jako na tvé fotce. Já teď sleduju kvůli koupi ameriku a tam když je přední dírkovaná kůže, je vzadu také ačkoliv odvětrání je jen v první řadě sedadel.
Květen 22, 201312 r dierkované sú aj zadné odsávané sedačky sú pekná vec , ale tá kvalita kože a kor tej dierkovanej sa mi vôbec ale vôbec nepozdávala , čo chodí SII tak po 80tkm nič moc ... Ostal by som pri klasickej elegancovej látke alebo alcantare
Květen 23, 201312 r Já mám výbavu exclusive má odvětrávání předních sedaček a mám dírkované všechny i zadní interiér mám čený
Červen 20, 201312 r dierkované sú aj zadné odsávané sedačky sú pekná vec , ale tá kvalita kože a kor tej dierkovanej sa mi vôbec ale vôbec nepozdávala , čo chodí SII tak po 80tkm nič moc ... Ostal by som pri klasickej elegancovej látke alebo alcantare Elegance sedacky latkove,nebo alcatara hodnotis jako nejlepsi? Me prave prijde kvalita sedacek u SII velmi slaba osobni zkusenost s interierem ambition a neco pres 100tkm a bocnice u ridice uz se chysta rozparat.Kamarad alcantara jakstaks.Ted ma ty vetrane cerne dirky vpredu i vzadu jak jste psali.Uvidime,co mu vydrzi.Jinak dalsi dily jako plastove prahy,plasty ve dverich atd taky lehce jdou poskrabat..To v SI vydrzelo vic. Kde nechat pripadne opravit poskozenou sedacku(latkovou,parani)? Dik
Červen 20, 201312 r Mam latkovou eleganci a kvalita te latky je hodne slaba. Latka se velmi snadno zacne parat, je strasne slaba a ve svech vubec nema sanci prezit vetsi zatez. Predchozi 10 let stara toytota, co jsem mel, mela proti tomu latkove sedacky naproste neznicitelne.
Červen 20, 201312 r to slysim nerad,ale tusil jsem to..Neveril jsem,ze by jen Ambition sedacky byly nejak hur site.Tohle opravdu nechapu,jak pises x let stara auta maji sedacky stale jak nove.Tohle je opravdu tezka bida.A muj sup se blizi 3letum a...co bude mit za 10 let netusim:).Skodovka by tady mela hodne pridat.
Červen 20, 201312 r ono záleží aj na hmotnosti každého jedinca , ťažko súdiť kvalitu tej či onej poťahovky , ale priamo kožená vetraná aj nevetraná je nevzhľadná naozaj po pár km .... chvalabohu sedačky sa často objavujú po inzerciách nové , nedávno ponuka plne elektrický komplet , čierna alcantara za 17000kč ...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.