Jiří Lapuník Vloženo 17. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2012 zdravím shanim nějakeho dobreho čalounika kterej umí opravit sedačku poškrabanou nevíte o někom superb alacantra kuže bežova? jsem z MB díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AntonioB721 Vloženo 17. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2012 Ahoj našel sem tohle osobní zkušenost nemám snad to pomůže http://www.autointerier.cz/index.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Lapuník Vloženo 21. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2012 díky kouknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 15. Květen 2013 Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 (editace) Mam dotaz ohledne calouneni sedadel ... Jaka vybava musi byt objednana aby kozene sedacky byly "dirkovane" ? Viz priloha Editováno: 15. Květen 2013, autor: kully Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 15. Květen 2013 Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 Jestli se nepletu, tak musíš objednat systém odvětrávání sedadel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 15. Květen 2013 Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 A pak je dirkovana kuze i na zadnich sedadlech ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 15. Květen 2013 Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 Tak to nevím, ale docela bych o tom pochyboval, když jsou odvětrávaný jen přední sedačky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 15. Květen 2013 Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 Na zadnich sedadlech jsou taky dirky. Ted akorat nevim s jakou vybavou davaji "dirkovanou" kuzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 15. Květen 2013 Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 Tyhle hnědý L&K s odvětráváním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 16. Květen 2013 Sdílet Vloženo 16. Květen 2013 Interier na fotkach je z L & K, ale ventilovane sedacky se daji dat i do nizsi vybavy v jinych barvach a me zajima jestli i v te jine barve a vybave s ventilovanyma sedackama bude dirkovana kuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 16. Květen 2013 Sdílet Vloženo 16. Květen 2013 Ventilace má vždy dírky. Nevím ovšem, zda i vzadu, kde ventilace není. Předpokládám, že v zájmu zachování designu to bude jako na tvé fotce. Já teď sleduju kvůli koupi ameriku a tam když je přední dírkovaná kůže, je vzadu také ačkoliv odvětrání je jen v první řadě sedadel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 22. Květen 2013 Sdílet Vloženo 22. Květen 2013 dierkované sú aj zadné odsávané sedačky sú pekná vec , ale tá kvalita kože a kor tej dierkovanej sa mi vôbec ale vôbec nepozdávala , čo chodí SII tak po 80tkm nič moc ... Ostal by som pri klasickej elegancovej látke alebo alcantare Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinPV Vloženo 23. Květen 2013 Sdílet Vloženo 23. Květen 2013 Já mám výbavu exclusive má odvětrávání předních sedaček a mám dírkované všechny i zadní interiér mám čený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 20. Červen 2013 Sdílet Vloženo 20. Červen 2013 dierkované sú aj zadné odsávané sedačky sú pekná vec , ale tá kvalita kože a kor tej dierkovanej sa mi vôbec ale vôbec nepozdávala , čo chodí SII tak po 80tkm nič moc ... Ostal by som pri klasickej elegancovej látke alebo alcantare Elegance sedacky latkove,nebo alcatara hodnotis jako nejlepsi? Me prave prijde kvalita sedacek u SII velmi slaba osobni zkusenost s interierem ambition a neco pres 100tkm a bocnice u ridice uz se chysta rozparat.Kamarad alcantara jakstaks.Ted ma ty vetrane cerne dirky vpredu i vzadu jak jste psali.Uvidime,co mu vydrzi.Jinak dalsi dily jako plastove prahy,plasty ve dverich atd taky lehce jdou poskrabat..To v SI vydrzelo vic. Kde nechat pripadne opravit poskozenou sedacku(latkovou,parani)? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 20. Červen 2013 Sdílet Vloženo 20. Červen 2013 Mam latkovou eleganci a kvalita te latky je hodne slaba. Latka se velmi snadno zacne parat, je strasne slaba a ve svech vubec nema sanci prezit vetsi zatez. Predchozi 10 let stara toytota, co jsem mel, mela proti tomu latkove sedacky naproste neznicitelne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 20. Červen 2013 Sdílet Vloženo 20. Červen 2013 to slysim nerad,ale tusil jsem to..Neveril jsem,ze by jen Ambition sedacky byly nejak hur site.Tohle opravdu nechapu,jak pises x let stara auta maji sedacky stale jak nove.Tohle je opravdu tezka bida.A muj sup se blizi 3letum a...co bude mit za 10 let netusim:).Skodovka by tady mela hodne pridat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 20. Červen 2013 Sdílet Vloženo 20. Červen 2013 ono záleží aj na hmotnosti každého jedinca , ťažko súdiť kvalitu tej či onej poťahovky , ale priamo kožená vetraná aj nevetraná je nevzhľadná naozaj po pár km .... chvalabohu sedačky sa často objavujú po inzerciách nové , nedávno ponuka plne elektrický komplet , čierna alcantara za 17000kč ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.