Publikováno Srpen 16, 200619 r hodne lidi tvrdi ze typ motoru ALH 66kW má už turbo z 81kW. no jestli je to pravda tak celkem nechápu že motor má porad výkon 66. ???? to je divný . leda by to bylo tím že to silnejsi turbo dáva max výkon pri nižsich otackách a pri 4000 už má naklopený lopatky na minimum a poskytuje tlak jako tubro slaby. jedine tak. muze mi to někdo vysvetlit...? a co když dam trysky z 81 musim automaticky preprogramovat jednotku nebo s tím mužu jezdit ?
Srpen 16, 200619 r ALH má stejné turbo s 81.Když vyměníš vstřiky a nahraješ soft z 81 tak máš plnohodnotnou 81
Srpen 16, 200619 r Autor diky cosby , tady vsichni pisou o vstricích 764, co kdybych tam dal tyhle? kolik to asi stojí a pak nahrání softu by stačilo jo..?
Srpen 16, 200619 r Autor no mě by se nejvic hodilo tam dat ty vstriky 764 a nic jinýho s tím nedelat. udelal bych si to sam. mám tam power box, čip nechci, snad to s tím bude kamaradit a pojede to bez zasahu do softu. chci to mit tak udelaný aby se to dalo vratit do origo stavu v pripade prodeje. celkem už ted to trha asfalt a není treba to vyhánet nekam do oblak ten výkon. to auto je težký a pak se to neda ubrzdit.... ted to ma asi 85kw, tak s tema tryskama 764 by to melo asi kolik?
Srpen 16, 200619 r Levnejsi variantou je jen vymena trysek, otazka pak ten powerbox... Opravdu jukni do fora, pohledej, popr. se poptej, je tam dost zkusenych... Jestli mas ten vykon odbrzdenej a mas graf muzes ho tam dat a urcite Ti nekdo poradi jestli do toho motat powerbox ci ne...
Srpen 16, 200619 r no mě by se nejvic hodilo tam dat ty vstriky 764 a nic jinýho s tím nedelat. udelal bych si to sam. mám tam power box, čip nechci, snad to s tím bude kamaradit a pojede to bez zasahu do softu. chci to mit tak udelaný aby se to dalo vratit do origo stavu v pripade prodeje. celkem už ted to trha asfalt a není treba to vyhánet nekam do oblak ten výkon. to auto je težký a pak se to neda ubrzdit.... ted to ma asi 85kw, tak s tema tryskama 764 by to melo asi kolik? ALH 66kW s temahle tryskama ma bezne 120-135PS, ale s tim Powerboxem to asi nebude delat dobroutu, vono vubec davat Powerbox je prezitek. Procti si diselpowerforum a budes chytrejsi
Srpen 17, 200619 r Autor no na tom power boxu je dobrý že je to za 1 minutu odpojený. no a ty trysky 764 sou kompletní vstřiky nebo to musim namontovat do puvodniho vstriku??? a opravdu to dam do auta a už nemusim nic nastavovat? prý to trochu rozhodí volnobežný otacky???
Srpen 17, 200619 r Autor me jde asi o toto, já auto stridam každý 3-6 mesicu a ty trysky bych si pak nechal i ten powerbox. takže proto nechci delat nenávratný upravy, protože to nikdo neocení a nezaplatí...
Srpen 17, 200619 r Trysky od Reeshy jsou pouze trysky,takže je musíš namontovat do původního vstřikovače a mělo by to jít na stav.Taky po každém vytáhnutí vstřikovače by se měly dávat nové měděné těsnění.Pokud hodláš auto brzo prodat,tak na to ser.Kámoš třebas nedávno měnit vstřik a urval v hlavě při ODTAHOVÁNÍ!! závit a měl vystaráno
Srpen 17, 200619 r Autor jo dikec . zvážím to. vstriky sem menil už kdysi a s tema podložkama mas pravdu , nevsilm sem si male usazeniny na té podložce a pak mi to podfukovalo, ale takovej kraval co to delalo jak parni lokomotiva to byl děs, to sem mel fakt strach že to vyletí kapotou ven.
Srpen 19, 200619 r no na tom power boxu je dobrý že je to za 1 minutu odpojený. no a ty trysky 764 sou kompletní vstřiky nebo to musim namontovat do puvodniho vstriku??? a opravdu to dam do auta a už nemusim nic nastavovat? prý to trochu rozhodí volnobežný otacky??? A co na ten slavnej powerbox rikaj treba pisty? to bych radsi nechtel videt...
Srpen 20, 200619 r Autor pístíky si libujou asi:) jako nevim co delá čip ,ale me to jede jak raketa , max 210, tlaci to do sedacek tak do tech 190 uplne. a spotreba 4,8 pri jizde 130-200 na dálnici, nevim co bych chtel vic........
Srpen 20, 200619 r Autor ne, trysky sou origo slabý. nebylo naplno celá cesta z plzne do brna, ale pod 130 sem nejel . spis tak 150-160 a chvilema závody kolem 200, no seriova 66 by žrala tak 6,5 pri tedle rychlosti. no urcite to jede líp než seriova 81kw, spíš jako pasat 96kw, sám to nechápu:)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.