Richinc Vloženo 24. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2012 Cau chlapi s niceho nic mi tohle skocilo na displeji,nevim co se deje,nebo jak to mam resit.diky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nakor Vloženo 26. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2012 Na tohle jsem zrovna nedávno narazil tady na fóru. V záruce ti to vymění, bez záruky máš asi smůlu, ale zeptej se v servisu. Když ti nepomůžou, tak pak se s tím buď smiř, nebo si nech od někoho vyměnit budíky. Dělá to tu víc lidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 27. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2012 A co vyměnit jen displej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 27. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2012 Přesně tak na co nový budíky. stačí displej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richinc Vloženo 27. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2012 Nekdo okoli Jihlava Brno,koukal jsem mel by jit vymenit jen displej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 Za 700 ti prodán cele budíky bez pinu s maxidotem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 (editace) Luxusni cena taky bych měl kolem pristiho tydne zajem :-) mam predface Editováno: 5. Prosinec 2012, autor: BiGGy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 Nápis mi do zpravy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 (editace) Tak nic. Co jsem tak zjištoval tak budíky jsou určené jen pro tzv. immo fazit a jdou přizpůsobit jen do posledních O2 z MR 2008(jen online) musely by se přeflashovat.proto cena 700 Editováno: 5. Prosinec 2012, autor: BiGGy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.