Jay Kay Vloženo 15. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2012 Neřeš. Šroubovák a půlka dřevěného kolíčku... Odtáhnout šroubovákem a pak zasunovat.....kolíček... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 21. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2012 JJ jde to i bez pouziti struny.. to stare logo ale vetsinou poničis ale to je myslim jedno Tak jak tady kluci pišou klasicky třeba šroubovakem jen si dej pak pod šroubovak třeba kousek papiroveho kartonu at si nepoškrabeš masku... pak se zbav zbytku oboustranne pasky ktery ti zustane po starem logu na masce odmasti tech.benzínem a nalep nove logo .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ustecak21 Vloženo 29. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 Ještě otázečka, když budu schánět znak z rapida, tak je rozdil v prednim a zadním??? Chci to nejdriv naaplikovat na octa2 do masky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ustecak21 Vloženo 29. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 Ještě otázečka, když budu schánět znak z rapida, tak je rozdil v prednim a zadním??? Chci to nejdriv naaplikovat na octa2 do masky. PS: jinak už mám ty nový znaky příslíbený i do alu kol (pegasus 17") za 300 všechny dobrá cena ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 29. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 Jo to je já je sehnal za 450Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 29. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 Ještě otázečka, když budu schánět znak z rapida, tak je rozdil v prednim a zadním??? Chci to nejdriv naaplikovat na octa2 do masky. Ziadny, je to len jeden znak, cize su s rovnakym cislom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ustecak21 Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 ok,dík, na jaře to nahodím do masky a do kol - uz aby bylo jaro! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 Ani nevíš jak s tebou cítím. Mám to podobně jenže ještě příští týden jedu nechat nastříkat své Pegasusy na černou tak tam ten nový znáček krásně vynikne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 Ja to asi nevydrzim a nahodim to tento tyzden, zajtra este kupim obojstranku a asi sa do toho uz pustim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ustecak21 Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 Ani nevíš jak s tebou cítím. Mám to podobně jenže ještě příští týden jedu nechat nastříkat své Pegasusy na černou tak tam ten nový znáček krásně vynikne. Tak to pak vyfot a hod to sem, co mas za barvu auta? Kurna uz abych ty pegasusy taky nasadil..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 (editace) Tady je moje...bohuzel začalo sněžit :-) Znaky Š.Citigo + Face napisy Za TDI napis muzu podekovat uživateli Kyselinka Nalepil jsem je naschval opačně narozdil faceliftu. Uz me jen chybi nastrikat lišty do barvy .Bočni mam hotové.Předni mam v plniči vic jsem nestihnul Jinak toho papiroveho kartonu před chladičem si nevšimejte Editováno: 3. leden 2013, autor: BiGGy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkihome Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 mate prosim tusenie, ze ktory znak pouzit na Superba 2? zo citigo alebo radsej z Rapida? v inom vlakne som nasiel, ze najlepsie zadny zo Citigo dopredu aj dozadu na Sup2. ale medzicasom vysiel uz aj Rapid, pasuje aj z neho? dakujem za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 BiGGy>> Těžko si budem všímat něčeho co není vidět Teda aspoň já ve Firefoxu vidím neplatný foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ustecak21 Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 Mám explorer 9 a taky se mi föto neukázali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 Používat IE je masochismus Šprým, někomu to holt stačí, ani opera nezobrazí, chyba není na našich přijímačích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 (editace) JUj tak to jsem nejak pokazil..dal jsem to do galerie.. asi to bude tim ze jsem dal soukrome.. jdu to zmenit omlouvam se edit: už to jde videt? Editováno: 3. leden 2013, autor: BiGGy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 Tak to pak vyfot a hod to sem, co mas za barvu auta? Kurna uz abych ty pegasusy taky nasadil..... Má barva je červená pastelová 8151. Mám černý skla 5% průhlednost (zadní dveře, zadní postranní okénka a kufr). Pak mám černé zadní světla LED, budou kola a černá folie střecha, haupna a maska. Takže nový černý znak dopředu a dozadu to jistí. Toto vše je na-objednáno v návaznosti 3 měsíců. Takže něco o nedočkavosti vím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ustecak21 Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 (editace) jj,uz je to videt, v tý prední masce to vypadá fakt dobře, už to mám objednaný, tak se těším, jen nevím jetli to v předu radeji nepodlepit silikonem než oboustranou páskou. Ty nemáš chromovou masku? V tá to bude vypadat gutooozně. Kurna co je tady stím chatem ze porad nejde???? Editováno: 3. leden 2013, autor: Ustecak21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 (editace) Nene origo masku jsem dal do pryč mam masku od MS Design Vypada to jeste lip ale auto je zasněžene tak jsem jen odhrnul snih z loga :-). a na předni masku nemusis přidavat žadny silikon ani oboustranku.. to předni logo sedi dobře na pasce ktera je už na logu predinstalovana ale řekl bych že ten zadni by byl peknejsi menší... Editováno: 3. leden 2013, autor: BiGGy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ustecak21 Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 až to naaplikuju tak dám foto, ale asi až na jaře až to dám i do kol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 JJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 Viděl jsem nový zadní znak na OII combi, a na té mi tak velký nepřipadal. Na těchto fotkách mi přijde asi opticky větší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 JJ na kombiku to bude asi lepší.. Mě se i ten stary zeleny znak zdal velky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 Tak lidi koukejte budou tady dalši loga k dispozici http://www.auto.cz/skoda-auto-predstavuje-nove-logo-modely-fabia-roomster-72162 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 To je dobře by je mohli zlevnit ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.