Popu Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 vsechno jde vycvaknout,... jak chrom krouzek tak i chromovej kohout,... kdyz otocis logo vydis tam takove miniaturni pacicky jak to rozdelat si musis poradit uz sam protoze to je individualni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 No vida.. a pročpak to chceš vubec rozdelavat?? střikaš do jine barvy?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KraD Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 (editace) Vycvaknout? Bojim se abych to neulomil... Jj, budu to lepit černou folii. EDIT: Tak kroužek už je dole, bylo tam ještě lepidlo. EDIT2: Už jsem sundal i střed, ale docela jsem se bál, musí se fakt opatrně vyklat... a nejlépe nečím plastovým. Editováno: 4. Duben 2013, autor: KraD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 lepidlo ? a kde se tam vzalo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 Neni tam nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KraD Vloženo 5. Duben 2013 Sdílet Vloženo 5. Duben 2013 Tak vy mi nevěříte? Teď jsem se teda naštval... Já to z toho už hodinu sundavám a vy na mě toto https://docs.google.com/file/d/0By9FOET2RWFfTFhOSGYtSkN4UlE/edit?usp=sharing https://docs.google.com/file/d/0By9FOET2RWFfcGYxOWN3RUg1ekU/edit?usp=sharing Tohle je co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 5. Duben 2013 Sdílet Vloženo 5. Duben 2013 To je naka čína znak ne :D ne nevim.. u me ten chrom.kroužek byl jen nacvakly a šel za par sekund dolu ( znak citigo zadni ) menil jsem ho nedavno za mensi zadni znak z FII tak jsem zkoušel pitvat ten z citigo žadne lepidlo tam nebylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman8264 Vloženo 5. Duben 2013 Sdílet Vloženo 5. Duben 2013 Na tych novych znakoch na FII je nejake biele lepidlo a na znaku na citigo neni,ten sa da pekne rozobrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 5. Duben 2013 Sdílet Vloženo 5. Duben 2013 tak tak taky sem mel citigo a bylo v cajku ale je mozny ze to tam zacly kidat aby se to nedalo jen tak rozebrat asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 Tak to je jiná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gord007 Vloženo 12. Duben 2013 Sdílet Vloženo 12. Duben 2013 Neřešil náhodou někdo nový znak do ALU kol Vega? Který by tam pasoval? Pokud to už je někde zmíněné, tak se omlouvám, ale nenašel jsem to.. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 12. Duben 2013 Sdílet Vloženo 12. Duben 2013 (editace) Středové pokličky, jsou pro všechny originál kola stejné. V bazaru: staré a nové. EDIT: Pravda, nevzpomněl jsem si na VEGY - Omlouvám se. Editováno: 13. Duben 2013, autor: Koty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gord007 Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 No nevím, Vegy jsou asi výjimka Protože tam jsou ve středu tyto pokličky - http://www.skoda-dily.cz/eshop/1z0601149mhb-viko-hlavy-kola-ozdobne.html Logo je tam nalepené, takže toto tam nepůjde.. Průměr toho loga je nějakých 7cm, jaké by tam mohlo pasovat? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 Vega je jediná co to má jinak. Bohužel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Středové pokličky, jsou pro všechny originál kola stejné. V bazaru: staré a nové. EDIT: Pravda, nevzpomněl jsem si na VEGY - Omlouvám se. uf, tak to jsem koupil good , když jsem dal za new sadu 280 Kč http://aukro.cz/krytky-k-alu-kolum-skoda-i3155741936.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 To si nejsem jist, já je kupoval od někoho zde na fóru, a dal jsem jen 250Kč i s dopravou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 holt jsi měl štěstí, ale 149 za kus by se mi tedy fakt dávat nechtělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 To asi jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 http://www.skodateile.cz/index.php?pg=product∏=410&menu=%C5%A0koda|Octavia%20II%28A5%29%20facelift Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 tak to je také good cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 Tak u mě taky vyměněno. Je to fakt, nové znaky jsou podstatně hezčí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gord007 Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 Krása.. Mě ty Vegy tak štvou Chci to mít komplet a ty znaky na kolách jsou navíc už jsou dost oloupané.. Ale zatím mám asi smůlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 Gord007 - Prodej VEGY a já ti prodám Siriusy . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 Nebo tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gord007 Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 Nad tím už jsem taky přemýšlel, ale nevím, jestli by někdy ty moje koupil.. Od původního majitele dostali dost zabrat.. Každopádně díky za nabídku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.