Zenda899 Vloženo 25. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2012 Zdarec, po přejetí nerovností mě zavrže přední náprava, už mě to docela vadí. Myslíte, že budou K.O. tlumiče nebo ty gumy na stabilizátoru promazat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 25. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2012 Viděl bych to na gumy a kosti stabilizátorů (obdobně jako u Fabií I). Buď promazat (jen výměnu oddálíš), anebo rovnou vyměnit a máš klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zenda899 Vloženo 25. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2012 náhodou nějaké doporučení (odkazy) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 26. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2012 Doporučení/odkazy na co? Na výměnu? Pokud jsi alespoň průměrně zručný muž, který dokáže doma vyměnit žárovku apod., tak ti bude stačit jeden letmý pohled při vytočeném kola v plném rejdu a "hned budeš doma" ;-) Jsou to tuším 2 matice velikosti 17, který povolíš. Tím můžeš vyjmout tu "kost" stabilizátoru (někdy také jen tyčka stabilizátoru) a nahradíš jí novou. Celé to vypadá takhle: http://www.cc-autodily.cz/tyc-spojovaci-stabiliz-2_2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sjakub Vloženo 27. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2012 Dělá mně to také při přejezdu příčných prahů (vrzavě-chrastějící zvuk). Dohledal jsem, že to může být viz výše popsané, nebo i silentbloky. Koukali se mi na to to v autorizovaném a že vše OK a že to dělají i nová auta (mám najeto 35 tkm). Tak nevím, no. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 27. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2012 záleží na zvuku ale to jsem ti asi moc nepomohl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoca Vloženo 28. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2012 Dělá mně to také při přejezdu příčných prahů (vrzavě-chrastějící zvuk). Dohledal jsem, že to může být viz výše popsané, nebo i silentbloky. Koukali se mi na to to v autorizovaném a že vše OK a že to dělají i nová auta (mám najeto 35 tkm). Tak nevím, no. Ten samý problém, v serivsu jen něco promazali a za pár dní to bylo zpátky. Typické zavrzání na retardéru. Stejný jak na Superb II, tak octavia FL RS, tak golf VI GTI... :/ Pěknej vopruz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 22. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2012 A nebo lze použít díl od MEYLE ve verzi HD (zesílené provedení) se zárukou 4 roky - mohu nabídnout za 399,-Kč, osobní odběr Kladno nebo poštou kamkoliv : sadaramen@email.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
il-capo Vloženo 25. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2012 Zdar no me to děla také... Tak alespoň nejsem sám. Mám auto stare rok a pul, najeto 53 000 a dost mě to sere :/ Hned po novém roce zajedu do servisu a zkusím to uhrát na reklamaci a uvidím jak poridim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 25. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2012 skúsiť na reklamáciu to môžeš,uvidíš ako pochodíš...v škodovke by mali vedieť čo to spôsobuje a aký je postup kontroly... ako pomôcku tu prikladám 2 prílohy .... býva to toto lôžko skúška resp.kontrola je,že odšróbuješ tie 3 matice (viz príloha) ,chytíš rameno a pohybom hore-dolu sa pokúsiš vyvolať vŕzganie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodohome Vloženo 26. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2012 ak pohneš gulákom mal by si dať spraviť geometriu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 26. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2012 kto tu písal o guľovom čape?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.