Ďurih Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 Jezdit se s tím dalo, jen to bylo furt studený a víc to žralo. Spíš mě mrzelo, že byl celý motor venku a kompletně se přetěsnil,udělal se rozvod a po dvou měsících se přijde na to, že kvůli prťavýmu termostatu za 300,-, musíš rozebrat znova půl auta a samozřejmě za to zaplatit. Každopádně LUKAS super práce a gynekologům supákům zdar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 13. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2012 Ďurih ďakujem Vick .. ja mam na aute tiez rozvody asi cca pol roka ... a teraz ten termostat to je asi zakon schvalnosti... Ale uz mam tiez klud... teda dufam ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 18. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2012 Zdarec. Chci se pozeptat,špatně mi topí superb,když jedu po dálnici nebo to pořádně vohulím ten motor tak to celkem topí ale jak zastavím tak jen vlažně to fouká.Rafička teploty drží pořád u prostřed jak má a ni se nehne.Co by mohlo bejt příčinou termostat anebo vodní puma,ta vodí pumpa má najeto 70tis.Mám motor 2,5 tdi 120kw.Děkuji předem za nějakou odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 19. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2012 Termostat ... alebo radiator... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 19. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2012 je taky pravda že mi to dřív pod palubkou u spolujezdce jako by po nastartování bublalo,to jsem si říkal že to bude topení ale jen chvilku a ted poslední dobou nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 Chci se zeptat,dá se nějakým spusobem odvzdušnit topení,je někde nějakej kohoutek nebo ně co podobného? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 Ano vedle baterky jsou dve hrube hadice v husím krku mela by to být ta levá je nani dírka povoliš rychlospojku a stahnes hadici az zacne vytekat chlad.kapalina zadelas z5 a máš ovzdušněno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 27. leden 2013 Sdílet Vloženo 27. leden 2013 Připojím se taky, rozvody vyměněny společně s termostatem. Od té doby se teploměr drží na 90stupních a topí dobře. Bohužel to trvá, než se se auto dostane na provozní teplotu-další nevýhoda 2,5. Koupil jsem si zimní masku, řekl bych dobrá věc, přes zimu to chrání i před bordelem k chladiči. Mohu jen doporučit, sice to je hnusný, ale smysl to má http://www.autodily-tomes.cz/052-000039/zimni-clona-skoda-superb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Phate Vloženo 27. leden 2013 Sdílet Vloženo 27. leden 2013 Zkusím to i tady, kdyby náhodou chtěl někdo poradit.. Chlapi, jakej jste dávali termostat na 1.9tdi 96kW? A návod jak to vyměnit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanda Superb Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 Zdravím, mohl by mi někdo poradit, kdo měl podobný problém? Motor se nezahřeje na na provozní teplotu 90°. Dostane se maximálně na 80-85°. Dál nejde. Četl jsem tady, že je ta jasný termostat, tak jsem ho vyměnil a problém nezmizel. Nikde jsem nenašel odpověď, může mi někdo poradit? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 Připoj Supa na VAGÍNU a zjisti kolik ukazuje teplotu VAG a pak uvidime co dál muže byt jen špatne čidlo nebo něco s budíkama když ti vag ukaže dobrou teplotu... Jinak vymenu termostatu ti delal kdo ? Byl js iu toho ? Pac termostat je tak krasne schovanej u šestihrnku za rozvodakem ze bych se nedivil kdyby se nato v servisu vysrali a rekli ze to je ok :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 Ten nový termostat byl originál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanda Superb Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 Měl jsem supa na diagnostice, a nic ohledně teploty, čidla nebo termostatu nehlásil. Dneska jsem měnil termostat s kamarádem. Termostat FEBI, takže je určitě měněnej. Ale fakt už jsem zoufalej. Pak jsem šlapal na plyn aby se rychle zahřál a šel maximálně na 85°. A to už když měl třeba 83 a dupal jsem na něj tak došel max na tech 85 a hned zase klesnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 proč dotaz nedáš sem a nepokračuješ v tématu? http://forum.skodahome.cz/topic/121465-teplota-motora-nieje-na-90/ ale jinak přesně jak píše airman, vag a zjistit zda neni špatná čidlo teploty porovnat s údajema palubkou a s čidlem, pokud se budou roscházet, tak možná 90 stupňů máš, jen to čidlo zle vyhodnocuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 Už pokračuje. Dík za nápovědu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satas Vloženo 18. Duben 2014 Sdílet Vloženo 18. Duben 2014 Termostat a puma je zakladní věc co se u tohoto motoru při rozvodech udělat má!To jeno pitomci z autorizáku řeknou že ne a pak se znova odklání předek kvuli výměne termostatu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 10. Únor 2015 Sdílet Vloženo 10. Únor 2015 (editace) ahojte! lidicky ti z vas co maji facelift masku na supikovy muzete poradit nebo ukazat jak kdo vyresil zadelani chladice v zimnim obdobi? jde me oto ze na starem supu jsem mel jako kolega tu plastovou krytku a bylo to fakt znat ale na facelift to nepasuje mate nekdo nejake foto jak jste to vyresily? predem diky za odpovedi a rady a jeste dotazek kdo z vas uz menil visko spojku na ventilatoru? z kama jste brali? ja ji mam zatvrdlou a toci se neustale na plno Editováno: 10. Únor 2015, autor: JanSuperb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 tak jsem si dnes vyzkousel zadelani chladice sololitem nechal jsem od chladice mezeru tak 5 cm a zaroven jsem sundal vrtuli pac na ni budu menic viskospojku a ejhle ona me zacala vyverat voda ikdyz byla teplota na 90 a vic neskocila tak se v nadobce zvetsil obem a zacala vyverat takze musim dat vrtuli na zpet a oddelat ten sololit pac dnes bylo nad 5 stupnu a to uz neni dobre na tento motor kterej dokaze vyvynout dosti tepla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L.Octav66 Vloženo 5. Březen 2015 Sdílet Vloženo 5. Březen 2015 A koupil se originál termostat nebo druhovýroba? Mě to u neorigo nevylezlo na 90 a po vyměně za original už je vše ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 5. Březen 2015 Sdílet Vloženo 5. Březen 2015 daval jsem tam wahlera s nim problem urco neni ale motoru uz se nelibila teplota pac jsem mel nastartovano asi 7 minut na parkovisti a to se mu nelibilo. za jizdy to bylo naprost v pohode a teplota nekolisala ani nestoupal. jsem porad premyslel proc je ten motor tak hlucny a ktera kladka nebo altik a kompresor to muzou rachtat ale to jen nad 2 tisice otacek. tak jsem pak oddelal vrtulu a ejhle ono je to sepot kvetin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 tak jsem mel dlouhou chvili a zozrezal jsem moji viscospojku dal uz jsem ji nerozebiral pac jsi jeste potrebuju porad nemam novou zajima me tahle https://www.motointegrator.cz/produkty/18152-spojka-ventilatoru-thermotec-d5a004tt-4a0-121-350-b-4a0121350b Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 Jééé to je hezký Další pro mě zajímavé foto, páč jsem rozebranou viskospojku ještě neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 tak je jen rozpulena dalsi rozebirani jsem eriskoval pac jis budu jeste par dni potrebovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelllnemeccc Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 Ahoj kluci mam dotaz,motor ukazuje 90 stupnu a kdyz polozim ruku na kapotu tak ji tam skoro neudrzim,mam ho prvni den tak nevim jestli je to normalni nebo je neco v neporadku,dekuji za odpoved:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 10. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2015 je to normální. 2,5 umí topit kolem sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.