gajda Vloženo 30. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2012 Prosím o radu, má-li smysl kupovat u nového yetiho 1.4 tsi záruku na 3 a 4 rok - za 6000 Kč. Najedu kolem 10000 km ročně. Do čtrnácti dnů by mělo auto dorazit, vaše názory by mě pomohli v rozhodování. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2012 A to si jde ještě vybírat,když už máš auto objednané? Za mě ano. Nikdy nevíš co se na tom autě může vysypat (např. "proslavené" zlobivé rozvody atd.). A při cenách nového vozu myslím těch 6000 Kč není až takový náklad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 30. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2012 Yeti je dobré auto, ale....je české,člověk nikdy neví. Já bych do té prodloužené záruky rozhodně šel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vadi58 Vloženo 30. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2012 (editace) Ja som si hnedáka objednával s predĺženou zárukou na 4 roky/60000km tiež. Ale cca po troch dňoch od zadania záväznej objednávky sa už nedala zrušiť táto rozšírená záruka nakoľko sa objednáva ako výbava vozidla. Aspoň mi to tak tvrdil predajca. Tajne dúfam, že možno sa takéto autá lepšie skontrolujú, aby mali menej výdavkov na opravy Možno... Editováno: 30. Listopad 2012, autor: vadi58 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 30. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2012 že se lepší kontrolují? Tak doufat můžeš, víš co říkal Bohuš já sem vašu p..u taky neviděl a věřím že ju máte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
choceňák Vloženo 30. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2012 Prodloužená záruka je dobrá volba, neváhat !!!! Dva roky utečou jako voda. Je tok rok, co jsem se také takto rozhodoval u té samé motorizace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 30. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2012 Rozhodně ano! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gajda Vloženo 1. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2012 Děkuju za názory, jestli to bude možné vezmu ji. Myslel jsem že záruka je otázka administrativy při předání, jestli se to ale musí hlásit dopředu, tak to opravdu zavání - se zárukou uděláme auto pořádně, bez záruky.... jak chceš 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 1. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2012 Co blbneš, to auto je udělané furt stejně. Ať je s 2 nebo 4letou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gajda Vloženo 1. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2012 To mi je jasné, jen píšu co by si mohl zákazník myslet, kdyby musel hlásit délku záruky před tím než půjde do výroby. Třeba jde záruka dokoupit, než auto přeberu, neměl by to být problém - z mého pohledu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 1. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2012 Může se stát cokoliv a 2 roky záruky navíc mohou ušetřit peněženku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 1. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2012 Po tom, co se zde stále píše o rozvodech bych o prodloužené záruce vůbec nepřemýšlel a bral ji. Můj případ – při objednání dvouletá záruka, na čtyři roky prodloužená při vystavení konečné faktury. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 1. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2012 Mne menili v lete komplet tesnenia dvier. Takze po 3 rokoch mam predlzenou zarukou usetrene par stoviek eur, alebo kopec nervov s vrzgajucim autom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gajda Vloženo 1. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2012 Jak píše Artigas mělo by to jít - dík, a bude lepší mít další dva roky navíc, bez možného nepříjemného překvapení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cidling Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 Můžu říci sám za sebe že to jde. Kupoval jsem skladovku, která měla klasiku dva roky. S prodejcem v Olomouci jsem se dohodl, že chci 4/60000km, odpověď zněla, musíme vyřešit se škodovkou. Poté mě volali, že to je zařízeno, když jsem se u předání auta ptal, co byl za problém, tak jen technicko administrativní. Ve škodovce v systému pod VIN byla vedena záruka 2 roky, tu bylo třeba změnit na 4 roky. Jak mi bylo řečeno, kdybych pak přijel řešit reklamaci ať už kamkoliv v nadstandartní době, tak po zadání VIN do systému, by se ukázala záruka dva roky místo čtyř a pochopitelně by mě odmítli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.