michal032 Vloženo 3. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2012 (editace) Mám superb combi 3/2012 a zarazilo mě, že nemá v motorovém prostoru takovou tu odhlučňovací deku zespod motorového víka. Mám motorizaci 1.8 TSI, výbava Ambition. Malinko jsem znejistěl, když i fabia II combi r.v. 2012 1.2 TSI jí má. Mlůžete se někdo kouknout do motoru, nejlépe stejné motorizace a výbavy? Editováno: 3. Prosinec 2012, autor: michal032 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 3. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2012 Deku mam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boumik Vloženo 3. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2012 Já ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal032 Vloženo 4. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 je možné že záleží na výbavě? Ještě otázka. Máte nastříkané stejnou barvou jako je karoserie i vnitřek v motorovém prostoru? Já mám šedou platin metalíza a mám stříklé jen blatníky, to uvnitř motorového prostoru je v nějakém základu, to samé i hauptna je ze spodu jen v nějakém světlém základu (bílá to úplně není). Zajímá mě to, zda se i na takových věcech šetří.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 1.8TSI, černá metla - mám odhlučnění v motoru a v černé barvě stříklý na co se podívám.... to sou mi divný úspory:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crewe Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 Zdravím. Chtěl jsem se zeptat, kde by se tato deka dala sehnat? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 trebárs v ŠA... toto by malo byť obj.číslo 3T0 863 831...na nete si to nájdeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.