Publikováno Prosinec 5, 201212 r AHOJ VŠICHNI, NEVÍTE NĚKDO, KDE SE DAJÍ SEHNAT MAPY NA NAVIGACI RNS 300 ? PRO PŘÍKLAD, KTERÉ MAPY JSOU TŘEBA NA TENTO SYSTÉM, UVÁDÍM ODKAZ NA OFICIÁLNÍ STRÁNKY PRODEJCE: http://www.navmapstore.com/products/search/?q=RNS+300 PŘESNĚ TYHLE MAPY SHÁNÍM, ALE MŮŽOU BÝT KLIDNĚ I ROK DVA STARÉ. TAKŽE KDYBY JSTE JE NĚKDO MĚL DOMA NEBO VĚDĚL KDE JSOU K MÁNÍ, TAK PROSÍM POŠLETE ODKAZ. V PŘÍLOZE POSÍLÁM JEŠTĚ K NAHLÉDNUTÍ O JAKÝ SE JEDNÁ NAVIGAČNÍ SYSTÉM. DÍKY
Prosinec 6, 201212 r Však v odkazu co jsi tu dal je mas tak proč je neobjednas? naco ti budou 2 roky stare mapy?? zaskočí te každy nove udelany kruhovy objezd apod Upraveno Prosinec 6, 201212 r od BiGGy
Srpen 28, 201312 r Máme Octavii II r.v. 2008 s navigací RNS300. Nevíte někdo kde se pro to dají sehnat CD s navigací ? Nepomohla nám ani technická podpora škoda auto, že prý již tento model nepodporují. Jsou třeba kompatibilní z jiných navigací ? DX, Columbus, Nexus ... Prosím o radu. Díky
Srpen 28, 201312 r prohledej tohle forum, kdysi tu nekdo psal, ze tam lze pouzit mapy primo od vyrobce (tusim Blaupunkt), ktery je stale aktualizuje a byl tam snad i nejaky link
Srpen 28, 201312 r No když jsem do vyhledávače zadal RNS300 tak mi toho zrovna moc nevyjelo. Upraveno Srpen 28, 201312 r od Pawouk Necituj přechozí příspěvek!
Srpen 28, 201312 r ono ten vyhladávač je fakt "prevít" ,takže radšej skúšaj viacero slov alebo slovných spojení
Srpen 28, 201312 r No když jsem do vyhledávače zadal RNS300 tak mi toho zrovna moc nevyjelo. Mně jako druhý v pořadí... Nicméně,těch stran v této sekci není tolik,aby se to nedalo proklikat. Jinak libero má pravdu. A to by myslím stačilo. Dále již k tématu mapy.
Srpen 28, 201312 r Pro RNS 300 jsou mapy EX a nedají se kopírovat je tam ochrana která se zatím nedá ojebat tak jedině originál a nebo lépe změna navigace
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.