Přejít na obsah

Kraaaaa

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Kraaaaa

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Mám 1.9 TDI PD na octavii II, rok výroby 2006. Když chci přeřadit z jedničky na dvojku, tak to řadí jakoby přes zuby. Dělá to jen při řazení na dvojku. Pokud jedničku nevytočím do velkých otáček, tak je to v pohodě, ale jakmile se rozjíždím třeba na jedničku do kopce a jsem nucen to trochu vytočit, tak potom to zarachotí. Občas jsem to vypozoroval i když podřazuji ještě v otáčkách z trojky na dvojku.Můžete mi poradit v čem by mohl být problém?
  2. AHOJ VŠICHNI, NEVÍTE NĚKDO, KDE SE DAJÍ SEHNAT MAPY NA NAVIGACI RNS 300 ? PRO PŘÍKLAD, KTERÉ MAPY JSOU TŘEBA NA TENTO SYSTÉM, UVÁDÍM ODKAZ NA OFICIÁLNÍ STRÁNKY PRODEJCE: http://www.navmapstore.com/products/search/?q=RNS+300 PŘESNĚ TYHLE MAPY SHÁNÍM, ALE MŮŽOU BÝT KLIDNĚ I ROK DVA STARÉ. TAKŽE KDYBY JSTE JE NĚKDO MĚL DOMA NEBO VĚDĚL KDE JSOU K MÁNÍ, TAK PROSÍM POŠLETE ODKAZ. V PŘÍLOZE POSÍLÁM JEŠTĚ K NAHLÉDNUTÍ O JAKÝ SE JEDNÁ NAVIGAČNÍ SYSTÉM. DÍKY
  3. NEVÍTE NÁHODOU NĚKDO JAKÝ JE NEJLEPŠÍ A NEJŠETRNĚJŠÍ POSTUP PRO VYČIŠTĚNÍ KOŽENÝCH SEDADEL A CELÉHO INTERIÉRU V OKTÁVĚ? A JAK SE POTO O NI STARAT? JAKÉ JSOU NEJLEPŠÍ PŘÍPRAVKY,JAK ČASTO PROVÁDĚT OŠETŘENÍ ATD?
  4. NEVITE NEKDO ZDA JE MOZNE SOFTWARE V NAVIGACCE NEXUS (2D NAVOGOVANI) PREHRAT NA NOVEJSI SOFTWARE (3D NAVIGOVANI)? JO A KDE SE DAJI STAHNOUT AKTUALNI MAPY NEBO JAKE MAPY MAM VLASTNE HLEDAT (OD JAKEHO VYROBCE,JAKE NESOU OZNACENI ATD)?
×
×
  • Vytvořit nový...