baurak Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 Moc se vsem omlouvam ale nedopatrenim a svou blbosti jsem puvodni tema omylem smazal. Tímto prosím všechny co tam daly fotky a zkusenosti s touto firmo at to daji sem. Dekuji moc a jeste jednou se omlouvam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alien Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 Doufam ze naposledy:) Firma MAD luxusni jednani. Koupil jsem kozene + seda latka cena 7435,-Kc. Do 10 dnu vse doma. Pred... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alien Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 Po... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alien Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 Pred... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alien Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 Po... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alien Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 Pred... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amrtin Vloženo 20. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2006 Pěkný ,ale drahý _bre_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 mam taky sedí dobře , koupil jsem i na fábku tam je to horší spodek se furt krčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 cenovka 4300 za hubičku néééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Nemáte někdo odkaz: a kontakt nějak to nemužu na netu najít. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CANNON Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 http://www.autopotahy.sk/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CANNON Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Jinak mi přijde zbytečný si kupovat kožený potahy za 7500 Kč, když skoro za stejenj peníz se daj nechat obšít sedadla, a to pak vypadá rozhodně líp .. tot můj názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 no, nebo si trosku priplatit a koupit si origo RS sedajdy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Jinak mi přijde zbytečný si kupovat kožený potahy za 7500 Kč, když skoro za stejenj peníz se daj nechat obšít sedadla, a to pak vypadá rozhodně líp .. tot můj názor tak to me ukaz kdo to udela za tyhle penize i s materialem...to by me vazne zajimalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CANNON Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 nevím kde to dělaj, ale co sem se kdysi ptal kubiho na kolik by mě vyšlo obšití všech sedaček do něaký koženky, tak by mi to asi něakej jeho čalouník udělal okolo 10ky.. Jinak tady někdo před rokem nabízel toto obšívaní sedaček. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=4257 Takže na něakej ajšus ze slovenska a ještě za takový prachy bych se vyprd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 no jo ale na kozenku se ti kadzej vis co...musis brat cenu kuze a ne kozenky tak se pohybujeme nekde zcela jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CANNON Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 to je pravda koženka a kůže je jinej cenovej rozdíl.. Jinak kde obšívaj do kůže a za hodně MOC velkej peníz jsou tady http://www.roudnicky.cz/ Sedačka snad 20000 tis. a jak říkal velký pan EDGE 80% je z toho za práci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alien Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Nikdo ti ty potahy nevnucuje. Ajsus, jak ty tomu rikas, koupis v Blobusu za 3sta s drakem. Takovy luxusni jednani jako ma firma MAD, by mohly ostatni firmy jen zavidet. A kvalita je super. Zatim vsichni kdo to videli na vlastni oci, nechteli verit ze jsou to potahy. Ja jsem spokojen na 100%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 jj jednani firmy MAD je super to muzu potvrdit... tak u tehle firmy jak pises canone to ma tusim BOB a EDGE...taky uz na ne mam kontakt ale pres kluka kterej je zna a kdyz me rikal ceny tak to neni tak strasny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Potahy od MADu doporučuju, mám je ve svým autě taky, vypadá to fakt dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 tady je další foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 (editace) mojí ségry švagrová má nový Polo, když se mi s ním přijela pochlubit ještě ani nevylezla z auta a já si říkal hele MAD potahy a když vylezla tak jsem se jí zeptal a ona fakt, že jo a řeknu Vám provedení libovka akorát co jí vadí, že na zadní loketce po nainstalování přišla o úložný prostor tak tam jí kvůli dětem dala pryč kluci si tam dávaj hračky Editováno: 17. Říjen 2006, autor: Hensel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 hmm je pravda ze je to hodne kvalitni a za ty penize to podle me stoji...nez koupit nekde neco za par korun a vypadalo to naprosto strasne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 hmm je pravda ze je to hodne kvalitni a za ty penize to podle me stoji...nez koupit nekde neco za par korun a vypadalo to naprosto strasne já plánuju, že jak přijde výměna autí tak si je pak do nového pořídím fakt je to kvalitně zpracovaný a to jsem viděl jen látkové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.