Červen 14, 201114 r Zdravým všetkych, chcel by som sa poradit. Potahy od MADu uz mam doma, ako citam rozhodol som sa samovrazedne montovat potahy sam . Predne sedadla by som chcel vybrat z auta, no nepadarilo sa mi nikde najst overeni postup. Myslim odpajanie baterie pre demontazou prednych sedadiel s airbagmi a naslednu montaz tak aby mi palubak nevyhadzoval chybu airbegov. Viete mi niekto poradit ? Ak to uz bolo spomenute, som slepy ale nenasiel som to. Mam O2 FL 12/2010. Dik Sedačky jsem vyndal a odpojil konektor výhřevu i airbegu aniž by jsem odpojoval baterii.Pokud je vypnutý klíček,nic se neděje. NESMÍ SE ZAPNOUT KLÍČEK PŘI ODPOJENÉM KONEKTORU Upraveno Červen 14, 201114 r od Pavel 5
Srpen 1, 201114 r Taky posílám foto mých potahů MAD, jsem s nimi moc spokojený. Jediné co perfektně nesedí jsou přední a zadní loketní opěrky, ale to tak moc neva. Omlouvám se za kvalitu foto, byl slunečný den a můj kompakt si s tím moc neporadil... Mám variantu Alcantara black perfo + leather look black Můžu předat kontakt na prověřeného člověka, co zajistí 10 procentní slevu z katalogových cen. Asi nejhorší bylo nasazení na boční panely zadních opěradel, který nešli dostat ven a ani zpátky. Tomu kdo vymyslel ve Škodovce tento systém uchycení bych nabídl práci na autovrakovišti a ne na designování aut. Dokonce jsou v příručce uvedeny dva různé postupy a to si myslím že se systém uchycení nijak neměnil (ohnutý napružený drát do plechového oka)
Únor 8, 201312 r Ahoj, chci si nechat udělat potáh na loketní opěrku ale nevím kterou barvu z nabidky firmy MAD zvolit. Mám černé OII FL sedačky ... nevíte jaka barva by mohla odpovidat te cerne co je na sedackach?
Květen 7, 201411 r Ahoj, mám dotaz. Sedák u řidiče se mi začal docela šoupat.. Tak jsem si psal do MADu o nový sedák a chcou vyfotit číslo zakázky (prý je na potahu z vnitřní strany na štítku) Nevím prosím někdo kde přesně to je? Na které sedačce, a jestli sedák, opěrka hlavy nebo velky opěradlo? Měl jsem tak částečně sedák dole a nikde to není. Nechci totiž sundávat zbytečně nic jinýho, už tak jsem měl smůlu, že nějak extra sedák nesedí a je uprostřed skrčený (je větší trošku než by měl být :-/ ) Tak nechci rýpat u spolujezdce atd do sedačky, ať to není skčený pak taky :-/ Díky za radu :-)
Březen 13, 20169 r Kúpil som auto už s poťahmi od MAD-u,chcel by som ich vyčistiť,s akými prípravkami čistíte tieto poťahy,nemám koženné,ale látku a stred je červený,ale asi nejaký špeci materiál,alebo nejaká pevná látka. Takže prípravky na čistenie a postup,ďakujem.
Březen 13, 20169 r Čakal som serióznu odpoveď.MAD má na stránke zakázané prať.Preto chcem názory ľudí čo si ich už vyčistili doma a ké prípravky používali.
Březen 13, 20169 r http://autopotahy.sk/cistenie-autopotahov/starostlivost-autotextil/ Najvhodnejší spôsob údržby textilných autopoťahov Individual auto design je tepovanie, prípadne vyčistenie čistiacou penou. V prípade záujmu vieme našim zákazníkom čistiacu penu dodať. Podobnú penu som mal od Wurthu. Upraveno Březen 13, 20169 r od Effendi
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.