Alias116 Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 Zdravím potřebuji radu a to rychle a nutně , elektrikář mi zapojoval přední mlhovky a jak chtel zapojit kontrolku tak to napojil na bílo/hnědý drátek pak jsme zapl baterku a naráz kouř -> tak jsem to hned odpojil, problem se vyskytl neukazuje palivoměr a po nastartovani blíka a pipa červena kontrolka chladici kapaliny. po dojetí 7km se nic dalsšího nestalo , mám nechat zapojenou baterii přes noc? bojim se dalšího zkratu . výpis VAG VAG-COM verze: IHR 304.0 Autosoft Číslo dílu řídícího modulu: 6Y1 919 880 C Komponent a/nebo - verze: KOMBIINSTRUMENT VDO V09 Kódodvání softwaru: 16042 Kód opravny: WSC 54623 Dodatečná informace: TMBJC26Y323424908 SKZ7Z0A1215919 2 Nalezeny chyby: 00771 - Snimac pro ukazetel zasoby paliva -G 30-00 - preruseni n.zkrat na plus 00779 - Teplotni cidlo vnejsi teploty (G17) 30-00 - preruseni n.zkrat na plus prosím o rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 Myslím žes odpálil přístrojový štít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias116 Vloženo 7. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 (editace) což mysliš jak ? nekdo mi psal ze ten bilo hnedy kabel byl CAN , tak nevím proč to psali v navodu ze barva kabelu vedouciho k tomu konektrou je bilo hneda - tedy vedoucí k kontrolce Editováno: 7. Prosinec 2012, autor: žralok Necituj předchozí příspěvek ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 Co se týká toho zapojení mlhovek tak to nevím v čem je chyba,ale tu závadu s budíkama co popisuješ jsem řešil na autě a pomohlo jen vyměnit budíky. Nechci tě teda strašit,třeba to nebudou. Jsou tady na foru jiní machři,co ti snad pomůžou a poradí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias116 Vloženo 9. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 (editace) měřené hodnoty skupina 002 stav km OK , ukazatel paliva v nadrži 0 , snímač zasoby paliva 510 ohm(přerušení),vnější teplota -45°C . tak stále doufám že to je jen přístrojovkou Editováno: 9. Prosinec 2012, autor: George_rider Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cmoud Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 tu mas este nieco pre pomoc....pozri sa,kam si to napojil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias116 Vloženo 10. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 (editace) Zdravím, již mám a měl jsem(DP)viz přílohy, - připojily jsme mlhovky na jedenu dvojlinku pak provlékly do kabiny tam dali "zem" na přístrojovku (vlevo jak je ten kov) a do přepínače , -napojil to tak že kdyby něco tak se pry spali jen pojistka od zadnich mlhovek 5A (zadni mlhovky [2] mam tažné- pry to utahne(počítal to ) nechali jsem všechny světla dlouho zaplé a z ničeho se nekouřilo ) - přes žádné relé to neni zapojeno -> odkaz zapojení - Zítra 11.12. pořádně prohlédneme ty budíky[když budou spálené tak koupit stejné], konektor zelený , a další věci -ten co mi to zapojoval tvrdil že ten konektor nelze rozebrat tak to napojil podle toho papíru příloha 3 na bílo hnědý drát - dnes jsem našel foto dukaz že lze ten konektor rozpojit příloha 4 -myslíte že se mohlo ještě neco poškodit kromě toho panelu přístrojů? [ nefunguje ukazatel paliva , hladina / teplota G12 a nereaguje palubni pc (zobrazuje se jen čas) přiloha 5 -více [EDit] až si vzpomenu na další věci - - KOLIK voltu nebo amper či ... muže jít tedy na spuštění té kontrolky předních mlhovek kdyby bylo napojeno v tom konektoru a daném pinu? aby se to znova nespálilo !!! Editováno: 10. Prosinec 2012, autor: George_rider Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cmoud Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 odfot konektor,kam si to zapojil a daj to sem...A cez vag sa este pozri sa can gateway-presnu adresu z pamati neviem,ci tam nemas nejake chyby... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 Dal jsi to zapojit blbcovi,nic víc.Pokud tam mlhovky nebyly,tak tam nebude drát,tudíž je potřeba jej dovézt až ke konektoru a pokud to neumí,a´t se v tom doprdele nehrabe.\možná odbachnul jen čidla. Jinak schéma zapojení je dvoje,pro budíky do 2004 a od 2004,ale možná mlhovka bude na stejných místech,prověřte to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias116 Vloženo 11. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 (editace) zavad opravena !!! vedeni k 32 pinu prepalene na panelu Editováno: 12. Prosinec 2012, autor: George_rider Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tripx Vloženo 26. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2020 (editace) Ahoj vsem, mohl by mi nekdo pomoci schematem jak je zapojene cerpadlo ? Nejde tam proud. Relatko ktere obsluhuje cerpadlo je nove ale stale tam nejde proud. Pojistky v kabine vozu vporadku + budiky neukazuji stav paliva. Koupene cele nove palivove cerpadlo. dekuji za pomoc Editováno: 26. Srpen 2020, autor: tripx doplneni udaju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.