Přejít na obsah

Vyskratování budíku přístrojové desky fabia 1.4 55kw

Alias116

Doporučené příspěvky

Zdravím potřebuji radu a to rychle a nutně ,

elektrikář mi zapojoval přední mlhovky a jak chtel zapojit kontrolku tak to napojil na bílo/hnědý drátek pak jsme zapl baterku a naráz kouř -> tak jsem to hned odpojil, problem se vyskytl neukazuje palivoměr a po nastartovani blíka a pipa červena kontrolka chladici kapaliny.

po dojetí 7km se nic dalsšího nestalo , mám nechat zapojenou baterii přes noc? bojim se dalšího zkratu . výpis VAG

VAG-COM verze: IHR 304.0

Autosoft

Číslo dílu řídícího modulu: 6Y1 919 880 C

Komponent a/nebo - verze: KOMBIINSTRUMENT VDO V09

Kódodvání softwaru: 16042

Kód opravny: WSC 54623

Dodatečná informace: TMBJC26Y323424908 SKZ7Z0A1215919

2 Nalezeny chyby:

00771 - Snimac pro ukazetel zasoby paliva -G

30-00 - preruseni n.zkrat na plus

00779 - Teplotni cidlo vnejsi teploty (G17)

30-00 - preruseni n.zkrat na plus

prosím o rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím, již mám a měl jsem(DP)viz přílohy,

- připojily jsme mlhovky na jedenu dvojlinku pak provlékly do kabiny tam dali "zem" na přístrojovku (vlevo jak je ten kov) a do přepínače ,

-napojil to tak že kdyby něco tak se pry spali jen pojistka od zadnich mlhovek 5A (zadni mlhovky [2] mam tažné- pry to utahne(počítal to ) nechali jsem všechny světla dlouho zaplé a z ničeho se nekouřilo )

- přes žádné relé to neni zapojeno -> odkaz zapojení :rtfm:

- Zítra 11.12. pořádně prohlédneme ty budíky[když budou spálené tak koupit stejné], konektor zelený , a další věci

-ten co mi to zapojoval tvrdil že ten konektor nelze rozebrat tak to napojil podle toho papíru příloha 3 na bílo hnědý drát

- dnes jsem našel foto dukaz že lze ten konektor rozpojit :wallbash: příloha 4

-myslíte že se mohlo ještě neco poškodit kromě toho panelu přístrojů? [ nefunguje ukazatel paliva , hladina / teplota G12 a

nereaguje palubni pc (zobrazuje se jen čas) přiloha 5

-více [EDit] až si vzpomenu na další věci -

- KOLIK voltu nebo amper či ... muže jít tedy na spuštění té kontrolky předních mlhovek kdyby bylo napojeno v tom konektoru a daném pinu? aby se to znova nespálilo !!!

post-72371-0-16777900-1355152099_thumb.j

post-72371-0-05750600-1355152209_thumb.j

post-72371-0-56320300-1355153475_thumb.j

post-72371-0-20069900-1355153523_thumb.j

post-72371-0-63384800-1355153759_thumb.j

Editováno: , autor: George_rider
Odkaz ke komentáři

Dal jsi to zapojit blbcovi,nic víc.Pokud tam mlhovky nebyly,tak tam nebude drát,tudíž je potřeba jej dovézt až ke konektoru a pokud to neumí,a´t se v tom doprdele nehrabe.\možná odbachnul jen čidla.

Jinak schéma zapojení je dvoje,pro budíky do 2004 a od 2004,ale možná mlhovka bude na stejných místech,prověřte to

Odkaz ke komentáři

• o 7 let později...

Ahoj vsem, mohl by mi nekdo pomoci schematem  jak je zapojene cerpadlo ? Nejde tam proud. Relatko ktere obsluhuje cerpadlo je nove ale stale tam nejde proud. Pojistky v kabine vozu vporadku + budiky neukazuji stav paliva. Koupene cele nove palivove cerpadlo. dekuji za pomoc

Editováno: , autor: tripx
doplneni udaju
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...