Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím potřebuji radu a to rychle a nutně ,

elektrikář mi zapojoval přední mlhovky a jak chtel zapojit kontrolku tak to napojil na bílo/hnědý drátek pak jsme zapl baterku a naráz kouř -> tak jsem to hned odpojil, problem se vyskytl neukazuje palivoměr a po nastartovani blíka a pipa červena kontrolka chladici kapaliny.

po dojetí 7km se nic dalsšího nestalo , mám nechat zapojenou baterii přes noc? bojim se dalšího zkratu . výpis VAG

VAG-COM verze: IHR 304.0

Autosoft

Číslo dílu řídícího modulu: 6Y1 919 880 C

Komponent a/nebo - verze: KOMBIINSTRUMENT VDO V09

Kódodvání softwaru: 16042

Kód opravny: WSC 54623

Dodatečná informace: TMBJC26Y323424908 SKZ7Z0A1215919

2 Nalezeny chyby:

00771 - Snimac pro ukazetel zasoby paliva -G

30-00 - preruseni n.zkrat na plus

00779 - Teplotni cidlo vnejsi teploty (G17)

30-00 - preruseni n.zkrat na plus

prosím o rady

Myslím žes odpálil přístrojový štít.

• Autor

což mysliš jak ? nekdo mi psal ze ten bilo hnedy kabel byl CAN , tak nevím proč to psali v navodu ze barva kabelu vedouciho k tomu konektrou je bilo hneda - tedy vedoucí k kontrolce

Upraveno od žralok
Necituj předchozí příspěvek !

Co se týká toho zapojení mlhovek tak to nevím v čem je chyba,ale tu závadu s budíkama co popisuješ jsem řešil na autě a pomohlo jen vyměnit budíky. Nechci tě teda strašit,třeba to nebudou. Jsou tady na foru jiní machři,co ti snad pomůžou a poradí.

• Autor

měřené hodnoty skupina 002 stav km OK , ukazatel paliva v nadrži 0 , snímač zasoby paliva 510 ohm(přerušení),vnější teplota -45°C . tak stále doufám že to je jen přístrojovkou

post-72371-0-23770400-1355052564_thumb.p

Upraveno od George_rider

tu mas este nieco pre pomoc....pozri sa,kam si to napojil...

post-60531-0-45360700-1355145850_thumb.j

• Autor

Zdravím, již mám a měl jsem(DP)viz přílohy,

- připojily jsme mlhovky na jedenu dvojlinku pak provlékly do kabiny tam dali "zem" na přístrojovku (vlevo jak je ten kov) a do přepínače ,

-napojil to tak že kdyby něco tak se pry spali jen pojistka od zadnich mlhovek 5A (zadni mlhovky [2] mam tažné- pry to utahne(počítal to ) nechali jsem všechny světla dlouho zaplé a z ničeho se nekouřilo )

- přes žádné relé to neni zapojeno -> odkaz zapojení :rtfm:

- Zítra 11.12. pořádně prohlédneme ty budíky[když budou spálené tak koupit stejné], konektor zelený , a další věci

-ten co mi to zapojoval tvrdil že ten konektor nelze rozebrat tak to napojil podle toho papíru příloha 3 na bílo hnědý drát

- dnes jsem našel foto dukaz že lze ten konektor rozpojit :wallbash: příloha 4

-myslíte že se mohlo ještě neco poškodit kromě toho panelu přístrojů? [ nefunguje ukazatel paliva , hladina / teplota G12 a

nereaguje palubni pc (zobrazuje se jen čas) přiloha 5

-více [EDit] až si vzpomenu na další věci -

- KOLIK voltu nebo amper či ... muže jít tedy na spuštění té kontrolky předních mlhovek kdyby bylo napojeno v tom konektoru a daném pinu? aby se to znova nespálilo !!!

post-72371-0-16777900-1355152099_thumb.j

post-72371-0-05750600-1355152209_thumb.j

post-72371-0-56320300-1355153475_thumb.j

post-72371-0-20069900-1355153523_thumb.j

post-72371-0-63384800-1355153759_thumb.j

Upraveno od George_rider

odfot konektor,kam si to zapojil a daj to sem...A cez vag sa este pozri sa can gateway-presnu adresu z pamati neviem,ci tam nemas nejake chyby...

Dal jsi to zapojit blbcovi,nic víc.Pokud tam mlhovky nebyly,tak tam nebude drát,tudíž je potřeba jej dovézt až ke konektoru a pokud to neumí,a´t se v tom doprdele nehrabe.\možná odbachnul jen čidla.

Jinak schéma zapojení je dvoje,pro budíky do 2004 a od 2004,ale možná mlhovka bude na stejných místech,prověřte to

• Autor

zavad opravena !!!

vedeni k 32 pinu prepalene na panelu

Upraveno od George_rider

• 7 let později...

Ahoj vsem, mohl by mi nekdo pomoci schematem  jak je zapojene cerpadlo ? Nejde tam proud. Relatko ktere obsluhuje cerpadlo je nove ale stale tam nejde proud. Pojistky v kabine vozu vporadku + budiky neukazuji stav paliva. Koupene cele nove palivove cerpadlo. dekuji za pomoc

Upraveno od tripx
doplneni udaju

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.