Publikováno Duben 6, 200619 r Dá se nějak změřit multimetrem zapalovací modul svíček? Motor 1.8T popřípadě prosím i o správné hodnoty, děkuji
Duben 6, 200916 r Zdravím, nerad jsem tu po stopadesáté s obdobným dotazem, ale začalo mi to poslední době škubat a sem tam to jede na tři, nejznatelnější to je pod plným plynem. Mám motor ARX a podezření na cívky zapalování - na svíčkách je 15tkm, jsou tam Bosch SUPER plus - předepsaný pro tento motor. Chtěl bych eliminovat podezření a vyhnout se zbytečným investicím a tak se ptám: Jak poznám, že je cívka KO, případně načatá?! Dá se to nějak změřit?! Případně nenašel by se někdo z nedalekého okolí - olomoucký kraj - kdo by mi na zkoušební jízdu půjčil svoje?! Děkuji pěkně ;-)
Duben 6, 200916 r VAG by mohl pomoci. Pokud ti motor dela, cos popsal, bude to zapalovani na 9x %. Ale neves hlavu, VAG to jiste najde a zapalovaci civka je za 900Kc /kus.
Duben 7, 200916 r Ahoj....přesně tak čívkou to bude a změřit se dá ale až když je blbá a to stejnal poznáš na jízdě.....a vag to napíše přímo která!!!! při dnešní ceně za origo bych neváhal a pokud to má něco najeto koupil bych všechny nové a 3staré bych nechal jako nouzovku.....protože odcházejí!!!!a svíčky bych doporučil jen NGK PFR6Q ty co tam mají být ......
Duben 7, 200916 r Svíčky koupím jasně NGK, už jsem je měl a spokojenost, jen mi tam blbec mechanik vrazil tyhle iridiovky :-/ no a VAG právě nepíše nic, kromě dvouleté stále omílané nízké účinnosti katalyzátoru!!!
Duben 8, 200916 r Hm, tak jsem vcera udelal projizdku a logoval misfire count na vsech valcich a nic, ani tuk... takze bude zrada jinde :-/ kdyby to nebyly cívky, ale zlobily jen svíčky, na vagu by to ty nezápaly taky mělo psát ne??? Upraveno Duben 8, 200916 r od MišáK.
Duben 9, 200916 r Hm, tak jsem vcera udelal projizdku a logoval misfire count na vsech valcich a nic, ani tuk... takze bude zrada jinde :-/kdyby to nebyly cívky, ale zlobily jen svíčky, na vagu by to ty nezápaly taky mělo psát ne??? Mam taky ARX. Nejdriv mi odesel jeden zapalovaci modul a po mesici druhej. Vzdy se to projevovalo skubanim (3 valec ) - nejvic pri jizde do kopce nebo akceleraci (to blikala i kontrolka motoru a vetsinou po delsi jizde uz svitila porad). Jeden odesel hned a druhej odesel postupne (parkrat to cuklo a pak 2 dny nic a pak konec). Vzdy VAG ukazal chybu a kterej valec !!! Hlavne si ten modul kup ORIGO !!!! Mel jsem jeden novej neorig. a vydrzel tyden . Jinak kdyby jsi chtel jen vyzkouset, tak mam funkcni neorig. (co jsem vyreklamoval) - mam ted vsude nove orig. (jsem z Bruntalu) jinak svicky jedine NGK Upraveno Duben 9, 200916 r od elmarees
Duben 9, 200916 r Diky za info a za nabídku... docela bych to i vyzkousel, ale vzhledem k tomu, ze vag nic nehlasi, zacnu od piky, tedy zmenim benzinku, koupim NGKcka a pak se uvidi... Ono mam taky nekde diru ve vyfukove soustave, rek bych tak prvni cast, nekde mezi svodama a katem, tipoval bych to na prirubu a to by s tim mohlo taky souviset...
Duben 9, 200916 r NGK jsou samozžejmně špička .. ale jsou i jiní výrobci svíček než co se píše v etce... hlavně je důležité aby svíčky byly bud Platina a nebo iridium a je jedno zda to vyrábí ten,či ten .. svíčky vyrábí např : NGK,Denso,Bosch,Brisk,Beru atd... jinak mimochodem jední se i o cenu .. ona totiš svíčka Na 1.8 T a RS není nic levného .. cena za denso a nebo NGK se pohybuje okolo 500 - 600 kč kus... ale zase vydrzí tak i 50 000 km A ještě ze skušeností 1,8 turbo v pohodě jezdí i na obyčejné svíčky za 80 kč .. jen je problém v tom že tato svíčka vydrří tak 15 000 km takže výmněna s olejem .. ono totiš životnost svíčky ovlivnuje velké teploty motoru .. a zapuštěná svíčka v hlavě není nic moc...
Duben 10, 200916 r No dobře, ale iridiovky Bosch Super Plus předepsaný pro 1,8T, můžou po 15tis odejít?
Duben 11, 200916 r Diky za info a za nabídku... docela bych to i vyzkousel, ale vzhledem k tomu, ze vag nic nehlasi, zacnu od piky, tedy zmenim benzinku, koupim NGKcka a pak se uvidi... Ono mam taky nekde diru ve vyfukove soustave, rek bych tak prvni cast, nekde mezi svodama a katem, tipoval bych to na prirubu a to by s tim mohlo taky souviset... Jinak dirku mam taky ...nekde u toho vlnovce (nebo jak se tomu rika)...trosku to brble pri startu a pri vetsi akceleraci...ale jinak zadne cukani nebo neco. Mam ji uz pres pul roku, ale porad se mi nechce do toho vrazit takove prachy (za vymenu)
Duben 11, 200916 r No dobře, ale iridiovky Bosch Super Plus předepsaný pro 1,8T, můžou po 15tis odejít? to si myslím ,že asi ne...
Duben 13, 200916 r Ani s chipovaným motorem?! Dneska jsem měřil Kpowerem a naměřil 142 kW a 300 N.m Upraveno Duben 13, 200916 r od MišáK.
Duben 17, 200916 r Takže jsem zatím provedl následující: Natankoval Carreru 100 - částečné zlepšení, škubání neustalo zcela Ocelákem vydrhnul svíčky - zlepšení nepozoruju ani za tepla ani za studena Vyměnil palivovej filtr, zatím bez škubnutí - teda kromě toho že mi při testovací jízdě vypadla hadička - to se ale zastavilo úplně(na filtr se nasazujou plastový náustky, žádna sponka, nic, nevím jak to vyřešit, aby to nespadávalo :-/ zatím sem tam dal sponku). A na úterý jsem objednanej do SPEI na výfuk - tak uvidíme, co najdou!!!
Květen 2, 200916 r Můžete mi někdo mrknout na tenhle log prosím?! Díky Nemůžu ho sem hodit jako přílohu, takže kdo by bylo ochoten se mi na to podívat, dejte mi mail a já Vám to pošlu. Díky moc
Červen 21, 200916 r Díky všem za ochotu(tedy nikomu)!!! Tak vznesu další prázdný dotaz: kde může být chyba??? Situace - akcelerace s postupným sešlápnutím plynového pedálu až na podlahu je plynulá, svižná akcelerace s okamžitým sešlápnutím plynového pedálu na podlahu má za následek chvilku zrychlení, výpadek (přidušení) zase zrychlení, pak třeba krátký výpadek a celkové zrychlení je takové gumové, jak na tři válce... a je slyšet, jakoby vzduch utíkal někam do prostoru místo aby tlačilo pořádně turbo.
Červenec 4, 200916 r Díky všem za ochotu(tedy nikomu)!!!Tak vznesu další prázdný dotaz: kde může být chyba??? Situace - akcelerace s postupným sešlápnutím plynového pedálu až na podlahu je plynulá, svižná akcelerace s okamžitým sešlápnutím plynového pedálu na podlahu má za následek chvilku zrychlení, výpadek (přidušení) zase zrychlení, pak třeba krátký výpadek a celkové zrychlení je takové gumové, jak na tři válce... a je slyšet, jakoby vzduch utíkal někam do prostoru místo aby tlačilo pořádně turbo. Jestli máš ještě zájem o tu cívku (nečetl jsem celé vlákno), tak jednu náhradní vozím v kufru (postupně odešly 2, tak jsem pro jistotu koupil třetí). V Olomouci budu od 13.7. teď mám dovolenou - takže můžu půjčit. Tak se ozvi - kabel a PC mám. Mám motor ARX
Červenec 5, 200916 r OK, díky za nabídku, asi bych tě potom zneužil, ještě koupím nový svíčky, ať eliminujem případnou chybu tady a pak bychom to zkusili. Díky za nabídku ;-)
Prosinec 13, 201212 r Pro všechny s motorem 1,8 T r.v. asi tak 2001-2003. Škoda auto udělala svolávací akci na zapalovací moduly pro tyto motory. Běží to ůdajně už celý rok. Zavolejte si do autorizovaného servisu a podle VIN vám sdělí, jestli se vás to týká nebo ne. Pokud někdo chodí na pravidelné prohlídky, tak už mu je pravděpodobně vyměnili. Škodovka se s tím moc nechlubí. Dnes jsem po tel. domluvě absolvoval a všechny 4 ks. vyměněny. Vše grátis, není k tomu nic potřeba.
Únor 24, 201411 r Zdar, před čtrnácti dny jsem vyměnil zapalovací cívku na první válci + komplet svíčky... dneska při cestě do práce mi začal motor opět škubat a blikat kontrolka motoru diag píše tohle: VAG-COM verze: IHR 304.0 Autosoft Číslo dílu řídícího modulu: 06A 906 032 DJ Komponent a/nebo - verze: 1.8L R4/5VT G 0001 Kódodvání softwaru: 11530 Kód opravny: WSC 31480 Dodatečná informace: TMBFL21U718453467 VWZ7Z0A0807688 8 Nalezeny chyby: 17766 - Buzeni zapalovani valce 2 Preruseni P1358 - 35-10 - - - Sporadicky 17769 - Buzeni zapalovani valce 3 Preruseni P1361 - 35-10 - - - Sporadicky 17763 - Buzeni zapalovani valce 1 Preruseni P1355 - 35-10 - - - Sporadicky 17772 - Buzeni zapalovani valce 4 Preruseni P1364 - 35-10 - - - Sporadicky 16684 - Zjisteno vynechavani zapalovani P0300 - 35-00 - - 16688 - Valec 4 Zjisteno zapalovani vynechava P0304 - 35-00 - - Je špatná zapalovací cívka na čtvrtým válci nebo je to něco jinýho? Díky moc za radu!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.