Přejít na obsah

Koupě nové OIII - výbava, motor, atd.


rsrsrs

Doporučené příspěvky

  • o 4 týdny později...

nazory octavia RS Combi TDI vs. GOLF GTD ........... mam silnu dilemu ....... co tu citam RS-ka ma dost chorob (ostrekovace, kozene sedadla, vrzganie plastov) ....... zasa ma vacsiu uzitkovu hodnotu ale golf ma lepsi zvukovy prejav a myslim si ze aj spracovanie a je tam moznost adaptivneho podvozku ......... niekto s rozumnymi navrhmi pre a proti ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dle ceníku vypadá Golf opravdu lépe. Pocity v autě jsou však úplně odlišné. Řídil jsem oboje a Octavia je dle mého subjektivního pocitu víc auto. Je to asi o tvaru interiéru. U Golfa se v úrovni přístrojovky a dveří interiér jakoby rozšiřuje u OIII naopak. Řešení (konstrukce dílu, materiál...) použitá v interiéru jsou totožná. Multimédia jsou totožná. Elektroinstalace totožná. Nápravy totožné. Oboje MQB. Problému budou rovněž velmi podobné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

myslim ze mas pravdu s tym ze octavia je viac auto. Preda len je vascia aj z vonku aj vnutorny priesor predpokladam, nemyslim teraz kufor. Co sa tyka materialov podla mna je vw kvalitnejsi aspon mi to tak pocitovo pride. Skoda ze octavia nema aspon taky zvuk ako to GTD, lebo ten je paradny aj ked je to naftak :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...