jirkaK Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 Souhlas, ve Fábii bych ten motor chápal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 A koho to zajímá? Tady jsi ve vláknu o OIII, tak se manfroto odebéř s Fabií do patřičných končin. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 Je to zajímavé čteníčko. Některé hlášky jsou opravdu . Nicméně já bych volil motor 1.8TSI a to nejen z některých technických úprav, ale i v pozdější prodejní ceně, která se bude držet stejně jako dříve motory 1.9TDI. Ale zase pokud bych se měl rozhodovat mezi 1.8 TSi za MEGA tak bych za tyto peníze šel raději do RS ( samo TSI ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelras Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 Mam 2tyzdne OIII 1.4TSI a uplna spokojnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XORO Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 Všem děkuji za rady a vítězem se stává ....... 1.8 TSI. Teda asi 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 ta mnou nakonfigurovaná? jestli chceš domluvím Ti cenu u svého prodejce do Brna to máš kousek... se svým prodejcem mám nadstandardní vztahy.... když tak mi napiš do SZ... (samo sebou ta cena za mega není podmínkou) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 29. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2013 Mam 2tyzdne OIII 1.4TSI a uplna spokojnost. tak napiš postřehy po dvou letech To máš jako se ženskou. Když jsi zamilovanej, možná si ani nevšimneš, že jí chybí zub nebo tak něco 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 29. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2013 Přesně tak, auto (i motor) bych hodnotil tak po roce ježdění... za 14 dní nepoznáš nic... tak maximálně, když jsem kdysi sedl do kamarádovi Fabie HTP, tak jsem hned poznal že to nad 80Km/h vůbec nejede.... To přirovnání k ženské je trefné ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 (editace) Je cenová kalkulace od prodejce na Škoda Octavia combi Ambition 1,4 TSI 103 kw 6° + Béžová Capuccino metalíza za cenu 480.000,- dobrá volba? sleva je akorát nebo málo? spíš málo..podle cenay/výbavy konkurence.. Editováno: 12. Prosinec 2013, autor: manfroto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 12. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2013 (editace) Kolik je ceníková cena??? Editováno: 12. Prosinec 2013, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 12. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2013 cca 510 tkč s dopravou a pojištěním..a to jsem nepřihodil žádnou výbavu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirda646 Vloženo 12. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2013 Pokud to nemáš na IČO, je taková normální max. sleva cca 9 %, na IČO o 4 % větší. Běžná sleva 7 %, na IČO 11 %. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 12. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2013 běžná normální sleva,ne IČO.. od prodejny k prodejně se liší konečná dohodnutá sleva v %.. 1.4 tsi 103kw asi nemá zadní víceprvkovou nápravu?.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
memory2 Vloženo 12. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2013 manfroto > Nic proti tobě člověče ,ale ptát se po 1044 příspěvcích jestli má 1.4 víceprvek mi přijde opravdu dosti zvláštní teda. Jinak ta cena (sleva) je úplně normální takovou ti daji v každý Horní-Dolní dneska 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 12. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2013 některá konkurence má víceprvek od 90kw,tak jsem si teď nebyl jist jak je to u OIII.. Jinak ta sleva je taky podle mne normální a všude mi ji dají jak píšeš,ale asi i daleko víc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 12. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2013 Když si nejsi jist, tak si to tady pořádně, místo tlachání, raději přečti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 12. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2013 tipl bych ho na neplnoletost nebo těsně po.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 12. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2013 pánové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 12. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2013 Víceprvkovou nápravu mají jen 1.8TSi 132kw a RS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 12. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2013 díky Sniper_2003 jenže moc k smíchu to tedy není.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 16. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2013 (editace) zde > a ještě jeden odkaz Editováno: 16. Prosinec 2013, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 17. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2013 Manfroto: Stejně si to nekoupíš. Chtěl si opět jen zdůraznit, že je Octavia drahá, má horší výbavu a nemá víceprvek. Kecy o tom, že si si nebyl jist jsou jen tvůj výmysl, protože tvoje příspěvky jsou dost čitelné a mě už přijdou otravné. Ona je stejně zvláštní nemoc chodit mezi majitele OIII a furt jim říkat jak to auto vlastně nemá smysl kupovat. Jsi jen obyčejný Troll 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 22. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2013 moc pěkně vybavená 1,8 TSI a za super cenu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 23. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2013 Je to vyrobené v lednu 2013 a tak bych byl opatrnej, bylo tam dost problematických věcí které se léčily časem. Z mého pohledu je to drahý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 23. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2013 Z meho teda taky. Je to jeden z prvnich vyrobenych kusu. Je to nejsilnejsi motor, ktery jiste kazdy dukladne "testoval" hned za studena. Nekoupil bych to ani o 100k levneji. Sleva 300k zni sice hezky, ale je treba si uvedomit, ze to je sleva ze zcela nerealisticke a imaginarni ceny, za kterou by si nikdo normalni to auto nekoupil, kdyz za ni lze poridit treba Audi A5. Za chvili je tu L&K, ktere tipuju nekde na podobnou cenu jako nyni RS, takze kupovat takoveto auto podle me postrada smysl. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.