Enthry Vloženo 28. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2012 Dobrý den, chtěl bych se Vás znalejších zeptat jestli je adekvátní cena za škoda octávii 1.6 style (r.v. 2002, najeto 155 000km, servisní kniha, dovoz německo) 100 000,- kč.Pan majitel mi tvrdí, že jsou tyhle octávie hodně ceněné atd...(byl sem si už auto i prohlédnout a vypadá opravdu zachovale, ale cena se mi zdá pořád docela vysoká).Zajímal by mě Váš názor na cenu automobilu... Předem děkuji za Vás čas a jakékoliv odpovědi na můj dotaz.... Díky moc Všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 28. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2012 Já myslím že na rok výr.02 a hodně zachovale auti se ta cena dá. Samozřejmě že najdeš vždy levnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 28. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2012 Tak pokud to je 75kW a v super stavu tak jo, ale dá se koupit levněji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enthry Vloženo 1. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2013 Je to motor 75kw (74kw bych ani nechtěl).Na autě je potřeba udělat brzdy (předek-kotouče a v vzadu-bubny), vadný katalizátor a ještě pár drobností a vše ostatní by mělo být ok, ale to se pozná až v běžném provozu.Majitele sem chtěl stáhnout na 80-85 000,- kč ale nechtěl o tom ani slyšet a "mele" si pořád to svoje dokola.Byl by ochotný slevit max 3 000,- kč a za tyhle peníze je to nereálné poladit nedostatky co auto má... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 Tak ale tohle není auto v super stavu, kat v prdeli to má určitě nějakou příčinu, do toho bych nešel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enthry Vloženo 1. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2013 Taky že do toho nepůjdu, mám více alternativ, ale tahle byla nejblíže mého bydliště.Jáké jsou nejčastejší příčiny vadného katalyzátoru??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Čevela Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 (editace) mechanicke poskodenie, ci uz retarderom alebo skalou na ceste pouzivanie aditiv obsahujuce olovo (toto v tejto dobe uz asi nie) spalovanim oleja pokial auto papka viac ako 1l oleja na 1000 km (pri spalovani sa vyraba fosfor ktory upchava kat) zlym spalovanim (de facto horiaca zmes vo vyfukovom potrubi) - problemy so svieckami, zly mix paliva zo vzduchom, bordel v sani, spinavy vzduch filter, porucha labda sondy vyber si edit: teoreticky na rychle overenie toho, ci dobre spaluje, staci vytiahnut sviecku. pokial je ohorena do zlata bez nejakych nanosov na elektrodach tak je vsjo OK. pokial je tam nejaky bordel, nieco nie je dobre. Editováno: 2. leden 2013, autor: Patrik Čevela 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.