Přejít na obsah

Škoda Octávia 1.6 style

Enthry

Doporučené příspěvky

Dobrý den,

chtěl bych se Vás znalejších zeptat jestli je adekvátní cena za škoda octávii 1.6 style (r.v. 2002, najeto 155 000km, servisní kniha, dovoz německo)

100 000,- kč.Pan majitel mi tvrdí, že jsou tyhle octávie hodně ceněné atd...(byl sem si už auto i prohlédnout a vypadá opravdu zachovale, ale cena se mi zdá pořád docela vysoká).Zajímal by mě Váš názor na cenu automobilu...

Předem děkuji za Vás čas a jakékoliv odpovědi na můj dotaz....

Díky moc Všem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to motor 75kw (74kw bych ani nechtěl).Na autě je potřeba udělat brzdy (předek-kotouče a v vzadu-bubny), vadný katalizátor a ještě pár drobností a vše ostatní by mělo být ok, ale to se pozná až v běžném provozu.Majitele sem chtěl stáhnout na 80-85 000,- kč ale nechtěl o tom ani slyšet a "mele" si pořád to svoje dokola.Byl by ochotný slevit max 3 000,- kč a za tyhle peníze je to nereálné poladit nedostatky co auto má...

Odkaz ke komentáři

mechanicke poskodenie, ci uz retarderom alebo skalou na ceste

pouzivanie aditiv obsahujuce olovo (toto v tejto dobe uz asi nie)

spalovanim oleja pokial auto papka viac ako 1l oleja na 1000 km (pri spalovani sa vyraba fosfor ktory upchava kat)

zlym spalovanim (de facto horiaca zmes vo vyfukovom potrubi) - problemy so svieckami, zly mix paliva zo vzduchom, bordel v sani, spinavy vzduch filter, porucha labda sondy

vyber si :)

edit: teoreticky na rychle overenie toho, ci dobre spaluje, staci vytiahnut sviecku. pokial je ohorena do zlata bez nejakych nanosov na elektrodach tak je vsjo OK. pokial je tam nejaky bordel, nieco nie je dobre.

Editováno: , autor: Patrik Čevela
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...