Publikováno Srpen 22, 201015 r Ahoj všichni, nemáte někdo schemata na OCT II Facelift? Cosby, nebo někdo jiný? Mám všechny schemata v PDF na O II předface, Fab I i II, Sup, Room ale od te doby co už nedělám ve škodovce nemám přístup. Díky moc za radu nebo tip. Milda
Srpen 22, 201015 r Autor co přesně potřebuješ? Do budoucna bych chtěl přestavovat na FaceLift, takže mě tak napadá zapojení LED denní lišty v RS FL nárazníku a také mě zajímá zapojení el. sklopných velkých FL zrcátek. Mám možnost koupit zrcátka ale bez motorů (ŘJ) stahování oken. Atd bude toho víc :-)
Srpen 23, 201015 r mna by zasa zaujimalo, ci nemas (alebo niekto iny) "Ucebni pomucky Skoda", jedna se mi hlavne o dily 4,17, 31, 61 a 73.Je to vse na portal.skoda-auto.com, ale nemam k tomu pristup... nenasel by se nekdo kdo tam muze dovnitr?
Září 2, 201015 r Autor Tak schemata jsou, pokud někomu pomůže zapojení xenonových adaptivně natáčecích světel, nebo LED svícení u OCT II RS FL...
Září 2, 201015 r Autor Takže kdyby někdo vyzkoušel, ja zatim nemam jak. Vypada to, že při předělávce na FL se bude muset vyměnit ---"jednotka sklonu světel"--- za ---"jednotku adaptivních světlometu a sklonu světel"--... potom normálně natáhnout CanBusy a přepinovat konektory světel. S kódováním je to otázka, jestli bude komunikovat ta nová jednotka adaptivních světel (umístěná za ovladacím panelem topení). Nemáte ještě někdo zkušenost? Díky Edit: a kdyby někdo napsal jaký označení té jednotky adaptivních světel je potřeba... Upraveno Září 2, 201015 r od FBS_brno
Září 9, 201213 r Ahojte, potreboval na octaviu 2 facelit model 2011, typ motora 1.6-75kw AAB, schemat a to zakladnej elektriky, gatwey, zapojenie budikov, centralnej elektriky, komfortu. Ak by ste nieco mali, budem Vdacny
Listopad 1, 201212 r Muzete se nekdo podelit o ty kompletni schemata na facelift? vsude je jen zakladni verze.
Leden 1, 201312 r Zdravím nemá někdo celé schéma elek. oct. 2 face Upraveno Leden 1, 201312 r od Haillender
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.