cernoch74 Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 Zdravim. Mám problém s tímto motorem. Při jízdě mi auto chcíplo a nejde nastartovat. Zjistil jsem, že ŘJ motoru nepošle kostru na relé palivového čerpadla. Relé i čerpadlo OK. Plus na relé trvalé i od spínačky OK. Napájení ŘJ motoru OK. Dále to nehází jiskru. Napájení na zapalovacím modulu i samotný modul OK. Všechny pojistky OK. Nelze se do ŘJ VAGem připojit. Jsem už bezradnej. Prosím nevíte někdo co by s tím mohlo být. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beny250 Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 Ahoj, proběhni to ještě jednou. Pojistky proměř - že není prasklá neznamená, že není vadná.... Mohla se třeba přepálit na konci a jak jí vrátíš zpět nevede. co spínačka? Točí startér motorem? Imobilizér - bliká žlutý symbol? Bývá problém u cívky imobilizéru.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cernoch74 Vloženo 3. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2013 (editace) Díky za radu. Pojistky mĕřim každou chvíli. Starter točí jak divej. Cívku imobilizeru jsem nekontroloval. Ani nevim kde je. Nevíte nĕkdo kde jí najdu a jak jí zkontroluju? EDIT: Jo a ještĕ jsem zapomnĕl. Žlutý symbol svítí, ale to je asi správnĕ. Editováno: 3. leden 2013, autor: Wojnar Edituj příspěvky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 Jaký žlutý symbol svítí? Symbol klíče? Svítí pořád, nejen na pár vteřin po zapnutí zapalování? Když svítí furt, znamená to, že immobilizér zablokoval ŘJ. Nepřečetl správně kod z čipu klíče. Cívka je na spínačce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cernoch74 Vloženo 3. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2013 Svítí žluté autíčko s klíčkem jenom chvíli po zapnutí zapalování , po chvíli zhasne. Vypadá to,že tím to nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 Ne, tím to nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cernoch74 Vloženo 5. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2013 Ahoj. Vážnĕ nemĕl nĕkdo stejný problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cernoch74 Vloženo 10. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2013 Ahoj. Tak mi to nedalo, protože jste mi nikdo neporadil a rozebral jsem řídící jednotku motoru a zjistil jsem, že je vypálená. Ze spodu ŘJ je guma a ta ztrouchnivĕla a tudy se do ní dostala voda. Koupil jsem novou a už to vrčí. Tak doufám, že tento můj poznatek nĕkomu pomůže. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palino0303 Vloženo 7. Březen 2020 Sdílet Vloženo 7. Březen 2020 (editace) Ahoj mam taky istý problém na octavia1 74 kW ráno v pohode na štartujem odstavim auto a potom idem naštartovať a nič nechytí potom ho zavriem prídem o dáku chvíľu a na prvú supu naštartuje a ide nemá niekto radu co to môže byť. Už sa mi to stalo asi 5 krát a neviem aký problém je. Ďakujem za všetky info. Nevie niekto pomôcť co to môže robiť Editováno: 9. Březen 2020, autor: Palino0303 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.