Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, mame v novem Yetim radio Blus a chtel bych ho vymenit za Swing nebo Bolero, chtel bych ho koupit asi tady v bazaru. Ale jak je narocna vymena? Musi se to nejak predelavat? Mam tam multi funkcni volant Gsm II a prak senzory. Diky

výměna je jednoduchá, ale nové radio je nutné nakodovat-přizpůsobit k autu... napiš odkud jsi a někdo už ti pomůže

• Autor

Chrudim

Upraveno od Luďa
necituj předchozí příspěvky

• 1 měsíc později...

Mám podobný problém, Swing za Bolero.

Auto má park. senzory.

Bývam v Bratislave. Ďakujem.

• 3 měsíce později...

Můžete mi prosím někdo poradit jak vyndat Columbuse? Jak oddlěat plasty a tak. Nerad bych něco urval. Dík

• 5 týdnů později...

Zdravim mam dotaz kde je kod na radio nikde jsem ho nenasel ve manualu ani nikde jinde ? ja jen kdybych nekdy v budoucnu menil autobaterii atd.. on nekde asi bude hehe ale ja ho nenasel :) nevite diky moc

• 3 týdny později...

ahoj mam radio swing chci viměnit za bolero nebo amundsen , nevite jestli miry jsou stejne..

Dik za radu

Amundsen do diery pre Swing/Bolero nenapasuješ, potrebuješ k tomu "navi rámček"

Zdravim mam dotaz kde je kod na radio nikde jsem ho nenasel ve manualu ani nikde jinde ? ja jen kdybych nekdy v budoucnu menil autobaterii atd.. on nekde asi bude hehe ale ja ho nenasel :) nevite diky moc

V návodu k mému rádiu (Amundsen) píšou, že pro kod si budu muset zavolat do škodovky. Že ho neuvádějí schválně. A nějak jsem pochopil, že maxidot si ho pamatuje ..

To je čudné.. S Golfom sme už volali do VW a povedali, že treba nové rádio lol

No, tak týždeň bez rádia.. Ale nechápem, ako môžu dať do nového auta vo fabrike rádio, ktoré si v domovskom aute pýta kód.

• 1 rok později...

Ahoj, nainstaloval jsem do Fabie navigaci Amundsen (RNS 310) a chtěl jsem se zeptat jak jste spokojení s kvalitou zvuku?

Já můžu upřímně říct, že nic horšího jsem snad v autě ještě neslyšel, kvalita zvuku je naprosto příšerná, jen při trošku vyšší hlasitosti je to neposlouchatelné, úplně to trhá uši, zvuk je naprosto plochý, nevýrazný, výšky naopak šíleně ostré, nepříjemné. Ať nastavíte "výšky, středy, basy" jakkoliv, hraje to vždycky příšerně.

Je to normální? Zkoušel jsem jak originální CD, tak MP3 a je to stejné. Jako by koncový zesilovač byl z taiwanského kazeťáku. Myslel jsem, že nic nemůže hrát hůř než rádio Dance a to jsem se šíleně spletl. Takže mám super display, MP3 z SD karet a je mi to narosto k ničemu, jsem hrozně zklamaný. :(

A nevím jak to vyřešit, zřejmě jedině výměnou za jiný model navigace. :( Napadlo mě, jestli to nemá výstup na zesilovač, který by to vyřešil, že by se obešel ten příšerný koncový stupeň v Amundsenu, jestli je to tedy tím.

Upraveno od Sias

• 1 měsíc později...

Zdravím všechny, nedočetl jsem se tu, jak složitá je výměna rádia Blues za rádio Bolero. Může to prosím někdo popsat? (co je vše potřeba a tak) Díkes

Blues vyndáš snadno - viz návod. (demontážní klín nemám, ale osvědčila se mi plastová stěrka na dorty :kol-47:)

Pak můžeš připojit Bolero - má stejný konektor (napájení a repro). Bolero drží čtyřmi šrouby. Jediný problém je, že Blues má jednu anténu a Bolero dvě., Ale dá se koupit "rozdvojka" (např.:http://forum.skodahome.cz/classifieds/item/17-skoda-antenni-adapter-1-tuner-2-tunery/). Bolero při prvním spuštění bude chtít pin.

Pokud máš zájem, mám jedno bolero volný (je z mýho auto - žádná čórka). Kdyžtak SZ.

post-2988-0-11945200-1331063418_thumb.jp

post-2988-0-35735300-1331063423_thumb.jp

post-2988-0-77687800-1331064449_thumb.jp

post-2988-0-43892600-1331064459_thumb.jp

Upraveno od MichalJ

• 9 měsíců později...

Zdravím vie mi dakto poradiť ako sa demontuje predný panel ???? Ďakujem

Kolem rádia a klimy?

Jednoduše, je jenom nacvaknutý. Já to dělám kouskem plastu (nějaká stěrka z kuchyně - tuhá, ale relativně měkká). Ten zasunu pod plast v dolním rohu (mezi rámeček a ozdobnou lištu) a postupně objedu celý rámeček dokola. Větší opatrnost je nutná mezi rádiem a klimou a nad rádiem - tam je rámeček docela tenký.

Upraveno od MichalJ

ďakujem skúsim to.

Upraveno od Luďa
necituj předchozí příspěvky

netušíš prečo sa mi nedá ísť na CHAT???

Upraveno od Luďa
necituj předchozí příspěvky a už vůbec ne svoje

Necituj předchozí příspěvky.

tady máš odpověď na CHAT.

Přesouvám do sekce Autohifi. Tam se to přece jen hodí líp

• 1 rok později...

Blues vyndáš snadno - viz návod. (demontážní klín nemám, ale osvědčila se mi plastová stěrka na dorty :kol-47:)

Pak můžeš připojit Bolero - má stejný konektor (napájení a repro). Bolero drží čtyřmi šrouby. Jediný problém je, že Blues má jednu anténu a Bolero dvě., Ale dá se koupit "rozdvojka" (např.:http://forum.skodahome.cz/classifieds/item/17-skoda-antenni-adapter-1-tuner-2-tunery/). Bolero při prvním spuštění bude chtít pin.

Pokud máš zájem, mám jedno bolero volný (je z mýho auto - žádná čórka). Kdyžtak SZ.

Je to bolero ještě volné?

• 3 měsíce později...

Ahoj všem, možná se to tu už probíralo, ale v tomto vlákně jsem nenašel, ... chci vyměnit Bolero za Blues ... Yeti Active r.v. 2014.

Je třeba vyměnit i gateway??? Nebo stačí "jen" vyměnit a vše bude funkční (nemám parkovací senzory, ani ovládání na volantu, ...) ... mám obavu týkající se vybíjení baterie, jak je popsáno ve vláknech na Octavii.

Díky moc za odpověď

vymeníš kus za kus ale potrebuješ aj anténnu redukciu z 1-2 DIN kedže blues má len jednu anténu , funguje to kus za kus , pokiaľ teda to nové bolero nebude mať nakodované iné počty repro - 4/8/soundsystem , to by potom nemuselo hrať dobre , osobne som išiel kus za kus a išlo to pekne 

http://www.saunika.sk/auto-anteny/antenne-adaptery/antenny-adapter-fakra-2xfakra-skoda-vw-columbus---3411/ tuto redukciu som použil 

post-51372-0-11229700-1414005348_thumb.j

post-51372-0-42110600-1414005363_thumb.j

post-51372-0-15504900-1414005379_thumb.j

post-51372-0-25658600-1414005409_thumb.j

Super!!! Dikes!!!

Redukci resp. adapter na 2DIN mam .. tak uvidime a vse bude fungovat. Dik!!!

• 3 týdny později...

Suri - ramik ti pasoval alebo si kupoval aj ten?

vše tam pasuje! původní rámeček vyndáš a opět nasadíš, nic navíc nemusíš kupovat ... jen radio a anténní redukci z 1 na 2 DIN

práce na pět minut :-)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.