Takeshi655 Vloženo 12. Březen 2014 Sdílet Vloženo 12. Březen 2014 Takhle nakřivo je to zcela v pořádku, prý je to kvůly unašečům a poloosám aby nekolidovali se skříní a se zbytkem. Je to sice pakárna ale takhle to němečtí soudruzi potažmo naši hoši v továrně vymysleli.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 Proti "kolizím" jsou tam homokinetický klouby a suvný spojení. Náklon agregátu vůči kastli má za příčinu nutnost zachycovat rotační moment, vznikající "záběrem" a setrvačností rotujících hmot. Změř si libovolný 3-4 vzdálenosti mezi motorem a nějakýma pevnýma bodama v motorovým prostoru s motorem v klidu a přesně stejný úsečky podruhý po startu s motorem v chodu. Zjistíš, že po startu se motor "narovná" = rotační setrvačný momenty zatíží silentbloky tak, že se agregát posune. Po rozjetí, kdy se zachycovanej moment ještě zvětší, bude ten posun taky ještě větší (pro tebe pod kapotou ale samozřejmě neviditelnej). Vzpomeň si na nějaký záběry například ze závodů dragsterů, kde je "on board" minikamera namířená na motor - jak s ním setrvačný a záběrový síly "cvičí" během startu a jízdy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marian170 Vloženo 30. Září 2014 Sdílet Vloženo 30. Září 2014 Ano aj ja mám motor trošku nahnutý do prava dole. Asi to bude OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 30. Září 2014 Sdílet Vloženo 30. Září 2014 nie asi,určite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peti_o Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 Pani, upokojili ste ma touto temou,mne to tiez nedalo, a ja mam ani nie rocne auto a tiez som si to vsimol. Tiezo ho mam nakrivo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 13. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2015 Aj ja to mám tak isto,tak to má byť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukyn Vloženo 7. Únor 2016 Sdílet Vloženo 7. Únor 2016 I já to tak mám a musím říct ze jsem se taky nejdřív vyděsil :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 To čo tam má pozad ten airbox aké káble. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 Povedal by som, že priamo zapojené svetlomety a to čo vidíš sú chrániče na káble. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 To je plašič kun. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 To si myslel vážne s plašičom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 ako poznám Voice,tak áno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 To je plašič kun. Leda tak kunD. Vypadá to jako startovací káble vyvedený někam pod nárazník nebo za masku ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 Možno dodatočne dorábal do auta elektromotor, aby mal hybrid, a toto sú káble vysokého napätia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 vypada to na sneka - ochrana kabelu ... a prvni moment je monstrozni :-D .. jak vzduchova hadice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukyn Vloženo 6. Březen 2016 Sdílet Vloženo 6. Březen 2016 Kluci to je kvůli hudbě :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.