Přejít na obsah

Jak ochránit auto před vandaly?


bigboban

Doporučené příspěvky

Parkuji v Praze klasicky na sídlišti, není jiná možnost. Před pár měsíci mi najeli kontejnerem do auta (podle mě schválně), před vánoci mi ukradli jen jednu SPZ (zase to zavání jen zlým úmyslem) a dneska mi pro změnu někdo počmáral fixou celý bok auta (naštěstí šlo umýt). :kol-44:

Zásadní dotaz zní - jak ochránit auto proti vandalům? Kamera? Alarm? Zastrašující cedulky? Jednu kamerku bych klidně koupil, ale abych pokryl celý prostor musel bych mít min. 4 kamery a to jde do peněz. Alarm mám, ale Cobru proti vykradení nehouká to když se někdo auta dotkne. Napadá vás něco? Používáte nějaký zastrašující prostředek?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mam podobny problem, nekdo mi klicem objizdi auto vzdy skrabanec 3-5cm. Ucinny zpusob jsem zatim nenasel, ale fotrik se vynasel a dal mi na narozeniny baseballovou palku se slovy at co nejdriv poslouzi. Z bytu to mam k autu fakt jen kousek tak ted ciham a tesim se na dalsi skrabanec.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neochráníš.

Mám vlastní zkušenost. Několikrát propíchané nebo vypuštěné pneu, rozbité zadní sklo, objetí levé strany asi klíčem a na kapotě znak renaultu. Bydlím v Humpolci a na domě mám už 3 kamery. Poškození proběhlo vždy o víkendu, takže jsem to vyřešil tak, že na víkend přeparkuju auto přímo před vchod na služebnu PČR.

Maximálně mít auto pojištěné a mít starosti s vyřizováním.

A na to číhání taky zapomeň. Číhal jsem XY nocí v průjezdu domu za vratama s teleskopickým klíčem na kola a k autu stačilo otevřít vrata a 1,5 metru přes chodník. Když jsem tam čekal tak se nikdy nic nestalo.

Editováno: , autor: žralok
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pojistku mám, celkem dobrou podle mě, havarijní se spoluúčastí pouze litr. Jenže! Mnohem víc než ten litr mě pak každá oprava vezme na vyšším pojistném po sebraném bonusu. :kol-44:

Auto hlídat nemůžu mám to venku přes den když jsem v práci a to je od auta ještě kus cesty.. :kol-26:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

bigboban: Dobrou pojistku nemas, pokud se ti snizuji bonusy pri tebou nezavinene skode. Tipoval bych to na Ceskou pojistovnu. Me se treba bonusy snizuji vyhradne pri mnou zavinene nehode. Cokoliv jineho na bonus nema vliv a krome toho mam jeste kazdy rok jednu mnou zavinenou skodu v havarijnim i povinnem, ktera nema vliv na bonus.

zralok: treba Ceska pojistovna to skutecne takto ma a dokonce maze 3 roky bonusu za kazdou skodu.

Editováno: , autor: mike_k
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...