Toom Vloženo 7. leden 2013 Sdílet Vloženo 7. leden 2013 (editace) Čau, mohl by mi někdo (kdo to ví) napsat proč je rozdíl v níže uvedených interiérech? Měly by to obě být r.v 2002 1.9 TDi kW nevím, to na to asi vliv nemá ne? Byla to jen součást nějákého Faceliftu či výbavy..? Editováno: 7. leden 2013, autor: Toom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenal Vloženo 7. leden 2013 Sdílet Vloženo 7. leden 2013 este pred faceliftom octavia zmenila tvar palubnej dosky pre 2. a 3. stupen vybavy (druhe foto). prva fotka je pravdepodobne octavia v zaklade, kde bola dokupovana vybava, kedze tam vidim klimu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 7. leden 2013 Sdílet Vloženo 7. leden 2013 jenal máš sice pravdu, ale podle dotazu obě mají být 02, čili spolehlivě po FL. Takže, asi takhle. První foto je palubka pro OI před faceliftem, tedy do 99. Druhá fotka je palubka pro OI po FL, tedy po 00. Ale i po 00, tedy po FL, se do OI montovaly staré palubky. Dělo se tak až téměř do konce výroby OI. Byla to nějaká základní SE (social edition) výbava Classic, či tak nějak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Vloženo 7. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2013 To by odpovídalo, ta první fotka je totiž 100% i 66 kW a seděla by ta ,,soc" výbava. To, že by octavia pocházela z jiné země nato vliv nemá zřejmně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 7. leden 2013 Sdílet Vloženo 7. leden 2013 Ne-e, byly určeny (i) pro tuzemský trh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenal Vloženo 7. leden 2013 Sdílet Vloženo 7. leden 2013 wojnar - kamos mal octavku pred FL, kupenu v roku 2000 a mal tam uz novu palubovku, teda tu vpravo... iba tolko som chcel povedat, ze su aj octavky pred FL s novsou palubkou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 7. leden 2013 Sdílet Vloženo 7. leden 2013 A jseš si jistej že byla celá černá? Myslím že ne, co. Celočerné byli až po faceliftu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenal Vloženo 7. leden 2013 Sdílet Vloženo 7. leden 2013 cela cierna urcite nebola, ja som myslel iba novy typ, nie farebnu kombinaciu.... ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanleyHulk Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 já mám třeba osobně rok výroby 99 tedy ještě před FL ale mám tam už nový vzhled palubovky ale ještě se starými barvami tedy černý horejšek a šedý spodek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 wojnar - kamos mal octavku pred FL, kupenu v roku 2000 a mal tam uz novu palubovku, teda tu vpravo... iba tolko som chcel povedat, ze su aj octavky pred FL s novsou palubkou... Ano, však jsem Ti taky dal za pravdu. Sám o jedné takové vím. MR99 a už nová palubka. Já jen upřasnil proč naopak, může být stará palubka v autě i tak "hluboko" po FL . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenal Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 inak ta stara palubovka sa mne osobne vobec nepacila.... celkom ma hnevalo, ze ju davali do oktavky po FL... nechapal som to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Vloženo 8. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2013 Tak to je otázka jen vkusu, vem si kolik nás je jen v ČR a kažý vnímá tohle trochu jinak, většině jde hlavně o to, že je to octavia. Nevím proč ty staré palubky dávali i po ,,Facu" (třeba jim prostě zbyly tak co s nima přece se to nevyhodí) šup a dáme je do ,,soc" verzí. Jen přemýšlím nahlas a pro ty co si připlatí dáme nové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekkrejci Vloženo 10. leden 2013 Sdílet Vloženo 10. leden 2013 Tak to já mám face facelift:-D (nekoukéjte na ten bordel:-D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlkus Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 Na te druhe fotce (verze po FL) je videt ze ma na dverich listu s drevenym dekorem, to se taky davalo do O1? Ja myslel ze to bylo az v SUPu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Vloženo 11. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2013 Pozor nevím jistě jestli to jsou oba obr. z roku 02 (měly by být) a majitel si mohl tapecy přehodit nebo sám doupravit. Bylo to ilustrativní k mému dotazu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomis96 Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 Tou první fotkou si nejsem jistej nejspíš předface., nebo z nějakého důvodu měněná palubovka. Ta druhá konfigurovaná podle přání zákazníka všechny možné výbavy splácané do sebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinV Vloženo 20. leden 2013 Sdílet Vloženo 20. leden 2013 Mohu jen potvrdit mám ji taky koupeno 3/2003, vyrobena 11/2002, výbava soc. a 66kW s vlnou(první foto). Wojnar má pravdu je to tak jak napsal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 (editace) Tak to já mám face facelift:-D (nekoukéjte na ten bordel:-D) To mas O1 face s O2 sedackami, stredovym tunelom a tapacmi dveri? Alebo O2 s palubkou z O1 face? edit: podla spatatok by som povedal ze O2 s O1 face interierom Editováno: 21. leden 2013, autor: patrikcevela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 (editace) :smich: Tak to jsi pobavil. To by byl asi jediný kdo by do OII dával intoš z OI :D Samozřejmně je to OI, se sedačkama, s tapecem ve dveřích a zrcátkama z OII. Editováno: 21. leden 2013, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 A tunelem Mirku kamuflaz bezkonkurencni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 nikdy nevies co koho napadne uz som videl aj feliciu s interierom favorita a naopak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 (editace) Protože právě toto to byla ta nejjdenodužší úprava co šla kdy udělat: Sundat tu "nástavbu" a pod tím zůstala palubka z Favoše. Felicia byla/je jen převlečený Favorit. V případě palubky - oblečený Favorit. Ve Feldě je pod přístrojovkou ještě jedna - z Favoše. Editováno: 21. leden 2013, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 To si robis prdel! Ked cez leto budem trpiet nudou, musim rozobrat matkinu Feldu, toto proste musim vidiet na vlastne oci :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 Ja jen Wojnyho upresnim , neni tam komplet palubka , ono mit dvoje dvirek v kastliku to by asi neslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 (editace) Samozřejmně. Není tam ani "kaplička" na budíky. Ale ten základ tam je. Takže "svlíknout" a dopnout dvířka kastlíku a kapličku budíků. Obrazně řečeno, když použiji analogii oděvů. @Patrik: Sice jsem věděl, že Felda je jen převlečený Favorit, ale taky jsem čuměl, když jsem se v autě hrabal a pod palubkou objevil ještě jednu. Editováno: 21. leden 2013, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.