Roman Fabian Vloženo 19. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2006 Tak hurá! Konečně se mi podařilo vyřešit problém s vybracema motoru na volnoběh. "Pro ty samí chudáky jako sem byl já s pojízdnym vybrátorem" Nikde si stim nevěděly rady a v každym servisu tvrdily že je to normální až se vybrace zhoršily tak že chrastily stažený okna ve dveřích.TO už bylo jasný že to normální není ,ale pořád nevěděly co stim. Nakonec sem si nechhal změřit tlaky ve válcích za 150 kč. a bylo jasno. Volej to nežere takže ventyly 1 a 3 válce. Oprava spočívala v zabroušení sedel výfukovích ventylů a výměny vlečných vahadel s hydraulickými podpěrami.Oprava tedy za necelejch 9000 A je klyd jen doufám že za dalších 40000 km si to nebudo muset zopakovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2006 Dobrý, 9 tisíc je dost, ale když už nemáš porblémy ani s vybracema ani s vibracema, tak to za to stojí:-) Jen mě zarží že ve škodováckých servisech na to nepřišli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 20. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2006 Tet už jenom můžeš čekat,kdy Ti ty sedla vypadnou.To potom zaklepe.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.