Publikováno Leden 14, 201312 r Chlapci aj vam odstavaju vnutorne tesnenie okolo stropnice tzv.pirely ? su take ako keby uvolnene... da sa stym niecio robit ?? alebo len kupit nove ?
Leden 14, 201312 r Autor ani nie.. ale tak Superb je limuzina a mal som fabiu a tam take veci sa nedialy... predsa je Superb ina trieda... a myslim si ze take nedostatky by tam nemaly byt ... aspon nie na kvalitu interieru ...
Leden 15, 201312 r Jo tohle to je. A není to náhodou součást těsnící gumy dveří? Na několika supech jsem to už viděl.
Leden 15, 201312 r Ja to mam taky, sice jen u ridice ale mam, ani me to nestve, spis to musim vycistit:-) ceka me vymena celyho koberce, tak to zaroven vycistim vsechno...
Leden 15, 201312 r Autor No ako chlapci ja to mam len v predu na spolujazdcovej strane a je to premna take blbe proste Superb jasne ze nieje boh vie ako auto uz na svoj vek ale je to Limuzina a myslim si ze take veci by sa diat nemaly... a chcem len vediet ci to nieje nejako ˇˇunaveneˇˇ to tesnenie (Pirela) alebo ako si to mam vysvetlit ...... a ci nahodou nemate nejaky tip na to.. ako to opravit... Upraveno Leden 15, 201312 r od Lukas1450
Leden 16, 201312 r Tiez to mam rovnako na obcho prednych a nerozumiem preco. Na Passate som ich mal krasne pritlacene
Leden 16, 201312 r to je nejake divne ja to mam úplne inak bez medzery. Upraveno Leden 16, 201312 r od žralok
Leden 16, 201312 r Autor Ajo ja to mam tak na zadnych dverach ... ale predne dvere mam take ... sice soferove su menej .. . ale su tiez ...
Leden 16, 201312 r Tak v tom prípade by to mohlo byt tým že to niekto vyberal alebo niečo robil v prednom stĺpiku a nedal to naspäť poriadne alebo to vyberal neopatrne a zničil to nadobro ak je pod tou latkou plast a niekto to silou ťahal von tak o je možno zničené.
Leden 16, 201312 r Tak potom to muselo být hovado. Sundával jsem to několikrát abych oddělal přední sloupek kvůli výměně skla a nikdy to tak nezůstalo.
Leden 16, 201312 r No poznám pár takých samozvanych technikov ktory nevedia dodrbu a potom mi volajú aby som to opravil hlavne som to videl pri montazach autohifi ked sa tahali Káble k výškových reproduktorom alebo dozadu k zosilovacom.
Leden 16, 201312 r Když taháš dráty dozadu k zesilovači nebo do dveří tak to snad taháš kolem prahu nebo ty to taháš stropem?
Leden 16, 201312 r Áno k zosilovacom ťaham pod prachom ale aj tie sú plastove a dajú sa lahko zničiť uz som ich pár videl zlomenych.toto som myslel všeobecne že nie je majster ako majster
Leden 16, 201312 r Autor To museli urobit ti kokoti na KO (kontrola originality).. oni lepia tie nalepky pod to tesnenie ...
Leden 16, 201312 r No vidis, presne na KO to odjebali ja som ich daval vela krat vonku na Passate a nikdy nebol problem ich dat spravne naspet
Leden 17, 201312 r Skusal si ich dat von a pozriet v akom su stave? ,ci by sa to nedalo nejak opravit?Je to skoda lebo to nevyzera pekne
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.