Under Vloženo 15. leden 2013 Sdílet Vloženo 15. leden 2013 Ahoj, už delší dobu řeším chcípání na volnoběh, ale po výměně spousty dílů ne a ne závadu odstranit. Chci se zeptat, jestli tu někdo zkoušel jaksi uměle zvětšit volnoběh navrtáním menší drážky či díry do škrtící klapky. Kdesi jsem se dočetl, že stačí použít vrták cca 3-4mm. Vím, že by se raději problém měl řešit, než vrtat díry do klapky atd., ale už jsem zbytečně vyhodil dost peněz za různé díly a stálo mě to hodně času a na internetu jsem se dočetl, že to pár lidí takto vyřešilo. Když by se zvýšil vonoběh z cca 840 na cca 1000-1100, mělo by být po problému. Zvýšení spotřeby nebude taky zas tak velké. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beny250 Vloženo 15. leden 2013 Sdílet Vloženo 15. leden 2013 (editace) ahoj, no já osobně bych do klapky nevrtal..... myslím si, že by se elektronika bránila a snažila by se jí zavřít (odešel by motor klapky?) a co ti to přesně dělá? co už bylo provedeno? provedl si kalibraci? jak dopadla? Editováno: 15. leden 2013, autor: beny250 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 15. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2013 Chcípe to na volnoběh. O chcípání motoru 1.6 55kw AEE je toho až moc, protože je to bolest těchto agregátů. Provedeno bylo hodně. Nastavení klapky také, stejně jako její výměna atd. atd. Doma se mi válí 2 klapky, takže chci vyzkoušet vrtat. Už nechci zkoušet díly a neustále řešit volnoběh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 15. leden 2013 Sdílet Vloženo 15. leden 2013 (editace) Ten motor už toho všeho má jednuše plné koule a chce už jen v klidu umřít. Zavřit oči, usnout a už se neprobudit. Ani se mu nedivím, já bych taky raději volil eutanázii než toto http://forum.skodaho...nderovo-vlakno/ Editováno: 15. leden 2013, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 15. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2013 To je teprve začátek. Počkej na další z mých již tak pestrých rarit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sturgeon Vloženo 15. leden 2013 Sdílet Vloženo 15. leden 2013 Něco podobnýho s klapkou jsem udělal u feldy MPI a mělo to jeden nežádoucí vedlejší účinek a to ten ž když jsem za jízdy vyřadil rychlost,tak podle rychlosti se mi zvedal volnoběh. Při stání byl OK +-900 ale když jsem třeba při 50km vyřadil tak byl 1200ot a když jsem vyřadil v 80km tak byl 1500ot. Tak nevím jestli se to nebude dít i tobě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 15. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2013 No, to by mi asi dělalo také. Jen nechápu, proč v 80km/h vyřazovat rychlost? Chápu, že při dojezdu např. na křižovatku vyřadím, ale v takové rychlosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sturgeon Vloženo 15. leden 2013 Sdílet Vloženo 15. leden 2013 Na dálnici takhle vyřazuju často když jedu z prahy do berouna,je tam jeden hodně dlouhy kopec tak tam vždy vyřadím a pár minut si to jedu na volnoběh.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beny250 Vloženo 15. leden 2013 Sdílet Vloženo 15. leden 2013 (editace) ok, pak napiš jak to dopadlo (docela mě zajímá výsledek toho vrtání) taky dobrý! "wojnar - Ten motor už toho všeho má jednuše plné koule a chce už jen v klidu umřít. Zavřit oči, usnout a už se neprobudit. Ani se mu nedivím, já bych taky raději volil eutanázii než toto http://forum.skodaho...nderovo-vlakno/ " vrtání klapky už chápu :0). Editováno: 15. leden 2013, autor: beny250 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 15. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2013 Sturgeon: A jak velkou díru jsi tam navrtal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nechmi Vloženo 25. leden 2013 Sdílet Vloženo 25. leden 2013 Zdravím. Nevím,jestli Ti neradím pozdě,ale hlavně nikde nic nevrtej!!! Čidlo teploty chladící kapaliny jsi vyměnil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 25. leden 2013 Sdílet Vloženo 25. leden 2013 Už je pozdě http://forum.skodahome.cz/topic/118639-underova-octa/page__view__findpost__p__1714950 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 25. leden 2013 Sdílet Vloženo 25. leden 2013 (editace) Ta underova octa je Legen... wait for it ... DARY! ))) ona fakt chce uz asi zomriet Editováno: 25. leden 2013, autor: patrikcevela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nechmi Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 Tak to je v pi.......ideální návod,jak zmršit auto!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 Neboj, tohle nic není, to je malá věc s ohledem na to co už to auto vydrželo (muselo vydržet) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 28. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2013 Tak klapka provrtaná a namontovaná. Viz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 zacinam rozmyslat, ci by aj O2 vydrzala Undera... O1 bola celkom dobre spracovana a bez vyraznejsieho cost dumpingu, ale na o2 sa uz celkom podpisal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.