Piaggio Vloženo 25. leden 2013 Sdílet Vloženo 25. leden 2013 Ono je tam asi určitý prah kedy to vyhodnotí ako poruchu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 25. leden 2013 Sdílet Vloženo 25. leden 2013 K mému předchozímu příspevku - v Etce píšou: spínač 6Q0927189 - zdvihatko nesmi byt pri montazi tazene, u predchoziho dilu (1J0927189F) byt muselo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wranic Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 a kolik mate najeto pri teto vymene:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jabdusko Vloženo 26. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2013 144 000 KM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 Tak jelikož patřím též do skupiny škubajících v co nejblžši době spínač vyměním,za ty tři stovky je kupován ve škodovce nebo mám jít jinam?. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 My kupovali tady http://www.skoda-dily.cz/eshop/6q0927189-spinac-spojkoveho-pedalu.html Ve Škodovce bude určitě dražší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajfy Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 rkonf to by souhlasilo. Jak jsem psal ten starý spínč měl táhlo 1cm protože bylo povytáhlé to tahlo, kdežto nový snímač měl 3cm, protože to táhlo bylo povytáhlé a už nijak nešlo nastavovat :-) Najeto asi 145 000 km. Já ho kupoval za 270 v skoda-dily.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haniss Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 Já ho mám za 380kč přímo ve škodovce, vyjde to nastejno jako z netu kvůli poště :-) Najeto na starý spínač cca 158tis km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 Dnes jsem spínač vyměnil. Bohužel jsem nejel trasu, kde bych cukání nějak víc zkoumal, ale zdá se, že to u mě také pomohlo. Každopádně auto na plyn reaguje jinak, tak jako kdysi. Tak díky klucí, že jste mě nakonec přesvědčili Jinak se u tohoto spínače také nastavuje poloha pedálu. Je to jinak vyřešené, než u toho předchozího - nastavení proběhne až po tom otočení o 90°. Po prvním puštění pedálu se ozve stejný zvuk, jako když se u starého vytáhne táhlo. A po tom otočení a nastavení také začne teprve fungovat. Předtím mi měřák hlasil ve všech polohách 0 ohmů. Jinak najeto 129 tkm, ale jak jsem už psal - cukání pozoruju už od nějakých 50 tkm. Nejdříve jsem spínač kupoval v e-shopu, ale dodali mi ten starší, tak pozor na to. Vrátil jsem ho a ve škodovce koupil za 399 Kč už ten správný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajfy Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 To jsem rád, že ti to také pomohlo. To sis docela připlatil, já ho kupoval za 270 originál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 tak vypadá, že už to budu muset také zrealizovat , když už uspěl i pesimista rkonf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jabdusko Vloženo 28. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2013 rkonf- Super cakal som cely den na tvoju odpoved :kol-47: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 jabdusko: díky Malta: no pesimista... Vzhledem k tomu, že už jsem vyměnil komplet uložení motoru vč. reakční vzpěry, přetěsnil sání a nakonec to vzdal, tak jsem si říkal, že nějakým spínačem za 400,- to nemůže být, navíc když dle diagnostiky je OK. Nicméně musím ještě otestovat cukací trasu. Mimochodem, uložení motoru jsem neměnil jen kvůli cukání. Další z důvodů byl, že při přejezdu nerovností se ozývalo od motoru výrazné klepání. Měnil jsem to loni v únoru a už to trochu klepe zas. Dělá to ten silentblok převodovky a je to závislé na venkovní teplotě (nejvíce to klepe kolem nuly). Předchozí silentblok klepal už nezávisle na teplotě - pořád... Zkusím ještě namáznout doraz silentbloku vazelínou. To jsou holt ty tříválce, musí mít měkoučké pohodlíčko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 no mě klepou asi kosti stabíku,ale už mají nárok, holt jsou ještě origo a 253t km je 253t km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 Já mám kosti už asi třetí a najeto půlku, holt pražský tankodrom. Řízení už jsem také jedno vyklepal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wranic Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 jak se projevuje vyklepany rizeni a co to presne obsahuje:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 Nejdřív auto špatně drží přímý směr na dálnici (hlavně při větru). Pak zjistíš, že to ani v zatáčce není ono, časem může začít kmitat volant. Potom přijde klepání od přední nápravy v rejdu a nakonec i v přímém směru. Výměna čepů ani spojovaček nepomůže, tak zbývá řízení. Navíc mám řízení KOYO, které se už nedělá. Takže mi nezbylo než koupit repas a není to nic moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wranic Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 ja mam akorat problem v pravotocivejch zatackach to ma auto tendenci vypochodovat do protismeru:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naphex Vloženo 9. Únor 2013 Sdílet Vloženo 9. Únor 2013 (editace) zdravim neviem ci so tom spravne pochopil, tento snimac mi vyriesi problem ze ked idem na 1. rychlosti alebo 2. a pustim nohu z plynu tak prestane trhat s autom? vdaka off topic. prosim vas kedze nechcem zakladat novu temu nevedel by mi niekto pomoct pod akym nazvom alebo cislom sa nachadza tento diel? Mal by to byt kabel co ide zo zapalovacej cievky do motora. http://i45.tinypic.com/11w98pd.png Editováno: 9. Únor 2013, autor: Naphex Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajfy Vloženo 10. Únor 2013 Sdílet Vloženo 10. Únor 2013 Ano, mě při výměně tohoto snímače zmizelo cukání při podřazení z 2. na 1. stupeň. Zároveň ti zmizí cuknutí při jemném sešlápnutí plynu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Únor 2013 Sdílet Vloženo 10. Únor 2013 nevedel by mi niekto pomoct pod akym nazvom alebo cislom sa nachadza tento diel? Mal by to byt kabel co ide zo zapalovacej cievky do motora. číslo neviem,ale pre info by ma zaujímalo čo s ním máš,lebo s tým problémy nebývajú.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naphex Vloženo 10. Únor 2013 Sdílet Vloženo 10. Únor 2013 (editace) kabel je opravovany a mam taky pocit ze sem tam prestane kvoli tomu palit valec a jemne trha s autom, najma ked idem na 2. rychlostnom stupni pri rozbiehani. (povedal mi to aj automechanik) mozno mam len fotomorgany Editováno: 10. Únor 2013, autor: Naphex Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Únor 2013 Sdílet Vloženo 10. Únor 2013 a z jakého důvodu opravovaný, překousala ti ho kuna či co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scotty72 Vloženo 16. Březen 2013 Sdílet Vloženo 16. Březen 2013 Zdravim...mam vetsi problem..pri nastartovani mi vse jede krasne...aji otacky....ale kdyz mi otacky spadnou pod 2000 tak uz stoho vic nevytahnu..aji kdyz mam pedal na podlaze....potrebuju poradit....jsem v cizine a potrebuju to spravit abych se dostal dom...dekuju predem za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 16. Březen 2013 Sdílet Vloženo 16. Březen 2013 svítí bliká, check? Chtělo by to napíchnout na diagnostiku. Nepomůže restart? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.