kysa Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 Zdravím, chtěl bych se zeptat, jakou máte výšku mdf podložek nebo plastových podložek pod předními reproduktory, u mě se zdají nějak moc vysoké a membrána se dotýká tapecu myslim si, že je mám moc vysoký, tak se ptám, o kolik to ubrousit, aby to bylo ok co se týká i montážní hloubky, aby to nevadilo oknu při stahování. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš Veigend Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 Já mám origo repro vpředu i vzádu a mám pocit, že se mi v zadních dveří taky občas sejde tapec s membránou... S MDF ti zkušennost říct nemůžu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Vloženo 26. Březen 2013 Sdílet Vloženo 26. Březen 2013 (editace) Ahoj, ja mam tusim 30mm podlozky vpredu aj vzadu, ale mam pocit, ze je to dost natesno s tapacirom a dal by som par milimetrov (5-10mm) dole. Zalezi od montaznej hlbky repro, aby ti po nahodeni nezavadzali magnety spustenemu oknu (podla fotky, ktoru som nasiel je medzi oknom a 30mm podlozkou priestor 70mm). Editováno: 26. Březen 2013, autor: pauliej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.