Publikováno Leden 17, 201312 r Zdravím Vás oktáváci.... :-) Mám RSo v červené rally a chtěl bych znát Váš nazor co dát do carbonu, jestli jenom kapotu, nebo i střechu a kufr.....díky Všem za názory.... :-)
Leden 17, 201312 r najlepsie nic. mne sa tie karbonove folie nepacia na autach. viac zaujimavejsou by si ju spravil, keby si dal matnu foliu na cele auto. takych vela nechodi
Leden 17, 201312 r Máš hezkou barvu carbonu bych použil minimum... Nebo jak říkal kolega, tak bych zkusil natovou folii, ty vypadaj daleko líp než karbon....
Leden 25, 201312 r Karbon?! Nikam.. tedy mě osobně se to nelíbí... z větší vzdálenosti to vypadá jako poskládané jen tak provizorně po nějaké bourandě...ale jinak..tvoje věc... s tou folií to neni špatný nápad
Červenec 23, 201312 r Zdravim, já bych chtěl vědět váš názor co by udělal carbon, kdyby byl nalepen na krytu motoru a krytu baterky. Viděl jsem pár fotek ale moc se mi to nezdálo, jestli se to teplem třeba neodlepí. Použil jsem carbon do interieru a zatím samá chvála tak nevím. Díky za odpovědi Upraveno Červenec 23, 201312 r od Vortex
Červenec 31, 201312 r Mě se zase lacala loupat strecha, tedy lak na ni, vypada jak zebra, takze ja jdu rozhodne do carbonu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.