birnbaum Vloženo 19. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2006 ahoj potreboval bych poradit vymenoval jsem baterku v dalovem ovladani a nefunguje da se to nak nakodovat i bez toho abych zajel do servysu? mam rok vyroby 2000 vystrelovaci klic a mam oba dva zamky zaslepeme dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 19. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2006 Nó, jestli to funguje jako u dodělávaný origo dálky, tak se napřed musíš dostat do auta. Ale nevim to jistě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
birnbaum Vloženo 19. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2006 ne ne ja mam originalni dalku primo od skody a pro upresneni mam dalku se dvemy tlacitky a promynte za tu cestinu nejsem cech ale snazim se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 20. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2006 No bez vagu nebo zamku ve dverich to myslim nepujde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 20. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2006 Podle me nebude zamek ve dverich potreba. Zmacknul bych tlacitko na DO a do jedne minuty nastartoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
invader Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 Přizpůsobení DO bez VAG nebo jiné diagnostiky. Je potřeba mít dva klíče. Jedním klíčem zapneme zapalovaní Druhým klíčem (ten který chceme přizpůsobit) zamkneme auto zámkem Na klíči který přizpůsobujeme zmáčkneme kterékoliv tlačítko Počkat cca 1 sec. Ještě jednou zmáčknout tlačítko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkArt Vloženo 25. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2006 Přizpůsobení DO bez VAG nebo jiné diagnostiky.Je potřeba mít dva klíče. Jedním klíčem zapneme zapalovaní Druhým klíčem (ten který chceme přizpůsobit) zamkneme auto zámkem Na klíči který přizpůsobujeme zmáčkneme kterékoliv tlačítko Počkat cca 1 sec. Ještě jednou zmáčknout tlačítko tak to opravdu funguje ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 25. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2006 jo, je to z DP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quikshare Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Funguje to zcela spolehlive, dnes odzkouseno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deivid Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 Funguje to zcela spolehlive, dnes odzkouseno. a co když nemám ani zámky ve dveřích a ani vag,lze to nějak nakodovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Louda Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 (editace) Přizpůsobení DO bez VAG nebo jiné diagnostiky.Je potřeba mít dva klíče. Jedním klíčem zapneme zapalovaní Druhým klíčem (ten který chceme přizpůsobit) zamkneme auto zámkem Na klíči který přizpůsobujeme zmáčkneme kterékoliv tlačítko Počkat cca 1 sec. Ještě jednou zmáčknout tlačítko ...a jde to i s DO, který není přímo od toho auta??? Mám jen jeden origo klíček(vypadá jako ten nahoře) a druhý si chci dodělat. Mám totiž další dva plonkovní klíčky, tak jestli půjdou taky tak nakodovat tímto způsobem??? Editováno: 15. Květen 2007, autor: Louda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Přizpůsobení DO bez VAG nebo jiné diagnostiky.Je potřeba mít dva klíče. Jedním klíčem zapneme zapalovaní Druhým klíčem (ten který chceme přizpůsobit) zamkneme auto zámkem Na klíči který přizpůsobujeme zmáčkneme kterékoliv tlačítko Počkat cca 1 sec. Ještě jednou zmáčknout tlačítko ...a jde to i s DO, který není přímo od toho auta??? Mám jen jeden origo klíček(vypadá jako ten nahoře) a druhý si chci dodělat. Mám totiž další dva plonkovní klíčky, tak jestli půjdou taky tak nakodovat tímto způsobem??? mělo by to jít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Přizpůsobení DO bez VAG nebo jiné diagnostiky.Je potřeba mít dva klíče. Jedním klíčem zapneme zapalovaní Druhým klíčem (ten který chceme přizpůsobit) zamkneme auto zámkem Na klíči který přizpůsobujeme zmáčkneme kterékoliv tlačítko Počkat cca 1 sec. Ještě jednou zmáčknout tlačítko ...a jde to i s DO, který není přímo od toho auta??? Mám jen jeden origo klíček(vypadá jako ten nahoře) a druhý si chci dodělat. Mám totiž další dva plonkovní klíčky, tak jestli půjdou taky tak nakodovat tímto způsobem??? Mělo by to jít pokud je ten malý klíč stejná generace komfortky. Může to ošem být 2,5generace (má jinou vlnovou délku) Zatímco ten vystřelovák bude asi 3 generace. v tom případě to nepůjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Přizpůsobení DO bez VAG nebo jiné diagnostiky.Je potřeba mít dva klíče. Jedním klíčem zapneme zapalovaní Druhým klíčem (ten který chceme přizpůsobit) zamkneme auto zámkem Na klíči který přizpůsobujeme zmáčkneme kterékoliv tlačítko Počkat cca 1 sec. Ještě jednou zmáčknout tlačítko ...a jde to i s DO, který není přímo od toho auta??? Mám jen jeden origo klíček(vypadá jako ten nahoře) a druhý si chci dodělat. Mám totiž další dva plonkovní klíčky, tak jestli půjdou taky tak nakodovat tímto způsobem??? Mělo by to jít pokud je ten malý klíč stejná generace komfortky. Může to ošem být 2,5generace (má jinou vlnovou délku) Zatímco ten vystřelovák bude asi 3 generace. v tom případě to nepůjde. fábia je jen 3.generace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Louda Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 (editace) Přizpůsobení DO bez VAG nebo jiné diagnostiky.Je potřeba mít dva klíče. Jedním klíčem zapneme zapalovaní Druhým klíčem (ten který chceme přizpůsobit) zamkneme auto zámkem Na klíči který přizpůsobujeme zmáčkneme kterékoliv tlačítko Počkat cca 1 sec. Ještě jednou zmáčknout tlačítko ...a jde to i s DO, který není přímo od toho auta??? Mám jen jeden origo klíček(vypadá jako ten nahoře) a druhý si chci dodělat. Mám totiž další dva plonkovní klíčky, tak jestli půjdou taky tak nakodovat tímto způsobem??? Mělo by to jít pokud je ten malý klíč stejná generace komfortky. Může to ošem být 2,5generace (má jinou vlnovou délku) Zatímco ten vystřelovák bude asi 3 generace. v tom případě to nepůjde. fábia je jen 3.generace Paráda šlo to . Našel jsem doma ještě jeden 3 tlačítkovej a už můžu odemykat i kufr zvlášť . Ted už dodělat jen čip imobilizeru a je to, no neví jestli ho seženu ale samostatně Editováno: 17. Květen 2007, autor: Louda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pbalcik Vloženo 21. Únor 2019 Sdílet Vloženo 21. Únor 2019 Prosím info provedl jsem kódování dle návodu vše funguje startování, centrální zamykání i odemykání ale po nastartování bliká kontrolka imobilizéru žluté barvy ve tvaru auta ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 24. Únor 2019 Sdílet Vloženo 24. Únor 2019 Imobilizer máš spárovaný,ale mrkl bych se na počet uložených klíčů. Tj znovu uložit a potvrdit skutečný počet klíčů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pbalcik Vloženo 24. Únor 2019 Sdílet Vloženo 24. Únor 2019 Ok dík za radu přes VagCom přidáno počet klíčů a vyřešeno !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 24. Únor 2019 Sdílet Vloženo 24. Únor 2019 Pokud vím rád pomůžu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steversonix Vloženo 6. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2020 Chlapi, teď to řeším na Fabii od kolegy. Vyměnil jsem v DO klíči baterku, ale nejde nastartovat (imobilizer)... je možné ten klíč aktivovat s dalším klíčem anebo musím do VCDS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 6. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2020 Kluc treba s autom synchronizovat.Netreba nikam chodit,ani VCDS,treba iba otvorit navod k autu a citat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 6. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2020 Baterka s immobilizérem vůbec nesouvisí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
babulka Vloženo 13. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2020 On 8/24/2006 at 9:23 PM, invader said: Přizpůsobení DO bez VAG nebo jiné diagnostiky. Je potřeba mít dva klíče. Jedním klíčem zapneme zapalovaní Druhým klíčem (ten který chceme přizpůsobit) zamkneme auto zámkem Na klíči který přizpůsobujeme zmáčkneme kterékoliv tlačítko Počkat cca 1 sec. Ještě jednou zmáčknout tlačítko Tak mně tohle nefunguje. Mám klíč který normál fungoval,pak najednou nee. Klíč je otestovaný a ani přes vag nejde přizpůsobit. Dá se nějak vyzkoušet komfortka,jestli je dálka funkční? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiczek Kowallczuk Vloženo 29. Ledna Sdílet Vloženo 29. Ledna Ahoj, mam podobny problém, ted jsem nasel tenhle mavod tak ho zitra zkusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.