Publikováno Leden 18, 201312 r Vím, že je to trochu mimo, ale už jsem pochopil jak to funguje v Čechách(Česku)...nám tady za dva dny spadlo skoro půl metr sněhu a kalamita je když v Praze padnul centimetr...jo mám pocit, že než se něco dotkne naši stověžaté, tak kdyby celá republika padala na hubu tak si toho nikdo nevšimne. Ono i ten problém s methanolem se začal řešit po prvním případě v Praze... Upraveno Leden 18, 201312 r od ferda25
Leden 18, 201312 r No kdyz v hlavnim meste tak nak nejsou zvykli ja uz to beru jako standard ze misty na ceste je 10 cm a kdyz je centimetrova kasicka tak je to normalni i to ze pomalu kazdy den litam s lopatou a odhazuju
Leden 18, 201312 r Na toto je tu spíše Hospoda či rovnou Lampárna ,nějak mi ušel smysl jak to souvisí s OII !
Leden 18, 201312 r Brácha má pravdu. Co to má společného s OII? Prosím nějakého moderátora o přesun. A ještě ty přiblblé kecy... Kde je ta kalamita? Jsem si nějaké nevšimnul,a to jsem od rána za volantem. Nějaký přitroublý "novinář" se na tom přiživuje a kdejaký přitroublý občan ČR na to skočí.
Leden 18, 201312 r Tady na Vysočině je pěkně. Sněhu je tady dost. Tohle kdyby bylo v Praze tak se zastaví i metro.
Leden 18, 201312 r se zastavi i centimetro ... u nas je spise tedka ledovka ale nic co by se nedalo sjet
Leden 19, 201312 r No ono je to těžký,tady v Práglu fakt stačí málo sněhu ke štěstí,ale vzhledem k provozu stačí pár minut aby se ujela i slabá vrstvička na ledovku a tam už mají problém i s osobákama.A pak stačí nějaký pako a je to hned zablokovaný.A neházel bych vinu jen na nás pražský řidiče,pač kolik sem jezdí mimopražskejch za prací....
Leden 19, 201312 r No, bydlel jsem v Praze dost dlouho, než jsem se odstěhoval na Vysočinu a můžu říct, že to co je tady sněhu (na silnici, chodníku, prostě všude) tak by v Praze byla vyhlášená kalamitní situace. Holt jsou pražáci moc zhýčkaní a myslí si, že jsou pupkem světa.
Leden 19, 201312 r No ono je to těžký,tady v Práglu fakt stačí málo sněhu ke štěstí,ale vzhledem k provozu stačí pár minut aby se ujela i slabá vrstvička na ledovku a tam už mají problém i s osobákama.A pak stačí nějaký pako a je to hned zablokovaný.A neházel bych vinu jen na nás pražský řidiče,pač kolik sem jezdí mimopražskejch za prací.... Souhlasím, ale tím pakem se můžeš pak stát i třeba ty.
Leden 20, 201312 r To můžu,ale zatím se mi to stalo jen jednou ,když mi v kopci na dlažbě na ledu sjel zabržděnej bus napříč....
Leden 20, 201312 r Nicméně to podle mého názoru pořád nic nemění na tom,že tyto debaty v médiích rozviřují bulvární novináři poněkud mdlého rozumu. Neumí si najít jiné kloudné a holt se nějak živit musí,že?
Leden 20, 201312 r Kluci jak to vypada tedka vecer po republice ? Pred chvili jsem prijel a u nas pri -5 mrholi takze ledovka jak cyp
Leden 20, 201312 r Já jsem se byl teď projet Humpolec - Pelhřimov a zpět a zatím dobrý. Silnice mokré, bez sněhu. Teplota -5 °C. Zatím neprší a nesněží.
Leden 20, 201312 r Odpoledne (mezi 14 - 17 hod.) jsem jel z Blanska přes Brno do Práglu. Mezi Blanskem a Brnem opatrně - mrhlolilo a začalo to klouzat,teplota -3°C. Před Závistína I/43 byl Nissan X trail v příkopu... Pak na D1 mokro,mrholení,mlhavo,stále pod nulou. Před Prahou už pohoda. Teď jsem narazil na toto: http://www.ceskatele...lnici-uzavrena/ Upraveno Leden 20, 201312 r od Pawouk
Únor 19, 201312 r To bude ráno cesta. Jedu Humpolec - Hradec Králové - Vysoké mýto - Humpolec. A pořád padá a padá.
Únor 22, 201312 r No zrovna včera jsem viděl několik zoufalců na horách (Vysoké n/Jizerou),kteří měli nasazené sněhové řetězy na silnici kde byl ujetý sníh pouze při kraji,jinak byla mokrá .....a zdaleka to nebyla auta s A na značce.... Tak to mi hlava nebere (byl bych to ještě pochopil u Holanďanů),u našich ale ne....
Únor 23, 201312 r cesta Pelhřimov - Humpolec Za cestu jsem nepotkal ani jednou silničáře. Když jsem jel ráno opačným směrem, tak jsem potkal jeden pluh. Nechápu, proč měl zvedlou radlici a ani nesolil. Když jsem ho dojel a čekali jsme na křižovatce v Pelhřimově tak jsem to nevydržel a šel se zeptat, proč nesolí a nestahuje sníh. A jeho odpověď mě dorazila. Prý to není jeho úsek tak proč by to dělal. Má další cesta je na Správu silnic aby mi to někdo logicky vysvětlil.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.